- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Zyxel NAS326
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- ASUS routerek
- Kilőtt Trump új kriptopénze
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
liverpudlian
csendes tag
Sziasztok!
Azért írtam ehhez a topichoz, mert WR841N-es routerem van. A gond az, hogy egy hete vettem meg egy Lenovo G700-as notebookot, de nem akarja a jót a wifi. Windows 8 telepítés után sikeresen rátettem az illesztőprogramot a Broadcom 802.11n adapterre, a gyártótól kapott CD-ről. Hozzáteszem a router lassan másfél éve megvan, eddig probléma nem volt vele. Sikeresen csatlakoztam a notebookon a már meglévő hálózatra, és működött is minden. Igen ám, de mikor felvittem a szobámba a lapost, már nem volt annyira zökkenőmentes a dolog. Fél napon keresztül semmi baja nem volt, majd egyszer csak nem fogadott adatokat a gép. Csatlakoztatva van a hálózathoz, de azt írja a böngésző hogy nem elérhető a hálózat. Van amikor semmi baj vele, fél órákat jó a net, utána 2 órán keresztül semmi. Kipróbáltam azt hogy mivan ha leviszem a router közelébe a gépet és egyből jó lett minden. Természetesen adódik ebből hogy vegyek egy háromantennás routert, de nem hiszem hogy az E-gerendás födém és a két válaszfal a 7-8 méteres távolságon okozná azt hogy néha jó, néha meg nem. Már csak azért is mert egy Dell laptoppal működik a net még a kert végén is + egy telóval is bőven 70-80 % a jelerősség a szobámban.
Szóval egy ilyen hosszú felvezetés után kérdezném mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap
- Dell Latitude E5470 touch
- MSI Radeon RX 6800 GAMING X TRIO 16GB GDDR6 - Teljesen ÚJ - Beszámítás: OK
- Intel Xeon Grafikus Processzor E3-1275 v5 (I7-6700) 4/8 mag 8M Cache, max 8x 4.00 GHz
- SAMSUNG PS-42C62H 42" 107cm PLAZMA TV eladó
- Xbox Series X - 1TB - Halo Infinite Limited Edition + Játékok.
- 1TB Samsung 970 EVO Plus eladó kevés írással