-
IT café
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
liverpudlian
csendes tag
Sziasztok!
Azért írtam ehhez a topichoz, mert WR841N-es routerem van. A gond az, hogy egy hete vettem meg egy Lenovo G700-as notebookot, de nem akarja a jót a wifi. Windows 8 telepítés után sikeresen rátettem az illesztőprogramot a Broadcom 802.11n adapterre, a gyártótól kapott CD-ről. Hozzáteszem a router lassan másfél éve megvan, eddig probléma nem volt vele. Sikeresen csatlakoztam a notebookon a már meglévő hálózatra, és működött is minden. Igen ám, de mikor felvittem a szobámba a lapost, már nem volt annyira zökkenőmentes a dolog. Fél napon keresztül semmi baja nem volt, majd egyszer csak nem fogadott adatokat a gép. Csatlakoztatva van a hálózathoz, de azt írja a böngésző hogy nem elérhető a hálózat. Van amikor semmi baj vele, fél órákat jó a net, utána 2 órán keresztül semmi. Kipróbáltam azt hogy mivan ha leviszem a router közelébe a gépet és egyből jó lett minden. Természetesen adódik ebből hogy vegyek egy háromantennás routert, de nem hiszem hogy az E-gerendás födém és a két válaszfal a 7-8 méteres távolságon okozná azt hogy néha jó, néha meg nem. Már csak azért is mert egy Dell laptoppal működik a net még a kert végén is + egy telóval is bőven 70-80 % a jelerősség a szobámban.
Szóval egy ilyen hosszú felvezetés után kérdezném mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Fujifilm X
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Lenovo Yoga 7 Slim Pro OLED 2.8K
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/1000GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest