Hirdetés
-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukipapa_rr
tag
-
julius666
addikt
Szerintem az NVIDIA szinte garantaltan nagyhal fog maradni az AI teruleten, persze tortenhet valami varatlan, de jo esellyel fontos szereplok lesznek.
Nekem efelől semmi kétségem, afelől igen, hogy a konkurenciához képesti túlárazottsága mennyire indokolt. Mennyi az árfolyamból a mánia és mennyi a valós fundamentum. Az nVidia drága-e ennyiért vagy a konkurencia olcsó.Egyébként érdekes lenne belelátni a parádés jelentésben szereplő számok mögött mi van, pontosan mi húzta meg ennyire az eredményt. Pl. Kínába már csak butított chipeket adhatnak el a zöldek elvileg. Ha jól értem volt egy időablak amíg a régi "rendeset" nem szállíthatták, az új meg csak nemrég jött ki. Lehet onnan jött a várakozásokon felüli bevétel?
-
j0k3r!
senior tag
Én abból indulok ki, hogy ha tényleg az AI lesz a következő pár évtized hatalmas durranása (ipari forradalom szerű), akkor az ki fogja termelni a konkurrenciát. Ha meg az Apple, Microsoft, Amazon, Meta, stb. fejével gondolkodok, akkor nem biztos, hogy szeretnék kiszolgáltatva lenni egy cég fele, tehát biztosan meg fogják próbálni valamilyen szinten minimalizálni ezt a kockázatot. Nem tudom hogyan, de ezek nem hülyék és valószínűleg több tíz billió dolláros piacról beszélünk évtizedes távon.
some men just wanna watch the world burn...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest