- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ennek egyéni befektetőként nem kell feltétlenül így lennie szerintem. a cégek feladata, hogy rohadt sok profitot termeljen a részvényesnek, aki azt majd oda teszi ahova akarja. a kormányok, szabályozó hatóságok feladata meg az, hogy a profittermelés közben igyekezzen az általuk/választók által helyesnek vélt irányba terelni a cégeket a játékszabályok irányításával, lásd pl. az esg reporting mániát.
szerintem teljesen rendben van, ha te egyéni befektetőként figyelembe veszel soft dolgokat, amik a saját értékrendedbe beleférnek. pl. nem ülsz rá a rheinmetall rallira, mert nem támogatod a fegyverkezést, vagy igen, mert szerinted európának meg kell tudnia védeni magát egy közepes csecsen hadsereg ellen. én pl. ezért vettem némi dax indexet, mert nem éreztem annyira jónak, hogy európában élek és szinte csak az usa-ba tolom - az egyébként jelentéktelen - tőkém. ha ez kevesebbet hoz, mint a vwce, azzal együtt tudok élni, de nyilván nem vettem volna bele, ha totálisan szar kilátásai lennének. a boltban is el tudod dönteni, hogy kell-e neked a termék. én pl. már egy ideje nem veszek semmi hétköznapi ruhát, ami nem természetes anyag, és azt is igyekszem használtan (pl. gyapjú, kasmír pulcsik). de ez csak a saját példám, a lényeg, hogy van a kezedben döntés, és attól még, hogy a cégeknek nincs szaglásuk (ami szintén nem teljesen igaz), neked még lehet
ez egyéni döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest