- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Első havas napom a Toyóval. Jól derekasan meg is szopatott!
Vezető oldali ablaktörlő elég nagy felületet töröl, hát sok havat tolt ki oldalra, ahol az egyre csak szaporodott. Blokkolta is a lapát mozgását, szépen fél centinként beljebb esett a végpont. Igen ám, de az egész kar elmozdult a forgató csonkon, így ellentételezésként a másik oldalon, motorház felől meg tovább kiment. Elment a szinkron egyre jobban, míg nem középen faszául összeakatd a két lapát. Csúcsforgalom, havazás, hol a retkebe álljak meg???
Pirosnál megoldottam. B+, egy harmatos fófing odébbfújja kis túlzással, olyan lazán mozgattam a kart a csonkon, hogy nem is meglepetés. Na jó, gyerünk tovább.
10 perc múlva az eset megismétlődött, ám ekkor már enyhe volt a havazás, és NEM GYŰLT fel a hó, nem blokkolta a lapát mozgását. Ennek ellenére az megismételte a mutatványt a Rákóczi híd előtt. B+
Aztán 10 perccel később, minden előzmény nélkül ez történt, ezt már le is fényképeztem:
Ezen már legalább hangosan röhögtem, majd azért persze anyáztam is.Azért ezek a buzi japók kissé alacsonyra vették a tűrését az ablaktörlőnek, már előre félek, nyáron egy nagyobb bögöly vagy cserebogár nekimegy aszélvédőnek, ott döglik meg, az ablaktörlő meg megmakkan miatta.
Most menjek vaskos Deákokért megcsináltatni ezt a szart? Házibarkács ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest