Új hozzászólás Aktív témák

  • gorgo

    őstag

    Első havas napom a Toyóval. Jól derekasan meg is szopatott!
    Vezető oldali ablaktörlő elég nagy felületet töröl, hát sok havat tolt ki oldalra, ahol az egyre csak szaporodott. Blokkolta is a lapát mozgását, szépen fél centinként beljebb esett a végpont. Igen ám, de az egész kar elmozdult a forgató csonkon, így ellentételezésként a másik oldalon, motorház felől meg tovább kiment. Elment a szinkron egyre jobban, míg nem középen faszául összeakatd a két lapát. Csúcsforgalom, havazás, hol a retkebe álljak meg???
    Pirosnál megoldottam. B+, egy harmatos fófing odébbfújja kis túlzással, olyan lazán mozgattam a kart a csonkon, hogy nem is meglepetés. Na jó, gyerünk tovább.
    10 perc múlva az eset megismétlődött, ám ekkor már enyhe volt a havazás, és NEM GYŰLT fel a hó, nem blokkolta a lapát mozgását. Ennek ellenére az megismételte a mutatványt a Rákóczi híd előtt. B+     
    Aztán 10 perccel később, minden előzmény nélkül ez történt, ezt már le is fényképeztem:
    alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""
    Ezen már legalább hangosan röhögtem, majd azért persze anyáztam is. :DDD Azért ezek a buzi japók kissé alacsonyra vették a tűrését az ablaktörlőnek, már előre félek, nyáron egy nagyobb bögöly vagy cserebogár nekimegy aszélvédőnek, ott döglik meg, az ablaktörlő meg megmakkan miatta.
    Most menjek vaskos Deákokért megcsináltatni ezt a szart? Házibarkács ötlet? :R

    [ Szerkesztve ]

    "Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Új hozzászólás Aktív témák