- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
boboc
csendes tag
válasz Sk8erPeter #1213 üzenetére
Köszi,
A TC UP-be vajon mikor lesz ez belerakva? Csak mert az a kiadás jobban fexik nekem.
Köszi.
-
boboc
csendes tag
válasz PhoenixK #1210 üzenetére
Tisztelt PhoenixK,
Akkor tehát a te megoldásod (kombinálva a meghajtó betűjel módosítással) lenne a számomra a leginkább megfelelő, most már csak azt kéne kitalálni, hogy miért nem működik.
Ha van vlm ötleted még, lécci oszd meg velem, és köszönöm az eddigieket.üdv: bobóc
[ Szerkesztve ]
-
boboc
csendes tag
válasz PhoenixK #1210 üzenetére
Szia,
beleírtam, mentettem, TC UP restart, és semmi sem változott :-( Ott vannak a gombok.
Egyébkét ez a parancs csak elrejtené azokat a drive gombokat, amikhez nincs mountolva semmi? Mert ha igen, akkor Sk8erPeter javaslatát is alkalmazni kell, hisz attól, h elrejti (elrejtené, ha működne) a fölös gombokat, attól még a betűjelek foglaltak maradnak, és nem ad ki az esetlegesen bedugott USB kütyüknek megint csak "O" és utána következőket..Sk8erPeter: átírtam a meghajtó betűjelét, így már a "G"-től fogja kiadni a dolgokat, - így átláthatóbb, köszi az ötletet - de ez mit sem változtat azon az alapvető dolgon, hogy én eltüntetni szeretném őket egészen addig, amíg nincs bedugva adathordozó az olvasóba.
[ Szerkesztve ]
-
boboc
csendes tag
válasz Sk8erPeter #1202 üzenetére
Szia
Eszközkezelő (devmgmt.msc) -> horodozható eszközök -> itt megvan a 4 nemkívánatos meghajtó. Jobbegér, eltávolítás, OK. a Commanderben viszont akor is (eltávolítás után is) ott vannak / látszanak :-(((.Reboot, eszközkezelő, és ismét ott a 4 meghajtó :-(((
-
boboc
csendes tag
válasz Sk8erPeter #1200 üzenetére
Köszi a "védelmet".
Egyébként meg most úgy őszintén..., közületek ki vethetné az első követ a torrentezőkre, warezolókra??? Mert ugye nektek is - mint mindenkinek - teljesen legális win7x64 ultimate fut 45-80 ezerért.Külföldi TC-s fórumokon kérdezték (még azóta válasz nélkül), h van-e "sok-az-egyben kártyaolvasóm", mert az beleszólhat a dologba. Ezzel kapcsban esetleg vlknek vlm ötlet? Mert van multi kártyaolvasóm.
[ Szerkesztve ]
-
boboc
csendes tag
-
boboc
csendes tag
válasz Sk8erPeter #1185 üzenetére
Torrent. Keressek másikat, esetleg frissebbet? Ötlet, h honnan lehetne jót leszedni, ill. honnan tudom, h jó-e, amit épp le akarok szedni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest