- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
A Total Commandernek NINCS (!) Ultima Prime verziója, az egy összelapátolt warezhalmaz, kérd számon azt azt gányoló fejlesztőktől!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez olyasmi lehet (most jut eszembe említeni), mint nálam az Epson nyomtatónak az ikonja: a driver feltelepítését követően maga a nyomtató (ami USB-n csatlakozik) úgy van feltüntetve Total Commanderben, mint egy pendrive (végül is egy csatlakoztatott USB-s eszköz, az stimmel), és az ott is marad, nem lehet eltüntetni.
Gondolom nálad is valami hasonló driver van telepítve, mint mondjuk az említett kártyaolvasóé, így sanszos, hogy nem is fog eltűnni, amíg az a gépeden van (de lehet, hogy szükséged is van rá).
Én azt csináltam megoldásként, hogy a Lemezkezelőben (Start - Futtatás - diskmgmt.msc) másik betűjelet adtam a meghajtónak, hogy nagyjából az ABC végén szereplő betűt kapjon, így nem keverem össze a többi eszközzel.
Nálad ennek analógiájára mondjuk el lehetne nevezni w, x, y, z meghajtóknak.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én nem vetnék követ a torrentezőkre, nem is mondtam ilyet sehol.
Esetleg az egy próbát megérne, hogy az USB-s eszközök drivereit letörölgeted (úgyis fel fogja ismerni, amikor bedugod, majd újból feltelepíti a drivereket) az Eszközkezelőben (Start - Futtatás - devmgmt.msc ).
Valami mindenképp bekavar, nem tudom, milyen egyéb drivereket pakolgattál még fel, de az előbb említetteket megpróbálhatnád, hogy letörlöd.Sk8erPeter
-
localhost
Közösségépítő
Akkor ez vélelmezhetőleg nem commander hiba, hanem az oprendszeredé, vagy azon belül valamely más (driver)meghajtódé. (ha az operációs rendszer gyanús!)
Ellenőrizd a következőképpen:
Lépj ki a commanderből, lépj be a Sajátgép számítógépbe, oszt' jól ki-be dugosod, amit eddig is. Ha ott is "szaporodnak" a meghajtók, akkor nem nagyon van köze a commanderhez.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
titán
-
őstag
Nem lehet, hogy a Windows gamer edition-ben van valami elk... elbaltázva? Ha a sajátgépben vagy a lemezkezelőben is látszik, akkor win gond van.
A warez témát meg az alapelvek értelmében hagyjuk. Megjegyzem, hogy a shareware programok letöltése torrent-ről beletartozik a warez kategóriába!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
localhost
Közösségépítő
http://www.totalcommander.hu/ - esetleg.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest