- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz Fire/SOUL/CD #1570 üzenetére
Igazatok van, csak a MINEK??? kérdésnek is csak ennyi a valóságtartalma.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
A Total Commandernek NINCS (!) Ultima Prime verziója, az egy összelapátolt warezhalmaz, kérd számon azt azt gányoló fejlesztőktől!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Sk8erPeter #1207 üzenetére
Én nem állítottam, hanem kérdeztem!
Tehát, ez ugye úgy van, hogy a kártyaolvasóval ellátott nyomtatón az olvasó nem csak arra használható, hogy onnan kinyomtassunk képeket (akár pc használata nélkül) , hanem, hogy a kártyán levő adatokat a pc-re olvastassuk be (másolás). Visszafelé is működik? Tudsz bármit másolni (menteni) a nyomtatóban levő kártyára a Pc-ről?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Sk8erPeter #1205 üzenetére
Kártyaolvasóval ellátott epson? Mert akkor azt látod, ugye ?
-
localhost
Közösségépítő
Akkor ez vélelmezhetőleg nem commander hiba, hanem az oprendszeredé, vagy azon belül valamely más (driver)meghajtódé. (ha az operációs rendszer gyanús!)
Ellenőrizd a következőképpen:
Lépj ki a commanderből, lépj be a Sajátgép számítógépbe, oszt' jól ki-be dugosod, amit eddig is. Ha ott is "szaporodnak" a meghajtók, akkor nem nagyon van köze a commanderhez.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
http://www.totalcommander.hu/ - esetleg.
-
localhost
Közösségépítő
Én fire megoldására bólintok! Az Ő megoldása kiszedi onnan a jobb felső sarokból a két ikont (igaz, hogy máshová meg odateszi )
Ebből már nem jössz ki jól!
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
válasz aleister #714 üzenetére
Maga az ftp protokoll az, ami titkosítatlanul küldi a nevet/jelszót, ehelyett használnak már évek óta - persze csak ahol lehet - ssh-t.
-
-
localhost
Közösségépítő
Megjelent a végleges 7.50!
Total Commander 7.5 FINAL for Windows released! September 9, 2009
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
Azt mondta a guggolós barátom, hogy FreeCommander vagy másik
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Numerikus billentyűzeten jobbra Csillag gomb (1) megfordítja az aktuális kijelölést, tehát ha semmi nem volt kijelölve akkor minden lesz és visszafelé is.
Vagy: Numerikus PLUSZ gomb és Enter
Vagy CTRL és 'A' együtt
Vagy Elsőre egérkatt és utolsóra SHIFT+Kattintás...
Van még egy pár ötletem, de ez neked nincs benne e HELP-jében?--- (1) Notin Fn gomb és a csillagja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Renault, Dacia topik
- Robogó, kismotor
- Windows 11
- Delta Force (2024)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest