- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Varesz_86 #1099 üzenetére
Hali!
Akkor ellenőrizd azt, hogy milyen portot használ a tűzfal beállításnál a TC.
Nyisd meg a WCX_FTP.INI fájlt és a Firewall szekcióhoz ( [firewall] után ) add hozzá ezt a sort
httphost=127.0.0.1:3128
Remélem segít.
Fire.
UI: Mndjuk szerencsés lenne, ha teljesen az elejéről létrehoznál egy új FTP kapcsolatot, mert már ki tudja miket állítottál át "kínodba", nehogy most meg az legyen a gond...
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1098 üzenetére
Hali
kell a proxy különben lassú a net a szolgáltatóét használom és a total commanderben el is fogadja bár nincsenek mappák az ftp kliensekben meg nem csatlakozik fel:
elcome to Core FTP, release ver 2.1, build 1649 (U) -- © 2003-2010
WinSock 2.0
Mem -- 2,097,151 KB, Virt -- 2,097,024 KB
Started on Sunday October 31, 2010 at 10:22:AM
Connect socket #760 to 87.229.111.78, port 21...
No response
Error loading directory...ezt írja ki pl
-
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1096 üzenetére
Sajnos kipróbáltam vagy 5 ftp programot ezer beállítással szóval ezeken már túl vagyok tűzfal? router? nem értem végső elkeseredésemben írtam hátha valaki tud segíteni
pl ha beírom egy két ftp programban a proxymat már be sem enged bár azt lehet nem jól irom nemtudom -
válasz
Varesz_86 #1095 üzenetére
Hali!
Az FTP kapcsolat beállításaiban, kapcsold be a passzív módot. Ha ez nem segít (és feltételezem, hogy a proxy beállítások megfelelőek), akkor próbálj ki egy másik FTP klienst, hogy abban is jelentkezik-e a jelenség avagy sem, így rövidre zárható, hogy a TC okozza-e a gondot vagy nem. pl Core FTP LE Free vagy Filezilla
Fire.
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok miért van az hogy ftp szerveren a total commanderben ha bevan kapcsolva a proxy szerver akkor nem látható az összes mappa? Ha ki van kapcsolva akkor meg van mind csak a sebesség kb a tizede, remélem valaki tud segíteni.
a képen látható hogy mi is a problémám a kevés mappa a (proxyval) gyors sebesség a másik oldalon látom az összes mappát de viszont ilyen 50kb/s el tölt, szóval szeretném látni az összes fájlt proxyval, remélem tudtok segíteni!
köszi -
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet megoldani ha kijelölök több fájlt ne csak az elsőt nyissa meg hanem az összeset? -
válasz
PhoenixK #1089 üzenetére
Hali!
Nálam is megvan a Ghisler mappa (több helyen is).
Ha a Beállítások/Beállítások mentése közvetlenül fájlba lehetőséget válassza az ember, akkor megnyitja a jegyzettömbben a 2 konfig fájlt (Wcx_Ftp.ini, wincmd.ini)
A jegyzettömbben a Fájl/mentés másként lehetőséget választva meg egyből megnyitja a Ghisler könyvtárat...Mondjuk ez is lehet egy módszer Psychonaut számára, hogy hol is "rejtőzik" a Ghisler könyvtár...
Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1085 üzenetére
Igen, Win7 HP x64.
Amikor utoljára telepítettem, akkor még telepítéskor hozta létre a mappát + a két ini file-t. -
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1087 üzenetére
Na, ezeket majd megnézem, most manuálisan írmagját is kipucolom a registryből meg az AppDatából, aztán újrarakom holnap.
-
válasz
Psychonaut #1086 üzenetére
Hali!
Ha bekapcsolod TC-ben, a rejetett fájlok megjelenítését, majd rákeresel a GHISLER-re, akkor nem talál semmit?Vagy először mentsd el a beállításokat(Beállítások menü/beállítások mentése), ugyanis a beállításokat is ugyanoda menti, mint az ftp ini-file-t...Lehet, hogy addig nem is hozza létre azt a könyvtárat, amíg ezt meg nem teszed...(ez csak abszolút tipp)
Fire.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1085 üzenetére
Ugyanaz, továbbra sincs ilyen fájlom SEHOL.
-
válasz
Psychonaut #1083 üzenetére
Hali!
Ha x64-es OS-t használsz, akkor tedd ezt
1. Távolítsd el a TC mindenestől (beállításokat is)
2. Installáld fel újra mindenki számára és ne az alapértelmezett Program Files (x86) mappába, ahova szeretné magát telepíteni, hanem a Program Files-baPhoenixK
X64-es OS-t használsz?Fire.
-
válasz
Psychonaut #1083 üzenetére
THX!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1081 üzenetére
Igen, már próbáltam (ennyit visszaolvastam), a Roaming mappában nincs GHISLER mappám.
PhoenixK: nem hinném, semmi nincs megosztva, Homegroupban volt a gép, de már kiléptem (ezért a kis lakatok mindhárom mappám mellett), szóval elvileg most semmivel nincs megosztva.
Netsebesség kiírása: NetSpeedMonitor -
válasz
Psychonaut #1080 üzenetére
Nem lehet, hogy a mappán nincs jogosultsága írni? Egyszerűen nem is tudja létrehozni...
Az ikon témára: A megosztások körül lehet valami, mivel a TC-ben az ikon azt mutatja tudtommal...
Egyébiránt a tálcán a net sebességet mivel iratod ki?@Fire/SOUL/CD: Nekem az ikonok rendben vannak... (7.55a)
-
válasz
Psychonaut #1080 üzenetére
Hali!
Előző ikonos dologra: Nálam is más ikonokat jelenít meg, nem tudok rá megoldást...
Itt kellene, hogy legyen C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\GHISLER\
(rejtett könyvtár, ezért ha a rejtett fájlok megjelenítése nincs bekapcsolva, akkor azért nem találod)
Fire.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #1079 üzenetére
UP!
És újabb kérdés: FTP-re csatlakoznék, de kiírja, hogy a wcx_ftp.ini fájl írásvédett, szüntessem meg. Megszüntetném, de az egész gépemen nincs ilyen fájl, nemhogy az install directorymban, ahova a TC Help/About menüje írja! Hol lehet, és ha nincs meg, az miért lehet? Reinstall megoldja?
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Valakinek van ötlete, hogy ez a bug mitő lehet, és hogy lehetne orvosolni?A két ikon bugos, látszik hogy más ikonja van Windows Explorerben, mint TC-ben, de a többi ikon jó.
[ Módosította: Ndruu ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Sátán44 #1075 üzenetére
F7-re nekem nem veszi át az előző szöveget. Azt a könyvtárnevet ajánlja fel, ahol a kurzor áll az aktív panelen.
Hordozhatóság: http://ghisler.com/usbinst.htm
-
Sátán44
addikt
Tc-ben hogy lehet azt megoldani,hogy F7 bill. lenyomására ne vegye át ez előző szöveget? A másik kérdésem,hogy lehet a már szépen beállított TC-met hordozhatóvá tenni? A doc&sett ben tárolja nekem a beállításokat,de én azt szeretném,ha a feltelepített mappába mentené.
-
Sziasztok,
Egy felhasználó által definiált parancsnál, hogyan tudom az adott külső program számára átadni a kijelölt fájlok teljes elérési útvonalát?
Ezeket néztem, de csak a tmp fájl elérési útvonalát adják meg, amivel nem sokra megyek, konkrétan az media player classicot akarom meghívni és a kijelölt fájlok mennének a lejátszási listába, de tmp fájlal ez nem megvalósítható, más alternatívát meg egyelőre nem láttam.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1072 üzenetére
Akkor lehet, hogy nincs alapbeállítása ennek a funkciónak.
-
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1069 üzenetére
Köszi ezt én is ismerem, de a kérdés továbbra is fenn áll h mi az alapbeállítású gyorsbillentyű?
-
-
$p@rr0w
őstag
Tudja valaki a rejtett/system fileok mutatásának/elrejtésének mi a gyorsbillentyűje?
-
BullZeye
veterán
Valamiért néhány ismerősöm az FTP-mről lassan tud letölteni tőlem relatíve, hogy lehet Total Commanderbe beállítani nekik, hogy több szálon töltsön le?
Mozilla FTP kliensével van ilyen opció, és azzal gyorsabban is töltenek, de total commanderben hogy lehet beállítani, hogy egyszerre 1 fájlt, de azt 5 szálon töltse tőlem?
-
pilota
tag
Helosztok segitség kéne warez oldalrol szeretnék total comanderel letölteni.Valahogy meglehetet csinálni anno,hogy a total comander sorban letölti a fileket.Nemkell itülni a gépnél de nemsikerül beállitanom.
-
tknof1871
őstag
Jó reggelt mindenkinek! Van a TC-hez olyan beépíthető modul, amivel megadhatom, mekkora csomagokat készítsen tömörítésnél? Például van 10 mappám egy könyvtárban, és 199MB-os fájlokba tömörítse azokat természetesen a tartalmukkal együtt. Nem is a tömörítés ami kell, hanem ezeket olyan méretű csomagokba tegye, amiket fel tudok tölteni fájlmegosztó oldalra (file hosting, pl.: mediafire).
-
jos78
csendes tag
Nekem a következő a gondom: FTP-ről letöltéskor F5, F2 kombinációt használom, hogy a letöltési listába, háttérben külön ablakba pakolgassa bele a fájlokat. A letöltés elindításakor megjelenik a kis letöltő ablak és kész. Kiírja felül, hogy USER [név] , alatta a fájl be is kerül a listába de nem indul el. Ha csak simán F5 másolás-t nyomok - tehát nem a háttérbe küldöm a letöltést - akkor simán megy minden. Az utolsó TC ahol hibátlanul tudtam háttérben tölteni az a 7.50RC1 volt. Azóta egyik verziónál sem tudom használni.
Próbáltam már passzív módban, rendszergazdaként, különböző kompatibilitási módokban, tűzfalat kikapcsolni, vírusirtót kikapcsolni stb. de semmi. A gépen Win7 32bit van.
Tapasztalta-e már valaki ezt a problémát? Ha igen van-e megoldás rá? -
válasz
lacifer007 #1058 üzenetére
Beállítástól függ:
Beállítások -> Általános beállítások -> Másolás/Törlés -> F8/Törlés közvetlenül a kukába másol
Ha be van állítva, akkor lomtár, ha nincs, akkor Recuva -
válasz
lacifer007 #1058 üzenetére
Hali!
Ha a Windows-ban aktív a lomtár, akkor abba kerül. Ha nem akkor letörli de nem véglegesen. Ez utóbbi esetben hasznád ezt a progit (Ingyenes): Recuva
Fire.
UI: Ne arra a partícióra telepítsd, ahonnan töröltél, mert akkor csökkennek az esélyeid, hogy mindent visszaállíts, továbbá ha megtalálja a törölt fájlokat, azt sem az eredeti helyére állítsd először vissza!
-
lacifer007
csendes tag
Sziasztok!!! TC-ben ha valamit véletlen letörlünk... Azt véglegesen törli vagy meg lehet valahogy találni (vissza hozni) ?? NAGYON FONTOS!!! Lécci segítsetek!!!!
-
tyan
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest