- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
en sem aggodok, es en is skippelni tervezem a 11-est. eddig sikerult, meloban viszont lehet, h nem tudom elkerulni jovore.
talan a 12 egy normalis folytatasa lesz a 10-nek. vagy jah, kap egy kis extended life-ot a 10. majd kiderul.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
King Unique
titán
Három évvel meghosszabbítja a Windows 10 támogatását a Microsoft
"Egy fontos eltérés azonban van a Windows 10 és a Windows 7 támogatásának kibővítése között. Az, hogy az elődrendszerrel szemben, aminek esetében ezt a lehetőséget a Microsoft csak vállalkozásoknak biztosította, a Windows 10 esetében magánszemélyek is élhetnek majd a lehetőséggel, és előfizethetnek a plusz javításokra."
Adtak nemrég 3 év haladékot, ahol magánszemélyeknek (otthoni felhasználók) is elérhető lesz az ESU, ami már így is több opció, mint a korábban megszokott.
Ezen felül vsz nem lesz más, nem lesz újra "átgondolják".A Windows 11-nél a Start menü kinek hogy, nekem akkora gondon nincs vele és tudom használni, a tálca is elmegy, a jobb kattintásos menünél az a + 1 kattintás bizonyos esetekben (nem mindig kell a teljes menü) pedig azért annyira nem feltétlen megerőltető, sőt a 22H2 verzió óta már az sem kell, mivel előtte Shift billentyűt nyomva eleve a klasszikus menü jelenik meg. Akit zavarnak ezek, annak meg ott van az ingyenes ExplorerPatcher.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!