- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
Sziasztok!
Reg voltam mar, nem nagyon foglalkoztam hs-keszitessel, de most osszeraktam vegre egy ujat. A Zooper widget tenyleg jo
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Lecs@
addikt
Sziasztok ! Látom milyen jó munkákat végeztek ti. Grat mindenkinek! Nekem sima SS Launcherrel ilyen a Homescreenem. Most tervezgetem még. Szívesen fogadok tanácsot, véleményeket.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
siofok
őstag
köszi,közben már rájöttem hogy a one more clockban van ilyen skin. Csak ahogy olvasom,az időjárás rész még mindig nem erőssége.
OnePlus nord 2t
-
punky10
addikt
válasz koliz1 #16682 üzenetére
Keresni kell egy olyan óra-skint,amelyiknek ilyen szürkés az óralap(pl :Mire inspired violet)és kicseréled a használando skinben lévővel.Ugy tudom,tab néven szerepel a legtöbb skinben,a lényeg,hogy ugyanaz legyen a neve,mint az eredetiben(felülírás)A widget hátterének átlátszóságát a beállitások-esőben vigyél esernyőt menüben lehet változtatni,ha kevés,akkor kiszeded a skinből a base nevű képet(illetve képeket,mert 3 van)és olyanná alakítod,amilyenné szeretnéd.
Ha nem megy akkor este megcsinálom,de csak 10 után érek rá...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
qamu74
őstag
-
BeeNiTTo
tag
Launcher 7 wifif bekapcsolásakor öszeomlik ,ez mitől lehet??másnál meg működik..
van még olyan 7,8 launcher amibe lehet kirakni élő widgeteket
[ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
Tud itt valaki perfect angolul?
Egy XDA-s üzenetet kéne lefordítani magyarra. -
punky10
addikt
válasz qamu74 #16667 üzenetére
HD-ban nem találtam ilyen órát,Fancyban igen.Ráadásul az egész widget elrendezése (település neve,alatta az időjárás rövid szöveggel,másik oldalt az aktuális hőmérséklet,mellette a min/max)tipikus stock Fancy.99%,hogy a Fancy widgets lesz...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
qamu74
őstag
Szerintem HD widgets...
-
Weeman1
veterán
-
MurdR
veterán
Segítene valaki megkeresni nekem ezt a hátteret?
http://jofogas.hu/budapest/ZTE_Gran_x_in_elado_cserelheto_11328813.htm
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
qamu74
őstag
-
Tomacko
őstag
Egy valamiben tutira lista vezető a chrome, az pedig nem más mint a memória felhasználás, ez fogyasztja a legtöbb memóriát a böngészők közt
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
zermi
aktív tag
Ezzel az icon packkal nem fogunk témázni az biztos!
-
- = Zk = -
félisten
válasz pepe091 #16629 üzenetére
nem sokan értik elsőre a jelemet, az az érzésem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gery2123
őstag
Én mostanában ilyen egyszerű cuccal nyomulok. Egy két widget elkészítéséig tartott az UCCW is nálam [link]
-- PSN_ID: GerY2123
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #16625 üzenetére
Kihagytad a lényeget... -> ( . Y . )
-
Weeman1
veterán
válasz bAtt001 #16621 üzenetére
De szebb mint a sisakod.
(#16627) HardRic
Hát tőlem igen ez a megszokott stílus jellemző már pár éve,
csak cserélgetem a statusbar elemeit,órát,időjárás skineket,néha widgeteket.
Na meg van pár ikon amit néha újra előveszek,meg jó pár háttérkép ami nagyon bejön.
De az elrendezés pár éve tényleg ugyan az.Xiaomi 11T Pro
-
qamu74
őstag
válasz - = Zk = - #16625 üzenetére
(K)
-
- = Zk = -
félisten
-
qamu74
őstag
-
- = Zk = -
félisten
tehát ismered/hallottad már ezt az ominózus helyet :v
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
xSide
őstag
[ Szerkesztve ]
-
attilaxxxx
tag
Üdv!
Hogyan tudom a lezárt képernyő alsó 4 ikonját megváltoztatni?Samsung Galaxi A54 5G
-
Weeman1
veterán
Pár napja még ilyen volt:
Xiaomi 11T Pro
-
MurdR
veterán
-
zho-lee
addikt
válasz punky10 #16599 üzenetére
Hagytam volna, de egy telefon restart (irányított, nem random) után az alsó sor elhalványodott, és egy mappa ikon jelent meg rajta, egy uccw widget meg "loading, please bírd ki agybaj nélkül" feliratot produkált..
Sajnos eltávolítva a telefonról mindkettő widget program.Pedig úgy szeretném használni őket, de ha nem azonnal, akkor másnap megy gallyra... a rosseb egye meg!
Elnézést
Nem ment sem android 4.0.4-en, sem 4.3-an sem"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Tomacko #16609 üzenetére
ami nem öl meg, az.... nyah!
-
Tomacko
őstag
válasz - = Zk = - #16608 üzenetére
haladó ujraélesztésből 2 naponta szerintem kicsit sűrű és feleskleges frissíteni a tudást Vagy 2 naponta átlag hasznosítani kell a tanultakat ?
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
- = Zk = -
félisten
válasz Tomacko #16607 üzenetére
2évente mindig frissítést kapunk belőle, mentős szakoktatóktól
én 2 naponta, a Fóti szemétégetőnél" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tomacko
őstag
válasz punky10 #16601 üzenetére
A pontos megoldás az 5 szímasszázs 1 befújás, itthon legalábbis ez az oktatott ujraélesztési módi (2évente mindig frissítést kapunk belőle, mentős szakoktatóktól).
-
qamu74
őstag