- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
válasz szlovibuki #14995 üzenetére
-
törölt tag
Nemrég még ilyen volt :-D
-
törölt tag
Sziasztok. Tud valaki telora valami jó kis képméretező-vágó progit? Olyan kellene, ami kiváltaná a Desktop Visualizer-nek a DVRIMAGECROP addon-ját. Sajna nem tudom megvenni, pedig érte nek sajnálnám azt a párszáz forintot :-( (ha valaki ismer okosságot rá,pm., de én nek találtam működőt). Valami hasonló ingyenes kellene, amivel le tudok kicsinyíteni egy képet, majd abból kivágni egy pixelre pontosan megadott darabot.
-
dokee78
félisten
Ezt hogyan tudnám ezt az órát összehozni?
Telepítettem az UCCW-t,de bonyolultnak látom.[ Szerkesztve ]
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
A mycolorscreenen kívül léteznek még ilyen oldalak, ahol mintákat találhatok a testreszabáshoz?
-
baandii
senior tag
hellosztok!
lehet olyat hogy egy widgetet vhogy beiportálni uccw-be hogy utánna ott dogozhassak vele?
-
qamu74
őstag
válasz andyTM #14990 üzenetére
Azt hol találom?
Nem én csináltam:
SlideLine Glass
Black Bear Blanc -
xenom0rph
őstag
Mi a fenéért van az hogy a novaban szépen elrendezem az ikonjaim ide-oda aztán random visszaállnak a régi pózíciójukba...??
halahala
-
qamu74
őstag
HI!
Akinek meg van a Deer Reader, az legyen oly kedves és keressen meg PM-ben.
-
qamu74
őstag
SlideLine Cards
Black Bear Blanc -
qamu74
őstag
válasz pepe091 #14983 üzenetére
Persze:
ShinyGlass icon theme
Black Bear Blanc -
zho-lee
addikt
Üdv!
Ebben tud valaki segíteni?
Sajnos, a gugli fordító csak ront a helyzeten"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
qamu74
őstag
válasz kakukkmarci #14970 üzenetére
köszi
,nekem is -
MurdR
veterán
válasz pepe091 #14967 üzenetére
Nekem fogta magát a telefonom, és az összes alkalmauást lefrissítette, vele együtt az UCCWt is. Gondoltam adok neki egy esélyt, leszedtem playről az S3 weather widgetet, gondoltam kipróbálom, de nem tette be a hátteret a widgethez, így erről a verzióról is letettem...
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MODERÁTOR
Bár kicsit félve mondom ki, de a mai UCCW frissítéssel eddig úgy tűnik megoldódtaka problémák, és siekrült kijavítaniuk. Szóval elvileg a 2.9.3 már jól működik.
-
Ádám16
addikt
HTC One, vagy azéhoz hasonló ikoncsomagot tudnátok nekem linkelni? Playről letölthetők előnyben.
-
qamu74
őstag
HI!
Hogy a bánatba kell kikapcsolni az automatikus frissítést a playről?
Mert a sz@r UCCW-t mindig frissíti kikapcsolás után!
-
twine
veterán
válasz xenom0rph #14953 üzenetére
ez sajnos APEX-nél is "megvan"
Bennem is felmerült sokszor, hogy miért nem rendezhetem az ikonjaimat appdrawerben olyan sorrendbe ahogy szeretném
Van pár módja a rendezésnek,,plusz mappák plusz akár saját "lapfület" is létrehozhatok ahova az álltalam meghatározott app-ok kerülnek, de a sorrendet én nem alakithatom úgy ahogy szeretném..nagy hiányossága ez szerintem mindkét "nagy" launchernek....
Csak ezért nem fogok váltani, de nagyon megkönnyítenék a mindennapi komfortérzetem...ha valamikor ezt a feature-t beleraknák[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz zho-lee #14949 üzenetére
Bár most más f@szával verem a csalánt, de szerintem az itteni topiclakók, meg tudnák neked mondani, hova menti, és milyen formátumba az ikonokhoz való skineket a Beautiful Widgets.....(esetleg android app. topicban)
Azzal már csak annyi lenne a dolgod, hogy PS-ben nagyítasz rajta,,,meg akkor már a "bekapcsolt színt" is meg tudnád változtatni...
Én ilyen mélységekbe nem folytam,,,de a logika nekem azt mondja,,hogy egy ilyen skint "semeddig" nem tart picit megváltoztatni...
És akkor az ujjad is maradhat akkora mint volt[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz S. Szabi #14950 üzenetére
Nem jó a link, csak az egyik képet mutatja.
Itt a jó: http://mycolorscreen.com/2013/06/05/sony-xperia-p/
-
S. Szabi
őstag
Sziasztok!
Most éppen ilyen, hosszú Launcher7 használat után visszatértem a sima launcher stílusra:
Sony Xperia P (Android 4.1.2) - http://mycolorscreen.com/2013/06/05/sony-xperia-p/?a=bgoff
Apex Launcher Pro
Glasklart Go Nova Apex Theme ikonjaival
Sense Anolog Clock - "MIUI 3D by factorywidgets" témával
Widgetsoid
Poweramp WidgetSzerintem egész jól néz ki hozzá ez a gyári Sony-s háttér.
Sajnos a statusbar gyári, mert nem lehet kivenni (root nélkül) a gyári kapcsolókat. Amúgy a Statusbar+ -ot használnám, csak az félig kitakarja, és úgy elég hülyén néz ki.
-
zho-lee
addikt
Jó reggelt!
Valaki, picivel hátrébb említette, hogy elkészít egy szép HS-t, és hamar megunja..
Nos van benne valami, bár inkább a készítéssel vannak gondjaim. Baromi jó és szép dolgok születhetnek a kezünk alatt, de mikor fogok aludni?Tudom, nem illik ugyanazt a hs-t betenni, én most mégis bedobnám az éjjelit, javítva, és nagy -t rebegve a segítőknek, mert sikerült olyan kapcsolót "építeni", amire vágytam.
Ami érdekes, és a bevezetőhöz fűzném, a screenshot-okon az időpont, most meg már a melóhelyről írok.Home:
Másik oldal (bw kapcsolókkal megoldva):
Megtaláltam azt az ikon stílust, ami apró fekete ikonocska (pl wifi), és ha kapcsolok vele, kéken világít.
Egyszerűen nem bírom kapcsolni.. lehet le kéne faragni a nagy bunkó ujjaimból"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
punky10
addikt
válasz xenom0rph #14947 üzenetére
Igen, de ezenkívül mappába is rendezheted, illetve a meglévő fülek(alkalmazások, modulok) mellé ujakat is csinálhatsz. Én pl ugy oldottam meg, hogy készitettem egy uj fület "system" néven, belepakoltam azokat a cuccokat amikkel turkálhatok a rendszerbe, a többi appot pedig mappákba raktam funkciok szerint(media, iroda, játék... stb) Igy nem kell scrolloznom egy-egy alkalmazás eléréséért, két mozdulattal minden elérhető.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
MODERÁTOR
válasz xenom0rph #14941 üzenetére
Az app drawerben hosszan nyomsz az ikonra, mikor kivinnéd a főképernyőre jobboldalon húzd rá a szerkesztésre és ugyan úgy tudod módosítani, mint a kintieket.
(#14944) kelekyle
Két olyan widgetet kell illeszteni amik ugyan olyan rácsméreten vannak, és teljesen a széléig van mindkettőnél a háttér. De nagy valószínűséggel, nem fogod tudni megcsinálni, mert épp ez a hiba az új frissítésben..
-
zho-lee
addikt
Köszi srácok, ráugrom a témára..
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
xenom0rph
őstag
válasz pepe091 #14930 üzenetére
Na jó lehet hogy én vagyok az analfabéta, de, a főképernyőn sikerül az ikon változtatás. Viszont az appdrawerben nem igazán (ugye az appdrawer azaz ahol a programok vannak? ) Mert itt ugye csak az ikonpackig tudok eljutni, de az hogy egyénileg tudjam változtatni odáig nem jutok el:/
halahala
-
twine
veterán
válasz zho-lee #14935 üzenetére
"mondjuk a wifi on -akkor zöld, ha off- akkor szürke"
Én ezt Beautiful Widgets-el oldom meg,,,az időjárás mellet vannak benne kapcsolók is,és olyan skint töltesz hozzá "amilyet akarsz"
Feketék az ikonok így "eltűnnek" kikapcsolva, viszont ha bekapcsolom őket "világít"...(ez a skin,,,de van még "ezer")
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Már van egy digi óra a lámpa ikonja, és Gyömrő közöttA wifi widgetem is "simple"..
Nem tudtok egy olyan kis egyszerűt, amire bökve bekapcsolja a wifit és/vagy a wifi menübe dob?
Az csak hab lenne a tortán, ha mondjuk a wifi on -akkor zöld, ha off- akkor szürke?Mert, a simple az nem ennyire minimális.. ezt tudja, csak nem illik ide
-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudna vki a MultiPicture Live Wallpaper-hez hasonló app-ot ajánlani? a lényeg hogy lehessen benne lock screen-re is hátteret beállítani.
a válaszolóknak előre is köszönet! -
zho-lee
addikt
Üdv Lányok, srácok!
Az elmúlt majd egy hetet rom próbálgatással töltöttem, és nem vettem észre, hogy a Simple text frissült a play-en? (mint az uccw?)
Imádom használni,és gyakorlatilag csak annyi változott, hogy a HTC-n most cm10 rom van.És nem megy a simple text..
Betallózom a parancsikont, legyártom ( ) az ikont hozzá, és mentés után visszalépve nincs alkalmazás, amit kapcsolna.
Ha vissza tallózom, akkor meg az ikon tűnik el..Csináltam ikonnal egy HS-t, de ez valahogy annyira idegen most nekem
szerk: az óra, meg az akkumulátor még eztán jön csak, meg a wifi is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz xenom0rph #14929 üzenetére
1. Keresel egy ikon packot, amit tetszik neked. Az is jó, ha csak a képek vannak meg.
Ha a főképernyőn akarod változtatni, akkor hosszan nyomsz rajta, szerkesztés, ráböksz az ikonra, és kiválasztod az újat.
Ha az app drawerben akarod változtatni, akkor az app drawerben a 3 pöttyre nyomsz, nova beállítások, megjelenés és működés, ikon téma.
Ha nincs ikon packod csak a képek vannak meg, akkor az app drawerben is csak egyesével tudod cserélni őket.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz xenom0rph #14927 üzenetére
Ezeket adja a prime:
Drawer Groups:
Folders in App Drawer
Unlimited custom tabs
Organize apps into tabs and folders in the app drawer
Gestures
Quickly start Nova Actions or Apps from gestures on the desktop, such as pinching, swiping or two-finger swiping.
Hide Apps
Keep a clutter free drawer by hidding never used apps.
Dock Swipes
Get more use out of your dock apps by setting swipe-actions
Unread Counts
Never miss an email. Unread count badges for SMS, Missed calls and Gmail. Counts show in the dock, desktop, drawer and folders.
More Scroll Effects -
punky10
addikt
válasz xenom0rph #14924 üzenetére
Csak a sajátomrol tudok nyilatkozni.
Nálam a stock launcer használatával semmivel nem birta tovább a telom, mint most a Novával. Arrol nem is beszélve, hogy a Nova sokkal testreszabhatóbb. Gyorsaságban nálam egyformán teljesít, de akkor is több pozitivum van a Nova mellett, mint a gyári launcher mellett.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
xenom0rph
őstag
válasz pepe091 #14922 üzenetére
Ezzel mindössze annyi lenne problémám, hogy nekem tökéletesen megfelelő a gyári launcher.. És nem is vagyok tisztában a most létező launcherekkel, azaz nem ismerem őket nem ttudom mit tudnak mit nem. Kipróbálásra meg elég sok időt emésztene fel. A másik bajom meg, hogy gondolom az eroforrasokal nem bánnak valami túl jól. Az nálam pedig fontos tényező főleg át akku használat
halahala
-
xenom0rph
őstag
írok ide hát ha ti okosabbak vagytok. Szóval amit szeretnék : Alkalmazás ikonokat cserélni, de ne úgy hogy egy gyors indító parancsikont hozzak létre a főképernyőn, hanem úgy mindenhol változzon meg az ikon. Root nincs, launcher gyári van.
halahala
-
VD
őstag
válasz pepe091 #14917 üzenetére
Már hogy ne lehetne tiltani! Ott van az összes alkalmazásnál, hogy automatikus frissítés. Ha kiveszed a pipát, akkor csak jelzi, hogy van elérhető frissítés az adott alkalmazáshoz, de letölteni csak akkor fogja, ha rányomsz.
Egyedül a play áruház, ami nem kérdez, csak frissül. -
törölt tag
Most csináltam pár háttérképet, felrakom őket egy packba, használjátok egészséggel
-
MODERÁTOR
Ismét frissült az UCCW...
Már lehet 5 napra előrejelzést készíteni, viszont ekkora baromságot nem tudom honnan sikerült összehozniuk:
"Note: Force closes and missing widget sizes like 1x1 widgets or x1 widgets is occuring on Nova launcher only. Its launcher's issue."Ez előtti frissítéssel, mikor elrontották az egészet rengeteg 1 csillagos értékelést kaptak, hogy rossz az egész, mindig leáll. Nem hiszem, hogy mindenki Novát használna... És érdekes módon eddig jó volt, akkor nyilván a Nova a rossz...A widgeteket sem lehet normálisan méretezni, és nem csak 1 sorosaknál jön elő...
-
animoo
senior tag
nagyon szep kontrasztot alkot az irott betu a talpnelkuli, mondhatni minimalista betutipussal. Ha tobbfelet akartok hasznalni egy hs-en, erdemes ezekre is odafigyelni.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
igy jobb lett! nekem most csinalnom kell egy full wipeot, mert vacakol a telo, de nem biztos hogy visszateszem ugyanazt a hst
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...