Új hozzászólás Aktív témák
-
SutPet
aktív tag
Nem gondoltam úgy, csak "idegállapotba" jöttem hogy ezen a gépen ~2 hónapja hozzá se nyúltam a tw-hez, nem csatlakoztam sehova, most hogy kellene egy fájl az otthoni gépről meg levág a francba hogy suspected commercial use. Úgy hogy tényleg nem napi szinten van használva órákra. Nem tudom milyen algoritmus figyeli a használatot de engem kispécizett magának
mindenesetre közbe meglett tw oldalán a felület ahol elvileg lehet nekik ezt jelenteni és kivizsgálják remélem. Ha meg nem akkor a rokonság így járt, a sajátom elérését meg megoldom vpn+rdp kombóval.
Ja a vicc meg az hogy szabi alatt volt hogy be kellett csatlakoznom céges gépre megcsinálni valamit gyorsan, saját gépről saját fiókommal léptem be arra nem károgott. Fordított esetben ha csak a céges gép van kéznél hiába lépek be a saját fiókommal hogy csatlakozzak a saját gépemhez rögtön károg és ledob.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest