- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas1
tag
Szeretnék tanácsot kérni.
Van pár db Joomla 3.5 weboldal, tudom nem modernek, de működnek és fejlesztve is lesznek Joomla 5-re.
A probléma az, hogy a tárhelyszolgáltatótól nagyon lassan töltenek be Telekom hálózaton este 6-tól 10-ig az oldalak. Van ami ilyenkor 5 perc alatt sem tölt beAmíg Digis meg Vodás voltam nem is tudtam a problémáról, de Kedves vezetőnk megvette utóbbiakat magának az adónkból, ezért átmentem Telekomra. Ha nem így történik a dolog, ma is Digis lennék és nem is tudnám, hogy Telekomos vezetéken milyen lassan töltenek be a weblapok, délutántól éjjelig, több tárhelyről.
Erről cikk is van a HWSW-n, láthatóan sokakat érint a probléma. Hívtam én is a Telekomot, de a Speedtest-et ajánlották, hogy azon meg van a gigabit sebesség le és fel, tehát minden jó.Megoldásként olyan tárhelyet keresek, amin nem lassulnak be a weblapok Telekom hálózaton nézve sem. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mely szolgáltatók ilyenek?
Ha van tapasztalat is erről, hogy adott tárhelyen tárolt weblapok nem érintettek a Telekomos lassulásban, az jó. Köszi előre is.300-2000 MB a weblapok mérete, láttam pl. Forpsinál 100 GB-osat, de nem tudok mit kezdeni a rengeteg hellyel. Ha kisebb is lenne náluk választanám őket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest