-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz didyman #7717 üzenetére
Őőőő, ez egy egyedi futam volt részemről, hiszen remélem nem lesz mindennapos foglalkozás a tápom gondjainak orvoslása... :-)
De ígérem, ha legközelebb kérdésem merül fel, körültekintőbb leszek.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Urak!
Egyenlőre a lenti konfigom fut, egy Point of View Black Diamond 500W-os táppal, de napok kérdése, és egy HD7850 fog érkezni.
Kérdésem hozzátok, hogy vajon elég lesz-e ez a táp? Minőségével kapcsolatban nem vagyok teljesen képben, de olvastam, hogy a belseje egyezik a Tagan tápokéval. Eddig semmiféle problémám nem merült fel a gépemmel.
Jellemzői:
Nagy teljesítményű tápegység játékosoknak
- SLI/CrossFire támogatás- Maximális kimenő teljesítmény: 500W
- 6db 5.25" eszközhöz való tápcsatlakozó
- 2db 3.5" eszközhöz való tápcsatlakozó
- 2db S-ATA csatlakozó
- 20+4 tűs táp, 4 tűs táp, 2x6 tűs VGA táp
- ATX/EATX
- Passzív PFC
- +5V (40A)
- +12V1 (16A)
- +12V2 (17A)
- -12V (0.8A)
- +3.3V (34A)
- 5V VSB (2.5A)ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...