Hirdetés
-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kts88
aktív tag
válasz didyman #8961 üzenetére
Nem én írtam, hogy rengeteget, és nem szaroztam le ezt a két márkát. Főleg, hogy a saját nem egy csúcs tápom (fsp) gond nélkül veszi ezt. Igaz nem névlegesig terhelve csak a 12V 10A- rel (az 5V is, de csak 22mA) és minden feszültség atx szabványon belül van (hullámosság, túllövés is) Mondjuk a 12V-os kör túlfeszültség védelme a szabvány (minimum) 13,4V helyet 12,8-on avatkozik be, de ez nem nagyon zavar.
[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
válasz didyman #8961 üzenetére
Hello, nem tudod véletlenül, hogy van ezekben a mai törpefeszültségű külsőtápos DC aljzatos szinte minden smd kínai csodákban valami sztenderdizált védelem bolondok ellen? Nem a polaritás felcserélésére gondolok, hanem arra, hogy lóg egy tucat ugyanolyan lengő DC dugó az asztal mellett különböző adapterektől és egy nagyobb feszültségűt sikerül bedugni véletlenül a cuccba. Az érdekelne konkrétan, hogy ha egy 5V-os kapcsolásba belenyomták a 24V-os adaptert és tetérdelt, akkor rögtön valami százlábú itthon beszerezhetetlen chip szállt el és szét se szedjem, mert tök esélytelen, kár szopakodni a pattintós burkolattal egy órát vagy van esély arra, hogy valami megvédte, mert erre szoktak gondolni...
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest