Hirdetés
-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cer
tag
válasz didyman #8664 üzenetére
Nagyon köszi!
Sajnos elég kevés hely van. A 630V-os nem is férne be. Ami beférne az a 300V-os, de a teste hozzáérne a tekercsekhez, persze ha nem vezető a teste, akkor szerintem nem lehet baj, de a hőmérséklet miatt aggódnék.. ( viszont a venti érné takarás nélkül ).
A másik, hogy kicsit hajlítani is kéne a lábain, mert a furattávolságok nem akkorák.... de ezt az áldozatot muszáj lesz meghoznom, egyedül attól tartok, hogy mérve 292V megy át rajta és a 300V-os MKP bírná-e? ( Ez csak azért merült fel bennem, mert lehet, nem ok nélkül volt eredetileg 450V-os ott... de erről majd kérlek írj.
0,75 az MKP kondi lábainak átmérője legyen? Elnézést ha ez láma kérdés, még amatőr vagyok.
Off: Lehet a nagy impulzus-tól hangja egy ilyen hagyományosnak? Mert függetlenül attól, hogy rossz volt magas hangot adott ki ( ha jól hallottam ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest