Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugalmas éjszakám volt. Végre haza ért cuncikánk! Igaz kicsit betegen de nagyon boldogan. Szinte már törvényszerű hogy betegen jön haza az apjától. Nem értem miért van ez. Az a lényeg hogy itthon van velünk. Imádom őket!
    Körülöttem is zajlanak az események. Tegnap felhívott a volt főnököm hogy azonnali hatállyal térjek vissza mert meg kell csinálnom egy előtetőt. Egy csütörtökbe egyeztünk ki mert nem hagyhatom itt a lécezés közepén szegény Lacát. Most aztán nyomnom kell itt is hogy szerda estére kész legyünk. Arról nem is beszélve hogy a szívemet igazán az fogja melengetni ha leesik 20 centi hó és akkor akar majd sógorom cserepezni. :Y :W Majd alakul. Addig örülhetek amíg van munkám. Kell is a lóvé mert sokmindent szeretnék venni. Végre egy normális karácsonyt akarok ülni amikor nem a csóróság hatja át az ünnepet.
    Tegnap édes ment cunciért és elment a jós barátnőjéhez is. Kivetették kártyán mi lesz velünk. Elvileg pár hét vagy pár hónap és jön a cicus és örökké együtt fogunk maradni. Nem hiszek a jóslásokban. Ez az örökkön örökké Nem rám vall. De ki tudja.
    Ma nagy erőkkel folytatjuk a lécezést.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák