Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már fent vagyunk egy ideje de itt szerencsétlenkedtem azzal hogy rá tudjam pingálni Zsani születési anyakönyvi kivonatára az ügyfél azonosítómat és tálti rendszámát hogy el tudjam küldeni online faxon a netrisknek mert el lesz felejtve mint tavaly is.
    Nem is tudom tegnap mi történt. Gyerekekkel elvoltunk délelőtt. Imrus reggeltől maffiázott. Lenyomott 6 küldit 2,5 órán keresztül majd a gép újra indult jelezve hogy neki ebből elég volt. Akkor átadta a helyét Zsaninak. Mi társasoztunk előtte vele. Utána még pici videó felvétel és ebéd. Ebéd után vittük is őket haza mert tanulniuk kellett. Vége az őszi szünetnek. El kellett mennem unokatesómhoz is az ablakot megmérni mekkorát vegyenek. Amíg vártam rájuk körbejavítottam a kémény körüli részt amit a kőműves miatt kellett kibontanom. Elvileg hétvégén cserepezzük a házat. Ehhez mondjuk az kell hogy hétvégére újra elvigye cuncikát az apja mert édes is dolgozik. Ha nem ér rá mert dolga van akkor vasárnap lehet magammal viszem cserepezni cuncikát. Meglátjuk mi lesz.
    Cuncika este vidáman ért haza az apjától. Bábszínházban voltak apu új barátnőjével és a kislányával. 1 év után végre ő is talált magának párt. Ennek örülünk. Cunci is szereti őt.
    Ma irány bádogozni. Olyan hű de sok lemezelés ezen a részen ahol vagyunk nincs már. Gondolom azt ma be is fejezzük.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák