- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Lolita kód
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Xiaomi Mi 11 5G (Venus)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Hát...ez a kamera/képalkotás ratyi lett.
-
hemaka
nagyúr
jó nagy homály képek születtek vele bármelyik felbontást is nézem
-
dilajoska1
őstag
Egy tag írta nekem pár nappal ezelőtt hogy milyen hülyeségeket beszélek hogy valami baj van a Samsung node-al. Akkor ezek szerint mégse mondtam hülyeséget. 🙂
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Segal
veterán
A youtube videóban 8K 60 fps címet adtatok a 4k videónak
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
shifty!
senior tag
Akárhogy nézem, a képek nem tűnnek piacvezetőek. Az éjszakaiakon mintha nem lenne tökéletesen belőve a fókusz, az élesség pedig nem az, amit elvárnék, szoftveresen itt valami nem állt még össze. GCam-mel tudtok képeket lőni esetleg, régebben pár készüléknél voltak feltöltve abból készített képek, talán írtátok is a tesztben hogy ezt meghonosítjátok azokon a telefonokon amiken jól fut (Huawei-ken pl. pont nem)
"Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."
-
hroberto
addikt
Sajnos úgy tűnik az üzemidő jelentős visszalépés a Mi10 - hez képest.
Meglátjuk a felhasználók visszajelzéseit.Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R
-
enginev3.0
félisten
Én is ezt látom, egy az egyben olyan mintha össze lett volna fogdosva a kamera
Borzasztó képek, a főkamera képei is olyanok mintha két azonos fénykép egymásra lenne téve, egy pici elcsúsztatássalA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
batai15
félisten
Remek készülék,csak kár hogy miui fut rajta.
-
Anulu79
addikt
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha ez a piacvezető kamera minőség akkor baj van a piaccal.
Amúgy a telefon tetszik kinézetre!
-
Anulu79
addikt
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Egyedi az tény! De hát nekem bejön.
-
INGJOKE
veterán
Most akkor mi az igazság? MA jók a képek--->fórum lakók szarok a képek.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
atike
nagyúr
" A naprakész, nemzetközi szoftvert, teljes magyarítással"
Megvalósult végre...?
Nem rossz, sőt, de az ára is feljött a többiekhez...
A képek annyira nem rosszak szerintem (mondjuk lenyűgözni sem sikerült
) , na de hogy piacvezető...?
-
vakablak93
őstag
Remek, ezek szerint elkezdték csupaszítani a miauuuu-t.....
Talán majd a Mi23-ra normál droid kerül, nem pedig ez, de az irány jó.
Ha kicsit gyorsítanak az ütemen, azaz 2 havonta új csúcsmodell, akkor már pár éven belül el is juthatnak odáig
Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
INGJOKE
veterán
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
Néztem több videós tesztet is már a készülékről (kalapban van) és mindenhol elolvadtak tőle, hogy milyen fasza a kamera....
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
törölt tag
"Azért nem rossz, hogy mennyire közel lehet az utóbbival férkőzni a témához, ha elég szűk is marad az élességtartomány (1-2. kép, a főkamera példái utánuk jönnek)"
Második kép: [Ezen van élességtartomány] ? Itt nem nagyon van éles pont maximum a pacához képest élesebb egy kicsit középen. Ilyenkor jobb szoftverek egyből jelzik már a kép ellövése után, hogy az utóbbi kép homályos lehet. Bár a többi kép sem sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
"... így a 20 megapixeles, amúgy abszolút korrekt szelfiegység fixfókuszos és legfeljebb 1080p videót vesz fel (egy példa), az ultraszéles kamera szintén fixfókuszos szupermakró nélkül (13 megapixel, 123 fokos látószög, f/2,4), a harmadik hátsó lencse pedig nem teleobjektíves bármilyen zoomhoz...."
Azért én ezt 300k-ért kicsit harmatosnak érzem. Ha már a telefotót nem lehetett belerakni, akkor legalább adna autofókuszt mindegyik meglevő kamerára.Ellenben QHD+ helyett bőven jó lett volna a FHD+, 120 Hz helyett 90 Hz és így maradt volna muníció a Pro/Max/Ultra modellekre is.
B.Cs.
-
pusszycat
nagyúr
Aki a kamerára szokta, annak az ultrát ajánlom inkább a MI 11 Ultrát.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
INGJOKE
veterán
Én is gondolkodok rajta, de még nem láttam eu raktárban az alin....Igazából a mostani se bír ki egy fullos napot ha nyúzom, a kocsiba van töltő, az irodába van töltő, otthon is van ha nagyon muszáj, közte meg csak kibírja nem?
-
Nekem tetszik a telefon kinézete. Kedvelem az oldalra lehajló kijelzőt, ezen elég szépen meg van csinálva
Ami nekem hiányzik, az az értesítési LED, az akkor is tud különböző dolgokat kijelezni, ha nem megy az AOD, mert a képernyőn megy folyamatosan valami app, pl a waze.
Kamera szerintem a felhasználók 95 %-ának tökéletes lesz.
Akinek meg kevés a SOT, az lejjebb tudja venni a frissítési rátát, a kijelzőfelbontást és akkor nyer jópár órát az akkuidőben.
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
elfelejtette
veterán
válasz
bollokcs80 #23 üzenetére
Szerintem is szégyen, hogy ha 2019-ben egy 120eFt-os Mi 9 SE-be, és 2020-ban egy 130eFt-os Xperia 10 II-be is belefért a telefotó lencse, akkor valami nagyon félrement, hogy ha már annyival drágább ennek a telefonnak a többi komponense, hogy 300eFt-ért nem fér bele.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
janeszgol
félisten
Inkább a MI 10T, ha választani kell.
-
Cecevok
tag
Megy a rugózás a kamerán... 'point and shoot-nak' teljesen jó, de arra egy középkategóriás mobil kamerája is elég.
Persze, egy 300e-es mobil készítsen is jó képeket, de ennél olcsóbban, már akár a feléért is jóféle kis MILC-eket lehet venni, már akit komolyabban érdekel a fotózás...iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
-
atike
nagyúr
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
....de most komolyan, szerinted az a kép rendben van?
-
-
Cecevok
tag
-
-
Silenzio
addikt
Érdemes vetni erre is egy pillantást.
A tesztben a Mi10 Prót, a Mi11-et és a Mi10T Pro-t vetették össze "kamerailag". Az utóbbi nyert.Ja, kérem, 1/1.33-as szenzor f1.7-es apertúrával, és csodálkozunk, hogy 3 centiről nincs túl sok éles elem? A fizika az fizika. Mármint optika.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
atike
nagyúr
válasz
Donki Hóte #35 üzenetére
"A te értékítéleted szerint viszont ezt a képet már el sem lett volna szabad készítenie a gépnek
"
...kérdeztem, de nem mondtam semmit.
Szerencsétlen az a téma, az tény.
Körben minden elmosott, a közepén mintha éles lenne. Ha ennyi a makró definíciója, akkor teljesíti...
#36 - én nem csodálkoztam ezen...
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A főkamera esetében érdemes figyelembe venni, hogy 27 megapixelesek a felvételek, több mint kétszer akkora felbontással, mint a piaci sztenderd. Akinek van kedve, bátran leskálázhat 12-re összevetni, de 27 megapixelen is nagyon sok a részlet, komoly túlélesítés és hasonló trükkök nélkül.
Nyilván jól látjátok Ti is, hogy a szenzorzoom kevés optikai egység hiányában, és speciel az ultraszéles is lehetett volna eggyel profibb, mondjuk szupermakróval. Ez jogos. Azért a szűk mélységélességű makrólencséhez is lehet találni megfelelő témát, vagy a főkamerát bevetni, a Mi 11 mindenesetre az extra kamerákkal ennyit tud az elit variánsok érkezéséig, és azt gondolom, hogy az értékelésünk a komplett fotós szett hiányosságát megfelelően súlyozta, lásd a plecsnit.
Mindig mindig, azért biztosítunk tucatnyi képet és videót, hogy Olvasóink döntsenek, szerintem így a legegyenesebb a dolog, az észrevételeket pedig várjuk továbbra is.
-
pepe792
tag
8k 60 fps a második videó címe...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
Nem. A makrónak nem az a lényege, hogy az egész képet homályosítsa és itt a cél is egy paca nem csak a környezet... Van nála ebben az árkategóriában meg főleg van sokkal jobb képalkotással rendelkező telefon. Bele lehet magyarázni, hogy ez jó, de ez akkor sem az. Ennyiért meg főleg nem. Erre szokták azt mondani, hogy a Cseh2-t nézted.
Így korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
Mert a Xiaominál a "Pro" jelzésű telefonok jobb kamera képességekkel vannak felruházva.
Az Ultra jelzésűek meg mégjobbal
De ez sokszor szoftveres úton történik, tehát egy GCam-mal néha meg tudnak táltosodni a sima Mi telefonok is
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
INGJOKE
veterán
-
GreatL
senior tag
Erre egy gcamot még nem lehetett ráereszteni? A Pro és Ultra más főkamerával érkezik vagy ugyanez az okosság lesz?
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
SamiCsillag
senior tag
Nagyon vártam ezt a telefont, de aztán folyamatosan csalódtam ahogy adagolták a híreket róla, aztán az ára miatt is, hagytam a fenébe. Azóta más lett és nem is csalódtam.
-
doooo
addikt
"az S21 Ultra (...) nem hozza a Mate 40 Pro (...) remek üzemidejét"
Valóban, hisz még többet hoz annál. Mindkét verziója. -
juuzer
őstag
Baromira tetszik még mindig. De a kameráért és leginkább az üzemidőért nagyon kár.
Olyan helyen lakom, ahol elég gyatra a mobilhálózat, így az akksit ez eleve leszívja nekem bármilyen telefonnál.
És így offként sajnálom, hogy már a Kirin SoC-k nincsenek versenyben, pedi a 9000 is bizonyítja, hogy a Huaweinek rohadt jó chipdesign-jai vannak.
Vamos a la playa.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek kijelzőt kombinál a Mi 11 a Snapdragon 888 erejével, de nincs meg a komplett kameraszett.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bemutatta a GeForce RTX 4060-as VGA-kat az NVIDIA
- Asztrofotózás
- Hogwarts Legacy teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Graphite 128GB K486
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Pro Max Gold 64GB K485
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone XS MAX Gold 64GB K484
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K483
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Mini Kék 128GB K482
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest