Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit ráértünk lustizni mert később indulunk. Ennek az az oka hogy tegnap beszívattak minket.Lementünk befejezni a munkát világvégére és nem hozták meg a hiányzó faanyagot. Pont egy napos munkánk lett volna ami hátra volt ebből most lett két fél napos. Tudnék olyat rúgni ebbe a f@szba hogy elszállna. Most mehetünk megint le több mint 100km-re.
    Tegnap reggel édes rám pirított tv ügyben. Azt mondta még nincs annyink hogy nyugodt szívvel belevágjunk egy újabb hitelbe. Inkább cuncinak kell rucit venni mert kinőtt mindent. Igazat adtam neki. Tv vásárlás elnapolva. Helyette hazafelé vettünk cuncikának egy édes nacit.
    El is felejtettem mesélni hogy újracsak édes lett a penny hőse. Tesztvásárló volt nála és 100%-os lett. Mindent észre vett. Mióta ő ott van senki nem volt százas. Mindenki megbukott. Tulajdonképpen a múltkori tesztvásárláson is majdnem 100%-os lett amiért szintén megdicsérték de most aztán mindent kiszúrt. Hiába! Ő az én kiskacsám...
    Szóval ma még világvégére megyünk dolgozni. Sajnos előtte be kell mennünk Fehérvárra is a hiányzó faanyagért ami ismét időt vesz el tőlünk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák