Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam valami jól. Össze vissza forgolódtam. Ez lehet az időjárásnak köszönhető. Éjjel esett az eső és nagyon verte a párkányt. Most mintha már elállt volna.
    Tegnap autót szereltünk. Tálti bal első kereke annyira beszorult hogy már nem lehetett közlekedni vele. A fékbetétek valahogy befogták a tárcsát. Szétszedtük és újra összeraktuk és most jó. Közben kiderült hogy kilyukadt a fagydugónál a blokk és spriccel a vizünk. Szét kellett szedni és megfoltozni azt is. Miután mindent megszereltünk utána indulhattunk csak el dolgozni. Végül a 2. falunál megfordultunk mert furcsa hangok jöttek a kocsiból. Sajnos a vízhőfok mérő elromlott és nem tudtuk forr e vagy sem a vizünk. Ma még nem tudom mi lesz velünk. Egy lécezést kell befejeznünk ami pár órás munka. Szerintem ha eláll az eső akkor gyorsan elmegyünk befejezni.
    Így hogy nem mentünk dolgozni én is tudtam menni cuncikáért az oviba. Hazafelé vettünk egy pillangós kendőt neki a tavaszra. Csodaszép benne. Nagyon büszkén viselte hazafelé.
    Tervezgetem a vga.-m cseréjét egy picivel nagyobbra. Most jó áron elvinnék a jelenlegi kártyámat és minimális ráfizetéssel lenne egy gigás 4850-es. Majd meglátjuk mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák