Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon fáradtan ébredtem. Ma óra nélkül keltünk mert átállítottuk még szombaton a csörgést későbbre és úgy maradt. Szerencsére édes megébredt pont időben. Már neki is átállt a biológiai órája.
    A tegnapi nap eseménytelenül telt. Édes délelőtt dolgozott én pedig itthon ténykedtem. Reggel megnéztem a forma1-et és utána házimunkát végeztem. Mosogattam, takarítottam, mostam egy adagot és lementem édest meglátogatni. Persze gépeztem is egy órácskát. Játszottam a metro2033-al. Gyönyörű az a játék és nehéz. Kiakadtam tőle teljesen hogy olyan kevés a lőszer és most épp pont a mentési pont után fogy el a levegőm a gázálarcból. Vagyis nincs több betétem bele és meghalok.
    Este hazaért végre cuncika is. Nagyon vidám volt és egy percig sem volt tartózkodó. Rengeteget ölelgettük őt és ő is jött az ölelésért. Olyan boldog voltam. Egész este csak csacsogott és csacsogott. Már rá kellett szólni mert nem hallottam tőle a tévét.
    Ma befejezzük teljesen a munkánkat amit elkezdtünk. Hogy holnap lesz e munkánk az még kérdéses. Majd meglátjuk. Reméljük lesz valami apróság mert nem szeretnék itthon üldögélni megint heteket.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák