Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz WaterWave #55833 üzenetére
Én a te helyedben nem vállalnám be ! Nem javaslom!
Majd még lesz BÉTA amit fel lehet tolni a VMM alá és ott tudjuk nyomkodni. Azt is előbb oda rakd majd te is és utána ha ott megfelelőnek érzed és jók a visszajelzések vállald be esetleg még béta állapotba a NAS -odra bár én még úgy sem raknám fel hacsak nincs valami olyan + funkció ami miatt kockáztatnék egyéb dolgokban döcögős működést.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz WaterWave #55833 üzenetére
Ez preview, ezzel tuti lesznek gondok, utána jön a beta, ott is bőven lehet, aztán jön a release candidate, ami kb a kiadott 7es lesz, ott már jobb esetben nem lesz gond. 4ről 5re majd 6ra váltásnál nálam nem volt gond, pedig akkor még aktuális munkahelyemen is menedzseltem összesen 10+ nast (igaz ott rendre vártam mindig pár hetet s otthon teszteltem a cégnél használt dolgokat is )
55834: szerintem azért az általános tanács, h ha valaki éppen kialakítja a köteteit, akkor csináljon shrt, mert hátránya nem lehet belőle, míg esetleg basicből előfordulhat, h megbánja h nem shr-t választott, az helytálló. Nyilván ha vki basic-et választott, s soha nem lesz szüksége shrre, akkor felesleges emiatt újrahúzni (de ha jól emlékszem, akinek mostanában ezt javasoltuk, ő eleve egy 1 lemezes védelmet állított be pedig nem akart s ígyis úgyis újra kellett húznia az egészet, basicben akarta akkor már, mire mondtuk h jövőbiztosabb az shr, csak állítsa be úgy ahogy ő szeretné ?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest