-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy1000
tag
Sziasztok!Szeretnek segitseget kerni az open Vpn beallitasaban!Telepitettem a Vpn Servert es engedelyeztem Open Vpn-t.Ezutan exportaltam a konfiguraciot ,melyben atirtam a YOUR SERVER IP-t atirtan a sajat .....synology.me cimemre.Tunnelblick-el csatlakozom,ami at is valt zoldre,viszont a kovetkezo hiba uzenetet kapom:
A számítógép publikus IP címe nem változott, miután csatlakozott a(z) openvpn konfigurációval. Továbbra is: ..........
Ez jelentheti azt, hogy a VPN konfiguráció nem megfelelő.Mi baj van a beallitassal?Mit kell valtoztatnom?Synology egy router moge van csatlakoztatva,router pedig egy modemhez.
A Tunnelblick naplojaban ezt talaltam:
NOTE: The DNS servers do not include any free public DNS servers known to Tunnelblick. This may cause DNS queries to fail or be intercepted or falsified even if they are directed through the VPN. Specify only known public DNS servers or DNS servers located on the VPN network to avoid such problems.illetve:
WARNING: Not restoring DNS settings because no saved Tunnelblick DNS information was found.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Viccrovat
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- Gigabyte AORUS RTX 3080 MASTER 10G
- LG Ultragear 34GN850P-B Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync -Freesync/HDR
- BIOSTAR N68S3B AMD AM3 alaplap, + Phenom II X4 945 CPU, 16 GB DDR3 RAM
- Bontatlan ASUS TUF A16 felsőkategóriás gaming laptop jóval bolti ár alatt!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest