Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
partytime25
tag
válasz vitezlejszlo #22766 üzenetére
... A gépbe SSD van ezért a lassú HDD fogalma kiesik 300-500MB/s megy az SSD k között gépbe tehát nas fele nyitott az út 100MB/s nek lazán menne....
Na leírom hátha érthetőbb lesz.
Tehát ha NAS ról húzok le akkor 50-60MB/s (elvileg akkor olvas a NAS a HDD ről ennek ávitelnek kéne nagyobbnak lennie)
viszont...Ha a NAS ra másolok gépről akkor 60-70MB/s (elvileg ekkor ír a NAS tehát kisebbnek kellene lenni az értéknek pedi így gyorsabb 10-15MB/s el)
ezért nem igazán értem....
+
Ha a pendrive van nasban onnan gépre 110-115MB/s viszont ha a gépbe a pendrive úgy másolok NAS ra akkor 70-80MB/s.
Természetesen ugyanazzal az 1 nagy fileal próbálkoztam úgy hogy NAS on nem fut semmi a háttérben. CPU kihasználtság 20-30% mozog másolás közben viszont ami érdekes a kötet kihasználtság 100% felmegy.
50-60MB is elég nem arról van szó csak ennyit tudott a régi nasom is lecseréltem dupla árért és dettó ugyanennyit megy ez is tehát valami más a gebasz... holottkisebb nasokkal is lazán viszik nagy file esetén a 100MB ot....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- ACER Aspire E15
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest