-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Sajnos, ködösek az emlékeim... Hol is lehet átírni a Transmissionban, hogy pl. hány letöltés után állítsa sorba (queued) a fájlokat? Alapértelmezetten 10 van megadva.
Szerk.:
Közben megtaláltam, hátha másoknak is hasznos lehet: [link] -
Statikus
senior tag
A kalkulátort ismerem, köszönöm, de ebből nem derül ki, hogy mi történik, miután kicserélek egy meghajtót. Próbált már valaki hasonlót?
Biztonság:
Szerintem nem létezik abszolút biztonság, mi van, ha jön az Armageddon és elveszik az összes ncore-ról letöltött film, az összes családi fotó?
Egy tükrözés a legegyszerűbben megvalósítható, típushibák, ill. elhasználódás kiküszöbölésére az előbb írt elméletem a legjobb. Más típusú meghajtó, más időpontban beépítve.
Ha van egy szünetmentes mindemellé, csak a tűz-víz-rablás, ill. külső támadás okoz kockázatot. Erre kell egy másik helyszínen üzemeltetett másik típusú nas, hasonlóan tükrözött 2 hdd-vel, automata bekapcsolással, automata backup leszívással, majd kikapcsolással, a legjobb, ha másik földrészen üzemelteted, nehogy egy cunami letarolja a földrészt... -
fantest1
csendes tag
válasz
Multibit #18557 üzenetére
Miért lenne felesleges? Szerinted az miért ne valósulhatna meg, hogy az egyik HDD előbb adja meg magát mint a másik? Lehet, hogy azonos termékcsoportú a két lemez, de gyakorlatilag nem létezik két 100%-osan megegyező elektronikus eszköz...
Szóval szerintem egy tükrözés + szünetmentes már jó kombót alkot. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Statikus #18553 üzenetére
Ha mondjuk 1 db 6TB-os HDD-t teszel mellé majd tükrözöd akkor is csak 3TB helyed lesz.
HA később kicsréled a 3TB-t is 6TB-ra ( ezzel már 2*6 TB lesz ) akkor válik elérhetővé a maradék hely.
Tehát, lehet növelni a kapacitást de a tükrözős RAID ,2 lemez esetén mindig a kisebbik HDD kapacitásával elérhető tárhelyet adja.
-
Statikus
senior tag
Sziasztok, meg tudom e valósítani 2 lemezes Synoval az alábbiakat?
1. jelenleg 1db 3TB HDD van benne
2. veszek egy 4-6TB új HDD-t, beteszem, tükrözős RAID-et választok, áttükrözi
3. később kicserélem a 3TB HDD-t 6TB-ra, áttükrözi a 4-6TB-ost
4. cserélem a régebbit újra és nagyobbra stb...Lehet ezt így, vagy esélytelen, hogy növelhessem a kapacitást fenti módszerrel?
Köszi
-
tapetas
újonc
válasz
Bobbacsi #18548 üzenetére
Kivettem a DHT pipát így már látszik amirt a pipa kivét után indítottam...
, de amit DHT pipával az nem jelenik meg az aktivitásban hiába készült el...
na mindegy remélem nem lesz vele gáz..
Azt hol tudom beállítani, hogy letöltés után automatán elinduljon a seed mert ez még nem működik..csak ha külön elindítom akkor seedel??
kösz
-
Bobbacsi
veterán
válasz
tapetas #18546 üzenetére
Na ez az :
nCore v1.2.0 – Letöltés után csomagold ki a ZIP fájlt, ekkor egy ncore_synodev.dlm lesz az eredmény, amely feltölthető a Download Station-nek. A keresők listájában kiválasztva és a szerkesztés gombot megnyomva megadható az nCore felhasználói név és jelszó, ami nélkül természetesen nem tud keresni. A DS Download-ból indítva a találat letöltését nem működik (egy .php fájlt tölt csak le, hasonlóan, mint a Download Station-ben az nCore RSS) -
Bobbacsi
veterán
válasz
tapetas #18541 üzenetére
Én igy csinálom.
A Letölt könyvtárba tölti le a torrent filét ez a figyelt mappa ha ide jön letöltés akkor a Filmet vagy akármit a Torrent nevezetü mappába tölti le.
A Firefoxban (én azt használom ) a letöltésnél be van állitva a NAS-Letölt könyvtára.
Vagy itt van ez is :[link] SynoLoader ezt is
kipróbálhatod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest