Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
A mondat helyesen így hangzik: "Mivel szerverhoszting szolgáltatónál dolgoztam 4 évig, nem vagyok hajlandó lemondani a RAID nyújtotta biztonságról."
Nyilván nem RAID1-et használtunk a szerverekben, de mivel nekem otthon csak kétlemezes NAS-om van, én azt vagyok kénytelen. RAID5 persze gazdaságosabb lenne, gondolkodtam is négy lemezes NAS-on, de minek, amikor még a 3 terás tárkapacitásomból 1 tera üres most is. (Mondjuk a torrentek külső diszkre irányítása sokat segített a helytakarékoskodásban. )
Magnat: Egyetértek veled, ezért is van az, hogy nekem a külső backupként rákötött USB-s lemezem NTFS-re van formázva, tehát ha a NAS úgy kompletten elromlik, a vinyót csak átdugom az asztali gépembe, és már megy is.
Mielőtt még valaki felhozná a lopást és villámcsapást is, én arra is gondoltam, aki nálam jobban ad az otthoni adatbiztonságra, az festi magát. Kiegészítve ezt még azzal, hogy azóta már bluray mentésem is van minden fontos cuccról.
The Amiga, Born a Champion
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Laptop Túrkáló, ha olcsón akarsz használható notit, kishibával, vagy csak rossz akkuval..
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó Lenovo ThinkPad T490 (i5-8265U, 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
- PlayStation 4 Pro + VR + V2 Kamera, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest