Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Komolyan nem értem, a jelenlegi viszonyok között (torrent, streaming szolgáltatók) milyen megfontolásból néz valaki tévét? 2 dolgot tudok elképzelni: gyereknek bekapcsol valamit aztán nézze, sport közvetítés. Film nézésre teljességgel alkalmatlan, mert nehogy már a csatorna szabja meg hogy én mikor és mit nézzek, plusz ugye a tengernyi reklám. Vagy tényleg az ilyen anyámék korosztálya (65+), akik megszokták hogy bekapcsolja és ott megy valami, nincs ingerenciája hogy ő szabja meg mikor és mit, elfogadja más izlésficamát.
Azonkívül visszanézni valamit is a tévé korábbi műsorából? Mégis, mi az ami annyira jó lehetett hogy visszanézzem? Nem tudnak olyan filmet mutatni, ami ha jó, évekkel korábban nem néztem meg, ráadásul egyben, reklámmentesen.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Alpha Industries
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest