- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Programozás topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Komolyan nem értem, a jelenlegi viszonyok között (torrent, streaming szolgáltatók) milyen megfontolásból néz valaki tévét? 2 dolgot tudok elképzelni: gyereknek bekapcsol valamit aztán nézze, sport közvetítés. Film nézésre teljességgel alkalmatlan, mert nehogy már a csatorna szabja meg hogy én mikor és mit nézzek, plusz ugye a tengernyi reklám. Vagy tényleg az ilyen anyámék korosztálya (65+), akik megszokták hogy bekapcsolja és ott megy valami, nincs ingerenciája hogy ő szabja meg mikor és mit, elfogadja más izlésficamát.
Azonkívül visszanézni valamit is a tévé korábbi műsorából? Mégis, mi az ami annyira jó lehetett hogy visszanézzem? Nem tudnak olyan filmet mutatni, ami ha jó, évekkel korábban nem néztem meg, ráadásul egyben, reklámmentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest