Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz DarthPeeter #44392 üzenetére

azt se felejtsd el, hogy ott van meg a mothership core amit tabozni kell szinten....de a legidegesitobb, mikor bekerul egy oracle a seregbe, es elveszi a hotkeyt :DDD

amugy nekem a sajat tapasztalatom az ki tamad/lepi meg a masikat. Volt, hogy ketszer akkora mmm+viking+ghost sereget szedtem le, mert eppen otthon ecozott, mikor ratamadtam, aztan azt sem tuta, hogy fiu-e vagy . es, volt az is, hogy ketszer akkora seregem volt papiron, de a terran kozelebe sem tudtam menni, mert a vikingekkel folyamatosan szedte az observerem, ezek utan a ghostok cloak-olva nyomtak ram az emp-t., es minden hasznalhato unit gyakorlatilag csak golyofogo vol (abbol is a bovli kategoria)..azt gondolom, hogy egy bizonyos szintig, azonos tudas mellett...legyen ez a szint mondjuk gyemant/master eleje op a toss gomboca terran ellen, de afelett azonos tudassal mar a terran sokkal durvabb mint addig volt a toss...en legalabbis ezt tapasztaltam, gyemantig feljutottam, nagy raizgulas nelkul (eleg volt, hogy az asszon nem volt otthon 10napig), de ott mar szivtam rendesen.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák