Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz mikromanus #39753 üzenetére
Nagyjából mi is ezt csináltuk. Lenyomtunk még +1 hacheryt az expand mellé, majd a 3 bázisból ömlöttek a lingek. Jött a mass zea, de nem nagyon hatott meg minket, egy kis banán rásegítéssel mentek a levesbe. Majd felmentem spirere, és a mass ling mellett bankoltam 20 mutára valót. Nem nagyon tudtak ellene hozni semmit.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Assetto Corsa EVO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Renault, Dacia topik
- Kuponkunyeráló
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Válthatunk a külső és belső nézet között
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest