-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Különben it lehet új karakter készíteni ? VAgy amit megcsináltál battleneten az örök. Mert bfm-be lehetett csinálni. Aztán ennek volt hhátránya is meg előnye. Mikor már belejöttél akkor tudtál csnálni egy jó statot(persze ha valaki csak erre ment), a hátránya meg hogy jól elvert egy kezdő rankal, mivel ott írta mikor tölött be a játék hogy hanyadik ellen mész.
FFA egyébként micsoda ? ahol lehet választani hogy 1v1, 2v2. Bárki ellen mehetek, akár gold ellen is ? Nem teljesen értem.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz hajsza #12934 üzenetére
Köszi. Ismerem azt az oldalt.
Ha bekerülök magasabb ligába, attól még ugyan úgy vissza bírok esni igaz ?(pl silverből bronzba). Különben meg már itt is vannak viszonylag jó játékosok... Legalább is most még nekem azok. Képzelem mi lehet már goldba... és még azon felül van kettő...
SZoktam nézni nlha mlg-t úgy nem nehéz jónak lenni hogy egész nap ott ülök, pláne még ha szponzorálnak is.... tiszta állatok Abból, meg replayből lesek el dolgokat, de van még őven mit fejlődni. Billt szinte nem is használom. SC1-ben nagy nehezen szoktattam rá magam, most is rákéne. -
Ybron
senior tag
Hello,
Nemrég vettem meg az sc2. Játszok neten és nem teljesen világos a rank dolog. Most jelenlegi statom 13win 13loss(most kezdtem 2 napja, azért ilyen fos ). ugye van 4 kategória, most én a bronzban vagyok 4. helyen, de valójában a pontok számítanak hogy én átkerüljek silverbe ?(persze nem ár hozzá győzni hogy kapjak pontott .) És hogy van itt a kiosztás ? a hozzám megfelelő(tudásban rank ban) ellenséget kapom ? BFM-tem anno ott legalább is így működött, persze voltak kivételek. Ott mondjuk láttad hogy hanyadik ellen mész ?.
Különben bronz kategóriában csak 100emberke van ? mert én csak anyit látok ?
HA tudtok lássatok el néhány jó tanácsal, van mé mit fejlődnöm, főleg gyorsaságban(bill kezelés) meg stratégia sem árt. Jó lenne gyakorolni valakivel. -
Ybron
senior tag
mit ? most írtam le hogy mekkora gta IV gépigénye és hogy a két játék nem ua kategória.
Szerintem félreértettél valamit Ott van Starcraft 2 gépigénye, persze ha lehet hinni a linknek, de írták is hogy még így is magas a követelmény.
Szóval félreértés elkerülése véget a gta 4 nagy erőforásokat zabál ahogy te is írtad és akinek megy a gta4 legalább közepes grafikával annak talán még maxon is fog a starcraft2, de majd kiderül... -
Ybron
senior tag
Szerintem jobb ha utánanéztek. Nem egy GTA IV ről van szó. Teljesen más motor más miatt van nagy gépigénye. alien_ én egyáltalán nem mondtam hogy GTA IV hez nem kell gép...
Sokkal szabadabb a játék több minden dolgozik a háttérben. Meg ahogy írták is Blizzardnak a célja minél lejjebb tolni a követelményket. Nem egy pénzhajhász akik összedolgoznak a különböző gyártókkal. Ha jól emlékszem Starcraft 1 ben talán még felbontáson se lehetett állítani.(persze lehet rosszúl emlékszem)[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Egy ilyen játékhoz nem kell egy bikaerős gép.
szerk: gyorsan utána is néztem
Minimális követelmények:
* Pentium 4-es processzor
* 1Gb memória
* GeForce 7/8 Series vagy Radeon 1000/2000 (256Mb RAM)
* 1 megabites ADSL-hozzáférésAjánlott követelmények:
* Core 2 Duo vagy Athlon X2 processzor
* 2Gb mória
* GeForce 8000 vagy Radeon 2000 (512Mb RAM)
* 3 megabites ADSL-hozzáférésOptimális követelmények:
* 3Ghz-es Core 2 Duo vagy Athlon X2 processzor
* 2Gb memória DualChannel módban
* GeForce 9000 vagy Radeon 3000[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Azért kivánics leszek, melyik jön ki előbb...StarCraft 2 vagy Diablo 3. Rendesen bevállat Blizzard, mert szerintem és nem nagy túlzással, de a világ két legjobb játékáról van szó és remélem nem fog az egyik a másik rovására menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Politika
- Nintendo Switch
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Robotporszívók
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest