- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz AlyArkhon #13436 üzenetére
Ne keseredj el, én is így kezdtem. Eleinte 3-4 bukott meccsre jutott egy nyert, mostanra már jó ideje stabilan 50% felettin a win mutatóm. De a vereségekből rengeteget tanultam, ma már 10-15 percen belül kivégezném az egykori önmagamat. Játssz sokat, mert hiába olvasod a fórumon a sok jótanácsot, a lényeg az, hogy ezt a valós játékodban mennyire tudod alkalmazni. Elméleti síkon én is sok mindennel tisztában vagyok, de játék közben a feszültség, a folyamatos multitask és az az idő elleni állandó verseny sok mindenről elfelejtkezem, a replay-t megnézve meg fogom a fejem... de ezt sok gyakorlással lehet csiszolni. Egyszóval ne add fel, kitartás! Megéri, az SC2 az egyik (ha ugyan nem "A") legjobb multi játék amivel valaha dolgom volt.
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest