- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Microsoft Word topic
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Kriptovaluták és az adózás
- AliExpress tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz FireKeeper #6999 üzenetére
Az a Khan egyenruha (pontosabban off-duty ruha) teljesen új, eddig nem volt elérhető sehogy
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Wolverine #6998 üzenetére
használhatatlan pet, igénytelenül gusztustalan "egyenruha", useless bridge pakk... van egy olyan érzésem most szórják ki a zen store leggyengébb eladásait produkáló cuccat... mi lesz holnap, melee weapons pakk?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Wolverine
félisten
A mai ajándék: Defiant hídcsomag a Fednek, Bird of Prex hídcsomag a KDF-nek.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FireKeeper
nagyúr
kevés volt nagyon a kínálat, gondolom akik hozzám hasonlóan vásároltak, inkább kivártak, vagy csak alapból nem volt fenn a piacon a készletük. jött a bejelentés, és gondolom gyorsabban elkapkodták a fenn lévő cuccokat, mint ahogy a többi eladó kapcsolni tudott és felraknia amije van. én meg előre felpakoltam mindet, árban meg középre lőttem be, hogy keressek rajta, jó sokat, viszont ne a lista végén legyek. mondom, az ötödik nem is ment el, azt még délelőtt raktam vissza 17M-ért, remélem elviszik. kényelmes helyzetben vagyok, mert már akkor is keresek rajta, ha 5M-nál drágábban elmegy, ami ugye biztos.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Lanny
aktív tag
válasz FireKeeper #6990 üzenetére
Hogy csináltad hogy már elvitték a nagy részét amit feltettél, hozzám még csak kevés jött vissza?
Azt gondoltam az emberek inkább még csak ki akarják próbálni az új hajókat, ezért nem sokat kockáztatva az alsóbb kategóriát céloznák majd meg, de tévedtem.[ Szerkesztve ]
"Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
-
gerisz23
őstag
Eladásra vettem...nem magamnak,egyenlőre nem szándékozok tetryon buildet építeni magamnak,talán az árak meg pár napon belül felszöknek.-Ha én építenék,akkor most úgyis csak kék X-est vennék kb,pvpre nem járok tactal még,különben meg a flottás konzolokra fáj a fogam,félre van téve hozzá az anyagAbból meg lesz 4
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
madgie
titán
válasz gerisz23 #6991 üzenetére
100 ezer körül vettem kékeket egy hete... nem túl sok (olyan egy tucatnyi), de az új karakterem space fegyvere (szerintem elachi beam-ek, bosszantónak) talán meglesz a profitból
#6993: annyit három VIII-as kék konzollal is meg lehet lőni, valamit tud a koma
[ Szerkesztve ]
-
-
Robokutya
senior tag
kapjátok bee nekem nem telik millás konzolokra én csak a játék miatt játszom
Nem érdekelnek a számok olyan mértékben mint titeket.Most annak is örülök hogy van 6 kulcsom meg egy fleet modulba fektetett kis forgatható tőkém
Meg pár hasznavehetetlen voth fegyverarzenálom a bankomban[ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
válasz FireKeeper #6990 üzenetére
Én csak XII-es kéket vettem kettőt ma 900 körül darabját,kicsit drágábban meg vissza tettem,hátha...
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #6979 üzenetére
amúgy nem vitték el mind az ötöt, csak négyet, szóval egyelőre "csak" 60millió profitnál tartok, az ötödiket kénytelen voltam pár misivel olcsóbban felrakni
-
Robokutya
senior tag
válasz FireKeeper #6986 üzenetére
Még mindig mobius
-
Robokutya
senior tag
Kithomeren mértek
CombatLogReader—Khitomer Space[9:59]— Dmg(DPS) —S'Kala ch' 8 118 111(13 620) Loyd@sullt 2 437 269(4 130) Jannel Bri 1 983 847(3 328) Allen John 1 561 273(2 896) robokutya@ 1 543 221(2 576) -
gerisz23
őstag
válasz FireKeeper #6982 üzenetére
Én csak dilért,meg repu pontokért járok,így van 3-4nap meg pár skillezés után 200000.beameket cseréltem dhckre,gyorsabban mennek a dolgok acc2-es cuccal,hátul turretekkel(phased polaronXI acc2x dhc 4db,turretXI acc chit).úgy vettem észre hogy beamek nékkül gyorsabban lönek a dhc-k,az lehetséges?
Melyik beállításban keressem targetelést?hátha van vkinek ötlete.
-
Wolverine
félisten
válasz FireKeeper #6982 üzenetére
Attól függ, mit csinálsz Ha folyamatosan pörög 20 Doff assignment és megcsinálsz pár questet is az episode-okból, esetleg a patrol missionöket, akkor jöhet az expertise is.
Meg persze nem árt, ha az ember megtervezi, mire költ és nem akar egyszerre minden reput feltornázni."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Wolverine #6981 üzenetére
azért addig amíg az ember csinálja a reputation-öket, szűkös lehet az expertise. legalábbis nekem friss 50-es karakterrel kellett mirrorozni hogy menjenek a repuk.
-
Wolverine
félisten
A Boffok skillezéséhez kapcsolódó expertise-t lvl50-en is tovább kapod - sőt, a saját xp-d helyett is azt kapsz, vagyis bőven jutni fog reskillezésre is (és ehhez semmilyen token nem kell). Nyugodtan húzd őket a maximumra, könnyebb lesz.
#6975: szerintem ez nem küldi kérdése, hanem egy beállításé a menüben. Bár nem tudom, hogy ez karakterfüggő-e...
[ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
válasz FireKeeper #6977 üzenetére
Van 1db XI kékem,meg egy X lilám úgy estek ,talán azokon is less vmi hasznom,1,5 millára számítok.
-
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #6977 üzenetére
Aztaq, azon azért szakítani fogsz
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #6974 üzenetére
A másik ferengi
Hány tetryon konzolt vettél?
-
gerisz23
őstag
A boffok elöléptetéseit igen,söt ha 50-es leszel te magad is képes leszel új képeségeket adni a Sci boffjaidnak attól függöen,hogy a pontjaid miként osztottad el.Amúgy a starbasen is lehet öket trainelni,meg más nem commisionált boffok is tudják öket trainelni.Söt,valahogy más játékosok boffjait is lehet trainelni,még nem tudom hogyan pontosan.
Azt hogy lehet beálítani,hogy be kelljen mindig nyomkodni a scpacet újratargetoláshoz?A scumbél meg tactnál müködik rendesen,lehet AZ Engel nem csináltam meg azt a küldit ami engedi ezt?
Állitolag AZ event hajó vmi jóféle Sci hajó lesz!:d
-
-
Wolverine
félisten
Az új lockbox a Hirogen Lockbox lesz majd.
-
gerisz23
őstag
válasz Wolverine #6966 üzenetére
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=gerisz_0
CSak a skill pontokat nézd,valószínűleg az első 3 pontokat kirakhatod hasonlóképp,hogy valamit azért sebezz is a képességeiddel.Konfigos csinálta a buildet,sci tankot nekem de a képesség pontok 3, pontig való kiosztását sztem nem nagyon tudod elszúrni,csak patternekre meg ilyesmire ne tegyél.Hányas szinten jársz amúgy?
-
Robokutya
senior tag
válasz DonCapello #6964 üzenetére
-
Wolverine
félisten
Pár infó a szülinapi eventről - jan. 30-tól febr. 27-ig fog tartani A Science Destroyerek statjai holnap vagy holnapután jönnek majd.
szerk: BranFlakes a fórumban azt is elárulta, hogy a születésnapi szettről holnap jön devblog.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Huh. Azt a MkII-es torpedót upgrade-eld valamivel, mert az nagyon kezdő cucc, neked MkVII vagy MkVIII kellene. Plusz a saját magad sci képességei nincsenek kint a trayen, viszont az automatán tüzelő fegyvereid igen... A helyedben azokat kidobnám onnan (ha automatikusan lő, akkor nem kell használnod a billentyűket), és betenném a saját sci képességeid (a "spellbook" a P-vel nyitható meg).
szerk: plusz tegyél pontokat a tisztjeid abilityjeire és léptesd őket elő, hogy megnyíljanak a magasabb szintű képességeik is... Azzal hatékonyabbá fogsz válni.
[ Szerkesztve ]
-
DonCapello
tag
ARC klienst használóknak jár ingyen Kahn uniform is.
más, 41-es lett az RRF Engineerem, már csak a hátralévő kilenc szintet kéne valahogy legyűrni, mindig az utolsó 10 szintet utáltam a legjobban végigcsinálni. Kettőkor lesz Mirror event, hátha akkor sikerül annyit húzni rajta, bár ahhoz nagyon jó csapatok kellenek, és nagyon gyors munka.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezen a szinten mindenki beszopja a romulán boss hajókat az Intrepiddel. A sci képességnek tedd be szerintem a polarize hull-t és akkor nyomd el, amikor jönnek a dögök, együtt egy brace for impact-al.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CactuS
Arcképgyáros
Kis segítséget kérnék. Kicsit megakadtam ezzel az új hajóval. A mostani küldi (Saturday's Child) van valami heavy warbird, ami kidob aknákat és kb 10 sec alatt lekapja a hull-t, ha azokat gyorsan leszedem, plusz kilövöm a zöld vackokat (plazma torpedo(?)), amiket felém lő, akkor is előbb végez velem az alaplövésekkel...
Felszerelés:
Elől: 2x Tetryon Cannon, 1x Tetryon Beam Bank
Hátul: 2x Plasma turret, 1x Quantum torpedo
Engi console: SIF generator, Emergency force field,
Tactical: 2x Ambiplasma (úgy esett a 2, ezért lett 2 egyforma)
Scienecelow Capacitor, Particle generator, Shield emitter amplifierSkillek: jelenleg még tettem semmire, így az üres.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
gerisz23
őstag
válasz DonCapello #6959 üzenetére
Claimeltem.
Azt hogy lehet bekapcsolni,hogy ne kelljen mindíg a spacet nyomogatnom hogy újra targeteljen a hajó?korábban a scimnél is csinálta,vhogy megjavult,lehet hogy épp vmi mission reward ez.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
DonCapello
tag
Acidic Horta a mai ingyen item.
-
Wolverine
félisten
válasz gerisz23 #6955 üzenetére
Elvileg 19:00 után.
Más: beugrottam a Tribble-re kíváncsiságból. A Quick Equipbe bele is szerettem ez alatt a másfél óra alatt
-
gerisz23
őstag
válasz FireKeeper #6956 üzenetére
Kösz!a helyesírási hibákért meg bocs,telórol vok.
-
gerisz23
őstag
A shield penetrationos setbonus érdekel igazán,hogy mit csinálhat egy GW-be.Pvp-n egész jól bírom a scivel,kell 2perc folyamatos ütlegelés neki,hogy feladja,nemrég megvettem a plasmonic leechet 15milláért hozzá,jóféle cucc.Tegnap sikerült vennem 13 phased polaron boxot,99000körül darabját,AZ elsö nyitás után megjött a befektetés,1,9milla.XI acc2x beam.A free itemek minor lesznek elérhetök kb?
-
gerisz23
őstag
válasz FireKeeper #6951 üzenetére
Tal shiar boxból eshet,külön itemként.De ha hajóhoz jár,akkor melyikhez?
-
gerisz23
őstag
Sztem rossz a steamem,fél év alatt 966óra....
-
gerisz23
őstag
válasz FireKeeper #6945 üzenetére
Igazából arra ,hogy megtalálható-e vhogy exen.Kipróbálnám a Tal shiar Set bónust
-
FireKeeper
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CPT.Pirk #6937 üzenetére
Nekem steamből indulás után megfagy, legalábbis miután betöltöm a karaktert, ezért nem steames.
Más: Köszi mindenkinek a tippeket és a segítséget. Sikerült átugrani a randaságot: [link], [link]. Alakul a kicsike.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
gerisz23
őstag
A Tal shiaros shrapnel torpedó mennyit érhet?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ki hány órát tolt bele a játékba a Steam szerint?
Azt hiszem a megjelenésekor megvettem a béta után, nekem 654 óra (~24 nap 4 év alatt) van benne. 2, egy rövid ideig 3 karival.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Kaporc
csendes tag
Pár hónapja beléptem a HGF-be (Hussar Guardian Forces). Jó kedélyű és normális társaság, a militarista attitűdnek semmi nyoma, pozitívan csalódtam bennük. ;>
Tegnap az ESD lámpáin mászkáltunk (a jobb oldali vagyok én):Egy kis PvP-t is nyomtam (nem a flotta tagjaival), eddig csak a klingonoktól kaptunk nagyobb zakót, bár a buildem abszolút nem PvP.
[ Szerkesztve ]
"Az idézet a tömegember temploma." - Latornyos Kaporc
-
gerisz23
őstag
válasz FireKeeper #6931 üzenetére
Íg húztam fel 38-ról 2 nap alatt 2eventel az engimet 50-re.de ha a story és érdekel netán,akkor csináld először a küldiket-persze a kérdezőnek szántam a dolgot.
Tegnap meglátogatott bennünk a flottába egy rabló,még szerencse hogy csak kérésre van nyitva a store.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #6931 üzenetére
jah, és ráadásul még dilithiumot is kapsz (480/run)
-
FireKeeper
nagyúr
mirror eventre asszem 10-es szint után bárki mehet, veled kb azonos szintűekkel fog összerakni (tehát ha te mondjuk 24-es vagy, akkor 20-as és 30-as közötti karakterekkel). agyatlan pálya, ahol mindössze annyi a feladat, hogy ki kell nyírni mindenkit, aztán jön a boss némi kísérettel, és őt is ki kell nyírni (protipp: hogy minél többet meg tudjál csinálni egy óra alatt, érdemes csak a boss-ra koncentrálni, és amint ő megvolt, rögtön lépni ki, a kísérettel nem foglalkozni, majd menni a következőre).
ez az event csak bizonyos időben érhető el, hogy mikor, azt küldetés főablakban tudod megnézni az hourly event-eknél (mondjuk ez a rendszer pont jövő csütörtökön lesz átalakítva, még nem tudni pontosan hogy). ha elindult, akkor a PvE indítóban látni fogsz egy olyat, hogy Mirror Universe Incursion, és jutalomként expertise van feltüntetve. A pálya viszonylag gyorsan lemegy, alacsonyabb szinten olyan 7-10 perc talán, 10 ha nagyon gyengusz csapatot fogsz ki, de magasabb szinten általában 5-6 perc alatt ledarálják. Egy alkalom általában kb egy szintnyi (vagy kicsit kevesebb) XP-t ad, tehát egy óra alatt jó néhány szintet tudsz dobni a karaktereden.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
CactuS
Arcképgyáros
Próbálok/tam utána nézni, de Youtubeon azt írják, hogy kéne hozzá egy lvl50es emberke, aki csinálja a partyt. Vagy ez valami extra power lvl lenne? Timert se igazán találtam hozzá. Bementem egy Federation Fleet Alert nevűre, de ott igazából elbuktunk, eddig ennyi az össz PvE Queue tapasztalatom (azt nem tudom, hogy nekem be kellett-e volna mennem, vagy sem, nem biztos, hogy örültek egy ilyen alacsony szintű hajónak)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #6927 üzenetére
illetve már elkezdtem gondolkodni a science destroyeres romulánon is:
tac team 1, rapid fire 1, torp spread 3, (pattern beta 3)
tac team 1
emergency power to weapons/shields (gondolkozom) 1, reverse shield polarity 1
pularize hull 1, jam sensorts 2
transfer shield strength 1, hazard emitters 2, gravity well 1, (scramble sensors 3)1DBB, 1 DHC (ha nem lehet, akkor sima cannon), 1 dyson repus gravi torp, plusz a speckó ágyú
2 turret, kinetic beamsteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
kicsit dolgozgattam rajtuk, jöhetnek a vélemények:
fed tac
tervezett doffok: 2 pattern cd csökkentő, 2 emergency power cd csökkentő, 1 shield power buff, 1 BO bleedthrough
boffok: 1 embes romulán tac, 2 effis saurian, 2 humanrom tac
tervezett doffok: 1 pattern cd csökkentő, 2 emergency power cd csökkentő, 1 shield power buff, 1 BO bleedthrough
tervezett boffok: 1 superior infiltrator, 4 superior romulan operativesteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Wolverine
félisten
-
gerisz23
őstag
Mit gondoltok,hajók is lesznek ingyen a jövő héten,vagy csak itemek?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
+shield cap, + siheld regen, meg egy olyan sci konzol, ami az aktuálisan használt képessége(i)det erősíti. De ez a hajó tényleg annyira ronda, hogy ott vettem helyette egy Nebula classt a zen storeból. Lépd át gyorsan azt a hajót.
-
CactuS
Arcképgyáros
Kicsit lassan, de meglett végre ez a randaság - nem tudok rá jobb szót, ez tényleg az -.
Console-okkal kapcsolatban tudnátok kis segítséget adni, hogy milyen érdemes erre tenni? (Skilleket még nem osztottam el a karakteremnek)
-
DonCapello
tag
válasz FireKeeper #6916 üzenetére
Persze, és mennyi lesz majd miután az FAW visszakapja a critet... Komolyan, hányok már a sok FAW beamboattól....
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #6918 üzenetére
Most se, de a pve sokszor unalmas már, a dyson annyira nem fekszik nekem, meg hasonlók.
Mondjuk akkor érne fülig a szám, ha lennének XII acc x3-as antiproton (nem Voth!) cuccok az exen
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #6916 üzenetére
Öö, ja, az van rajta most is, dehülyevagyok. Mindegy, acc x3 kéne, pvp-n ölég fontos, hogy az overload dbb be is találjon.
Szerk: hülye buildekért nem kell olyan messzire menned
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
acc x2 crtd kukásolcsó, vegyél olyat.
kicsit nézelődtem az STO fórumán, hogy milyen build-ek vannak te jó ég. tactical-ok cruiserben, egy rohadt páncél nélkül. és olyan sebzéseket csinálnak hogy eszméletlen.
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #6914 üzenetére
Végül is ja, igaz, inkább a konzolok ára ugrik meg.
A másik: ACC x3 Polaron DBB meg sehol nincs egy ideje, még drágán sem Kéne még egy olyan a bogárkára, most van egy flottás ACC/DMG x2, meg egy Phased Polaron ACC x2 DBB-m, jóvón egy "fullos", ha már Beam Overload III-mal operálok.
-
FireKeeper
nagyúr
ne is mondd, a nanite DBB is a béka segge alatt van, nem értem miért.
amúgy nem hiszem hogy a sima tetryon ára változna, miért változna? ha autentikus hirogen hajót akar az ember, úgyis a boxos fegyókból vásárol be.
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #6912 üzenetére
A tetryon még olcsóbb volt, most ez változni fog.
Ami még engem mindig kiakaszt: Disruptor DBB ACCx3 ára. 200k alatt van már, gyakorlatilag ingyen mérik... nekem meg van vagy 15 darab belőle talonban
-
FireKeeper
nagyúr
válasz DonCapello #6911 üzenetére
érthető, pvp-re nem a legjobb olyan szempontból, hogy az omega repus pajzsok mind plasmára adnak resistet.
-
DonCapello
tag
válasz FireKeeper #6910 üzenetére
plasma mindigis az volt, nem véletlenül azzal csinálják a legtöbb budget-buildet
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Konfigos #6908 üzenetére
én valami burn tetryont hallottam. a nanite óta átszokott a crytpic az "adjunk hozzá egy másik proc-ot az egyik módosító helyére" módszerről arra, hogy teljesen új proc-okat találnak ki a hibrid fegyókhoz (lsd: nanite, elachi, voth), így engem meglepne, ha csak simán összeboronálnák a tetryont a disruptorral. plusz már amúgy is elég unalmas a disruptor, nem? (polarized disruptor, nanite disruptor, elachi, romulan plasma disruptor).
amúgy azt néztem, a plasma fegyók nevetségesen olcsóak, ez jó hír a majdani arkif build-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
válasz FireKeeper #6904 üzenetére
Telefonnal tolom,de egyik gyerek azt írta hogy tetryon disruptor lesz a speci fegyo,olvastal erről valamit?
-
Wolverine
félisten
A jövő héten megint ingyen C-Store itemeket osztogatnak hétfőn, kedden és szerdán; részletek később.
-
Wolverine
félisten
És aktiválható tactical móddal, amikor képesek lesznek dual heavy cannon használatára, valamint a Commander sci + Lt. Commander tac kiosztás átalakul Lt. Commander sci + Commander tac kiosztássá
-
Konfigos
őstag
Nem is rossz,olyan avanger féle keverék,harcos sci hajó.Kár hogy nem megfelelő az eng pultja nekem,bár tuti kipróbálom majd.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
Infó az anniversary hajókról! science-destroyer vagy mifene lesz a besorolásuk, és tényleg dupla deflektorral érkeznek!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #6902 üzenetére
Végül is uniformist váltani nem logikus!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Wolverine #6901 üzenetére
ezen én is csodálkoztam, hogy miért ilyen egyenruhában van, bár az STO sztorija szerint a tisztek maguk választhatják ki az egyenruhájukat. lehet hogy Tuvok csak szimplán szentimentális
-
Wolverine
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla