-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanny
aktív tag
Most lehet a Cryptic-et szidni így meg amúgy, de ne felejtsük el hogy mégiscsak ők csinálták a játékot, és ezért van értelme róla vitatkozni ezen a topikon.
"Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
-
Wolverine
félisten
-
Robokutya
senior tag
Hogy nyalja meg a criptyk... hogy ilyenkor mindig gubancos a szerver
Túlterheltség miatt várakozó lista ez nem lehet igaz 6500 adiknak bedobál NEM FER![ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
épkézláb warp core-t talált már valaki?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Robokutya
senior tag
Unable to use Special Requisition Pack - T'varo Light Warbird. No rewards generated.
Most mi akar ez lenni mé nem tudom kiváltani a hajómat van hely a garázsban és a szint is megvan a litelman vagy hogy írják.
Hülye google zavaros fordítást adott. -
Lanny
aktív tag
válasz FireKeeper #4991 üzenetére
Utólag: a próféták legyenek veled!
"Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
-
Lanny
aktív tag
-
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #4988 üzenetére
Akkor fog visszajönni, mikor el kell mennem itthonról
szerk: ZH hogy ment?
szerk2: ződ lett, nyomás felfelé.
szerk3: és peccsel és pecsel
[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
a starterpakkot hol tudom aktiválni majd?
-
FireKeeper
nagyúr
MÁ' MEGIN' maintenance? ezt már komolyan mondom nem hiszem el.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Robokutya
senior tag
felkeltem..... mondom belesek mi változott erre szerver off fogad micsoda blamázs.... ennyire eltolták a frissítést? nincs kedven 40 hszt visszalapozni lelövitek a poénokat ilyenkor
-
Jakuu
őstag
Ellenben azt eleg nevetseges volt latni, hogy kb masodpercenkent villant fel a rendszeruzenet, hogy valaki Tal Shiar Adapted Destroyer-t lootolt.
-
Wolverine
félisten
Na, 9-től leáll a szerver, állítólag 2 órát dolgoznak rajta. A romulán science tisztem lvl7-es, van hajója, kezd összegyűlni a zöld felszerelés, és 3 tiszt is meglett már, majd megyek a 4.-ért...
SPOILER: már kiderült, hogy került Slamek abba az arénába, ahonnan kiszedtük.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Jakuu
őstag
Kiprobaltam csak a te kedvedert. Kileptem a kliensbol, ujrauinditottam a netet es ujra visszaleptem.
Varolistarol bejutottam ket masodperc alatt, igaz erdekes modon a 3600+ feletti lista ellenere a 6. voltam.Probald a geped ujrainditani es ugy belogolni ismet, nalam az a patch letoltesenel es ilyeneknel segiteni szokott.
-
FireKeeper
nagyúr
na délután jövök rémánt csinálni de most irány a ZH amíg el nem alszok
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #4974 üzenetére
Hát ez kész... disconnected, megint várhatok
szerk: 19-ik vagyok, de percek óta nem megyek feljebb... miközben az össz-szám meg nő, nő...
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
bejutottam, reman faj kinyitva
viszont az új lobis hajó "csak" 75-80 millát ér, azt hittem drágább lesz. majd utánaszámolok, lehet nem is akkor jövök ki a legjobb árban ha azt veszem ki.
az új trait-ek királyak.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
megtaláltam fórumban mi a megoldás: "I had to go through a few steps. Log in as a character who has completed tier five. Then click to begin a reputation project, which you can then cancel. As soon as you've done this, it trips the system into recognizing the reputation tier and you will see an announcement declaring that you've unlocked the Remans."
viszont engem nem nagyon akar beengedni, lehet ez a sors kezeJakuu: én dobozokkal nem nagyon szoktam üzletelni. kár hogy nem lehet stackelni 100-at egy rublikába, akkor esetleg gyűjtögetném rendesen, de ha lemegy a hype-ja, általában csak discardolni szoktam a francba. a fene tudja mennyi marad a nyakamon ha veszek n*20 darabot... a népek általában a friss boxra vannak rácuppanva, nem tudom mennyire van piaca a régieknek.
azt valaki meg tudja nézni mennyi most az új lobis hajó?
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Kozben el kell kezdeni a nagy dominion lock box felvasarlasi projectet.
Most meg darabja 5k kornyeken is meglehet venni. 4-5szoros haszonra szamitok majd kesobb legalabb.
Most meg vannak 100k-ert, 20as dobozok de lesz az szvsz 20k felett is darabja. -
madgie
titán
válasz FireKeeper #4969 üzenetére
Reman-nál asszem Z betű volt alapból.
-
FireKeeper
nagyúr
Reman-t csinált valaki? kell hozzá futtatni repu projektet, vagy elég ha van karakterem aminek megvan a romulán repu T5?
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #4967 üzenetére
Nem jó ötlet, tényleg gyorsan beengedne, én már az első küldetéssel most végeztem
-
Jakuu
őstag
válasz FireKeeper #4965 üzenetére
Tegyel meg egy probat a beloggal, mert most gyosan megy mar a varolista is.
-
FireKeeper
nagyúr
tiszta sor. egyedül a lobi store-os hajót akarom gyorsan kivenni, hogy még jó áron el tudjam adni. aztán majd kell venni/farmolni jóféle warp core-okat a mostani karaktereknek, egy-két extrát phoenix-nek (lockboxos turn rate növelő trait KELL ), utána meg végigtolni a romulán sztorit.
délelőtt/koradélután nem akarok lefeküdni mert akkor totál felborul a bioritmusom legalább este 6-7ig ki kéne bírnom
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Lehetséges, nekem 1080p-ben nem volt kifogásom. A 20k-s sor leapadt 10k alá, és már csak 600-an vannak előttem Valsz. beállítottak egy tartalék szervert. Vagy kettőt.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FireKeeper
nagyúr
talán délután már be fogok tudni logolni
én am 564. helyen voltam kb egy másfél órája, de negyed óra egy helyben állás után kiléptemmadgie: az a baj hogy még ismételnem kéne ameddig lehet, és a kávé+zöld tea+fekvőtámaszozás kombó mellett is egyre kómásabb vagyok pedig ZH után még bankba is el kéne menni intézkedni de szerintem be se fognak engedni
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Most néztem, a 14616. pozícióról előreléptem a 13007. helyre
szerk: 11881. hely. Elindult a dolog, és rövidül a lista is.
szrk #2: 10983. A jelek szerint durván belerúgtak a vasba és több embert sikerült bezsúfolni[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz FireKeeper #4957 üzenetére
Varhato volt hogy keveset fognak aludni, bar en inkabb szerver leallasokra szamitottam a lag es a sok jatekos miatt, hiszen egy szereveren vannak a tobbi jatekok is.
Arra nem gondoltam volna, hogy ekkora balfekek, hogy meg egy fix patch utan is keptelenek rendesen elinditani a szervert.
Mert ez szerintem egy loop bug, ami a queue listanal van. A novekedest szvsz a ki-be logolo jatekosok okozzak, mikozben a szerver nem is fogad el jatekosokat.
Mert olyan nincs, hogy egybol a patch utan nem mozdul egy kanyit se a varolista es nincsenek lagtol kiesok. Vagy olyanok akik csak megnezik es kilepnek, mert meloba mennek vagy keso van stb.
Ez egy eleg nagy fail indulas.
Raadasul most tudnanak igazan a zen vasarlokra hatast gyakorolni, hiszen most vannak ujitasok es uj dolgok a jatekban.Idokozben ugy tunik sikerult rendberakniuk a hibat.
Most mar elindult a szamlalo es erdekes modon 200asaval lepnek ki mostanaban ugye ? Mert kb 5 masodpercenkent annyit kerultem elore a sorban.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
21k, mit akarok, megy ez
szerk: a móka az, hogy tegnap bedöglött a letapogató a munkahelyen, ma jönnek javítani ,tehát konkrétan semmi dolgom sem lett volna délelőtt... kösz, Cryptic, asszem mégis bemegyek dolgozni.
szer2: már "csak" 19k, haladunk
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Wolverine #4955 üzenetére
na de olyan nincs hogy egy órán keresztül senki nem lép ki a játékból és senki nem lép ki előled a sorból, ez már csak statisztikailag is lehetetlen. az sem lehet hogy ilyenkor a lifetimereket teszi be a játék, mert ők is panaszkodnak hogy egy helyben állnak.
Jakuu: asszem a crypticesek ma annyit fognak aludni mint amennyit én az éjjel
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz Wolverine #4952 üzenetére
Dehogy nincs gaz, tuti nem normalis dolog. Mar csak azert sem, mert ugyebar nem egy jatekost kiszokott dobni a szerver a lag miatt es megsincs uresedes.
Raadasul" "Update! We are aware of the queues players are currently in and are working to get you all in as fast as possible. Update! We are aware that some players are seeing an error upon login and are working to resolve this."
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz FireKeeper #4953 üzenetére
Mondom, hogy nincs. Aki bejutott, az játszik ezerrel és egyszerűen nem lép ki. Viszont egyre többen próbálnak belépni, ahogy haladunk előre... Ezért nincs mozgás. Nyilván ezen maximum úgy lehet segíteni, hogy aki AFK, azt kidobja a kliens. Persze az is lehet, hogy senki sem AFK és mindenki új romulán karakterrel játszik, esetleg a lvl1-től meglevő klingon tartalmakat próbálgatja...
#4954: ha most belépsz a queue-ba, akkor talán este, amikor végzel a melóval, be is fogsz tudni lépni
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
18k
Wolverine: az normális hogy az ember nem jut be. az viszont nem normális hogy valakinek fél óra alatt, egy óra alatt nem változik a pozíciója, se előre se hátra, egyet sem. közben a sor meg nő. valami el van baszva.
Madgie: hótziher hogy nem fogsz bejutni
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Nincs gáz. Aki bent van, az nem lép ki (miért tenné?); aki kint van, az sorban áll, hogy bejuthasson a tömött szerverre. Ez teljesen normális egy új kiegészítő indulásánál.
-
Jakuu
őstag
válasz FireKeeper #4950 üzenetére
Mar jocskan 17k felett jarunk.
Varom az uj patchet, mert itt megint valami gaz van. -
FireKeeper
nagyúr
fórumba nézem 15ezerig felment a sorbanállók száma, és szinte senkinek sem csökkent a sorszáma. fuck logic.
óriási bukó eddig a launch a crypticnek. és nem is sajnálom őket érte.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz FireKeeper #4948 üzenetére
De a legszebb az egeszben, hogy szvsz valami nincs is rendben a varolistajukkal.
2 percenkent ezerrel no a szam, de egy kanyit nem mozdul senki elore a sorban. -
FireKeeper
nagyúr
megy is a rinya a fórumon, hogy a lifetimereknek is sorba kell állni
tiszta káosz van itten már kéremszépen. szerintem földi halandó értelmes sebességgel ma még nem fog tudni játszani. ahogy olvasom, minden MMO nagyon upgrade-nél ez van, mivel a cégeknek nem éri meg egy rövid ideig tartó megnőtt terhelésre megerősíteni a szervereket, de ez még a megszokottnál is jóval nagyobb szopóroller. lehet a cryptic alábecsülte hogy mekkora hype-ot kapott a játék, vagy hogy a romulán frakció mennyi régi/új játékost fogy elcsábítani.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Queue
Hahahahaha.
Vicc es a bejelentkezok szama mar tobb mint 8 ezer, de a varolista rangsora meg sem mozdul.
amugy nem is gondoltam vlna, hogy eddig eljutok, mert a Legacy-s toltokepernyo betoltesehez, az elozo verziohoz kepest fenyevekkel tobbet kellett varnom.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
hajnali 4 óra múlt.
a sürgősen leállításra került holodeck-re felkerült egy peccs, ami "elvileg" megoldja a bejelentkezési problémákat. a gyakorlatban ez azt jelenti hogy most már nem "ismeretlen okok miatt" basz ki a játék, hanem pl kiírja hogy a szerver túlterhelt. zseniális. jelenleg 564-edik vagyok a sorban, és ez a szám nem igazán akar csökkenni, csak a sorban állók száma nő. nem hiszem hogy még a reggeli ZH-m előtt egyáltalán sorra kerülnék.kár érte, tényleg kár. elég nagy öngól ez a cryptic részéről, főleg azután hogy halálra promózták a játékot. ilyen start után asszem nem sok új játékost csábítanak be, örülhetnek ha régiek maradnak még egy ideig.
amúgy az új trait rendszer elég jó lett.
az új UI továbbra is tetszik.
a nukara reputation-ben hasznosnak tűnő passzívok vannak.
sajnos a romulán/rémán extrákat még nem állt módomban kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
na, 1x beengedett.
szánalom ami itt folyik. SZÁNALOM.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Robokutya #4943 üzenetére
minek mész fel tribblire? tök felesleges terhelés.
amúgy fórumban ismét óriási rage van, tök jogosan, nagyon sok embert nem enged fel a játék, a betöltés legváltozatosabb pontjain kressel. szánalmas eléggé, konkrétan nulla visszajelzés a fórumban devek részéről.
-
Robokutya
senior tag
válasz FireKeeper #4942 üzenetére
A vicc hogy a triblire fel enged egész pofás kis romulán csajszit rittyentettem össze.
Be lehet állítani a tribli felbontását valahogy értelmesen mert 800*600 ban windows módban fut így egész rajzfilmszerű pixelhősök lettek -
FireKeeper
nagyúr
nem is a cryptic lenne bazm*g ha nem csesznék el a nagy beharangozott kieg startját. nem elég hogy 3+ óráig tartott felpeccselni, további 10 percig elindítani a játékot, be sem enged, ugyanazt az üzenetet kapom mint robokutya. természetesen az STO fórum is le van halva. grat cryptic. ez a játék olyan mint a neptun, a szürke hétköznapokon jól megy, de amikor igazán szükség lenne rá, hogy folyamatosan menjen, egy rakás szar.
amúgy az új startképernyő és az UI nagyon pöpec, kár hogy egyelőre csak ennyit látok a játékból
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #4939 üzenetére
huhúú újraindítottam a launchert, most beindult mint állat
-
FireKeeper
nagyúr
hát ez valami kik*rt lassan jön. nem lesz itt ma már LoR
-
Jakuu
őstag
válasz FireKeeper #4930 üzenetére
Ha a masik gepeden mar felpecselted, egyszeruen miert nem masolod at a geprol a klienst ?
-
Jakuu
őstag
En mar ahogy tudtam leszedtem az on-demand opcioval bekapcsolt patch nagy reszet, de most kenyetlen voltam azt az opciot kiloni, mert nem az egesz jott le es igy gyorsabb. Igaz vannak lassabb toltogetos reszek, de van amikor nem kell toltenie es beindul, olyankor 30mb/s mennyiseget masol. Meg kellene ugy 600mega adat es sajnos ujra toltogetos reszhez ertem.
-
Robokutya
senior tag
mindenki szenved ezek szerint
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #4930 üzenetére
Felpeccseltem én is, de fél órája nem hajlandó elindítani a peccset, illetve most már igen, valami 163 megát töltöget vagy tíz perce
Lehet holnap lesz ebből ,legalább leírjátok, mi merre hány méter
-
FireKeeper
nagyúr
nekem meg kb gyök 2-vel dolgozik, az otthoni gépet felpeccseltem még tegnap, de a lapost sajnos nem, ezért most le kell szednie valami 6 gigát...
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #4928 üzenetére
Nekem nem jön be a patchelés sem, valszeg túlterheltek a szerverek.
-
FireKeeper
nagyúr
elvileg elstartolt az S8
-
Wolverine
félisten
Június 21-ig akciós a Lifetime subscription.
-
Robokutya
senior tag
ha most elkezdem letölteni a testszerverről Tribli-ről a frissítéseket akkor indulásnál a főszerverről nem kell leszednem semmit?
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
+1 ora nem ? UTC nincs nyari idoszamitaas igy eltolodas van.
Lehet nem is egy hanem +2 ora. Ebben mondjuk nem vagyok biztos. -
Wolverine
félisten
válasz Robokutya #4921 üzenetére
Megsúgok valamit: minden MMO így működik egy kiegészítő méretű frissítés érkezésekor. Hosszú karbantartás, és a szerverek frissítése folyik ilyenkor, amit nem lehet rövidebb idő alatt megoldani.
-
Robokutya
senior tag
úhf délután 2-től este 8 ig lesz a karbantartás ha jól számolom. Azt hinné az ember hogy a mai tehnikával megoldható egy ekkora frissítés lezavarása pár óra alatt de nem. Mért kell ehhez vajh ennyi idő ha már a tesztszervereken elvileg minden oké? Mér nem tudják megoldani hogy a működő komponenseket átadhatták volna a múlt hónapi frissítései során csak egy kapcsoló bekapcsolása és aktiválódhatna az utolsó frissítés ilyenkor. Mért kell majd most ezért letölteni egyszerre szinte újból az egész játékot?
- Remélem a reutation nem változik sokat mert még ki kell fejlesztenem a maco deflektort. kell 1000 omega hozzá
Tiszta buli lesz újból felfedezni a játékot mit hova ásnak majd elSzinte mintha most kezdené el a játékot játszani az ember.
Bár ez a régi stílusú kezelő felület nem igen tetszik.De jobb mint a kék stílusú kezelő felületből hirtelen átváltani vérvörös stílusba. A klingonokkal igazából emiatt nem is foglalkoztam annyira fárasztja a szemet.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #4919 üzenetére
Én is marhára unom az egészet, amire rátesz egy lapáttal az, hogy akármikor megy fel az ember, egy relatív nagy méretű flottában is fél órákig tart, míg összejön egy háromnegyed csapat valami küldetésre (stf, akármi). KDF oldalon meg abszolút esélytelen mondjuk egy öt fős CSE meccs.
szerk: most látom, hogy FED kariknak is lehet már majd Plasmotic Leech? Hohóóó, jó hír
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #4918 üzenetére
-
FireKeeper
nagyúr
-
Konfigos
őstag
válasz Wolverine #4915 üzenetére
Még mindig nem értem miért nincs egy hajónak se hangárja,eddig úgy voltam vele hogy majd a lobi-s hajóknak lesz,erre ezeknek sincs.Egyszerűen nem értem hogy ott a dögnagy hajók és nem fér el benne a képzeletükbe egy hangár legalább?Mégis akkor ki használja a "világukba" a skorpió vadászokat?
Ez a fura destroyer meg 11-es turn rate-el hát,nem tudom..Pedig vettem 50db kulcsot,hogy majd nyitok dobozokat,hiába ezek szerint,max eladásra mennek majd lobi után.
-
Robokutya
senior tag
nincs valakinek pár millája feleslegben vennék kulcsokat
Nem tudom nektek hányóra játékidőtök van de mivel hogy nekem jelenleg sajna melóm nincs így ha akarnék egész napokat tölthetnék fent de így is max egy nap alatt bejön ha mázlim van egy misi fundrizással másból meg nagyon nem tudok lóvét kreálni.
ha jól belenyúlok a fundriba akkor bejön egy milla.
kiv leszek hányan jutnak hozzá holnap míg tolom a cuccot.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Robokutya #4914 üzenetére
Igen, ez lesz a holnaptól eső új lockboxban.
-
Robokutya
senior tag
Ütős!!
-
Wolverine
félisten
Itt egy launch trailer a Legacy of Romulushoz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Robokutya
senior tag
de magyarul is írva?
-
Robokutya
senior tag
hoppá fundry-k között van magyar készítő magyar a neve a fundry-nak Véglegesítés a neve a cuccnak
-
Konfigos
őstag
Nekem is,nem ez volt a kérdés Hanem, hogy mit csináljon az akinek behal közbe,én elég sokszor nekifutottam már.Eredetileg maximum 2 óra alatt le kellene tudnia szedni,de hiába hagytam 8-10 órát is menni,útközbe valahol mindig megáll.Szóval nincs valami direkt link a tartalomhoz?A sima játék elején lévő patchek mint a villám úgy jöttek le mindig.Ez a nagyobb tartalom is átkerül oda az elejére majd?
-
John_Doe
senior tag
Nekem kb 5 perc alatt átmásolta a tribli cuccait kilépés után. Letölteni már semmit nem akart.
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
Konfigos
őstag
-
Lanny
aktív tag
Your Cryptic application has crashed...
80%-nál járt az a nyomorult 5,8 gigás frissítés és egyszer csak összeomlott!
Egyébként miket tartalmaz, tudja valaki?"Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyaralás topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla