Új hozzászólás Aktív témák

• Coyote05

tag

válasz Plissken102 #41772 üzenetére

Nem akarod újraindítani a vitát, de megpróbálkozol vele! El lett mondva többünk által, hogy senki nem tud semmi biztosat, amíg nem lesz elérhető távolságra a biztosítási rendszer.
    Azonban, ha valaki olyan hülye, hogy vesz ennyi sok pénzért egy Idrist, de annyi esze nincs, hogy vegyen játékpénzért biztosítást, azzal mégis mit lehetne kezdeni?
    Szerintem hatszázas betűmérettel fog a játék visítani ötpercenként, ha nincs biztosítva a vas.

Én értem, hogy perverz örömöt okoz neked végiggondolni, milyen lenne a roncs hajódban állni, vagy felébredve az állomáson hajó nélkül, de gondold már végig a következőt. Minden héten elmondják mennyire igyekeznek életszerűre megcsinálni a játékot, akkor nincs létjogosultsága a biztosításnak?
    Van biztosítás a lakáson, ahol laksz? Ha nem lenne és leégne a ház, felhúznád a sátradat a ház kivitelezőjének garázsa előtt, habzó szájjal ordítva, hogy kéred vissza a lakás árát tőle? Ennyire valószínű, hogy valaki nem köt majd biztosítást a játékban. Ha a player megy kóstolgatni vanduulokat az ő területükön, akkor nagyobb biztosítási csomagot köt, mert a nyereség mellett a kockázat is nagyobb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák