Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Baby reindeer / Szarvasbébi (2024)
Hát ez... huhh... kemény. Lightos stalkerkedős történetnek indul - mer' ugye milyen vicces, ha egy ultrakövér csaj stalkol egy béna komikust? Hát nem. Legalábbis akkor, ha egy kicsit közelebbről is megnézzük ezt a két embert, nemritkán zavarbaejtően, feszengősen közelről. A sorozat szépen, fokozatosan és teljes kíméletlenséggel mutat meg egyre többet hőseink hátteréről, lelkivilágáról, addig, amíg a néző lassan ráébred, hogy a humor . Az pedig hatalmas pluszpont, hogy a humort sikerült úgy végigvinni, hogy nem a karaktereket teszik nevetségessé vele a jelenetek - ebben nagy szerepe van a két rendezőnőnek, akik a showrunner-főszereplő-önéletrajzoló Richard Gadd mellett rengeteget tettek abba, hogy a Baby reindeer ilyen erősre sikerült.nem azért van a sorozatba', hogy nevessünk, hanem azért, hogy az erős beleélőképességgel rendelkező nézők ne vágják fel az ereiket
Mert hát ez egy nagyon ütős sorozat lett - szerintem. Gyanítom, hogy a megítélése sokban függ attól, hogy a néző mennyi empátiát hajlandó "beletenni" a sorozat nézésébe - kb. a harmadik epizódtól kezdve abszolút nem működik komédiaként, és a sorozatot tetszőleges ponton fel lehet lógatni azzal, hogy "há' ezek ". És egyrészt igen, azok, másrészt megdeqrvahülyék néha baromi fájós bír lenni...a fő kérdés nem az, hogy milyenek, hanem hogy mitől olyanok. És a mitől
Nagyon bátor és nagyon jó összerakott fejesugrás a sorozat - vszleg sokakat ki fog akasztani, nekem nagyon tetszett, még ha néha igen rossz is volt nézni. 9/10.lelkünk mélyének elb***ottabb zugaiba #értékelés
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
volandy
senior tag
Hometown Cha Cha Cha. Dél-Koreai sorozat.
Hye-Jin fogorvosnő egy szöuli klinikán, azonban egy nap az igazságérzete miatt végül felmond, ám volt főnöke igyekszik ellehetetleníteni azt, hogy másoknál elhelyezkedhessen. Közvetlenül ezután, elhunyt édesanyja születésnapjakor elutazik egy kisvárosba, Kongdzsinba, ahová sokat jártak annak idején.
Itt rengeteg minden történik vele aznap, de végül kiderül, hogy ott már évek óta nincs fogorvos. Él a lehetőséggel és saját praxisba kezd a városkában, ahol folyton belefut a korábban megismert Hong főnökbe,aki amolyan ezermester a környéken. Mindent megold, mindenkinek segít, míg a doktornő épp az ellenkezője, a jó kereseti lehetőséget látta meg a városban, az emberek nem különösebben érdeklik. Szöges ellentétei egymásnak, ám minél több időt töltenek együtt, annál inkább kiderül, hogy az ellentétek vonzzák egymást, a történet arról szól, miképp szeret egymásba Hye-Jin és Hong főnök és hogyan tudnak segíteni a másikon, úgymond jobb emberré tenni egymást. Bevallom, nagyon klasszul sikerült ezt tálalni, tetszett, hogy az egész egy folyamat. Tele kedvességgel és bájjal, na meg rengeteg humorral. -
Lajmund
őstag
válasz koncsik #76893 üzenetére
Én tegnap fejeztem be a kínait és teljesen levett a lábamról. Ilyet még nem làttam nagyon tetszett az egész megvalósítása. Nagyon remélem hogy lesz folytatàsa. Nem izgat ha nem folytatják a pc nyetflixest. Hiába van prémium fiokom nincs semmi ami lekötne becsömöltem tőlük nem nézek onnan semmit.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
k-adi
nagyúr
Odakinn
Outer Range (2024)
season 2 finaleEz továbbra is nagy 0 sőt mintha még gyengébb lenne a színészijáték az előző évadhoz képest, ami már ott se volt csúcson... nem értem minek kell ilyenekre pénzt áldozni sok más jó helyett... akkor nézzétek ha büntetni akarjátok magatokat
-
-
MODERÁTOR
válasz Nordic #76889 üzenetére
Jobban örülnék, ha kínai sorozatot folytatnák... sikerült megnézni végre mind a 30 részt, közben olvasom a könyveket, a Netflix verzió alapból különbözik sok mindenben.
Tudomásom szerint a kínaiak afféle univerzumot (SW, Dune, stb.) akartak kreálni, de sajnos feladták a tervüket (mintha meghalt volna az ötletgazda vagy a pénz fogyott el, nem emlékszem pontosan, bocsánat).[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
V.Stryker
nagyúr
Minden elvárás nélkül, kissé előítéletesen álltam neki. Spanyol sorozat, Netflix... De aztán meggyőzött. Mondhatni az első rész felénél már könnyek közt röhögtem... mit röhögtem, nyerítettem.
Középkorú férfiként nagyon sok dolgot felhoz, amit a saját életembe is belelátok. Ebből kifolyólag nem tudom, hogy nagyon fiataloknak mennyire fog tetszeni. De középkorú, nős férfiaknál szerintem nagyrészt be fog találni. Könnyed, humoros, néhol erős, de folyamatos poénokkal és végre nem túlzásba vitt píszível.
Gyerekekkel nem ajánlom, mert elég sok benne a sexualitás.
Igazából nem tudom, hogy miért kéne levonnom tőle bármiért pontot, szóval a maga műfajában 10/10 lehet.-
-
S e t h
nagyúr
válasz Nordic #76889 üzenetére
A Dűne és A 3 test probléma olyan élményt nyújtott, hogy azóta olvasom a könyveket és amíg Herbert ciklusát csak rágom, ami Villeneuve zsenialitását dicséri, addig a 3 test könyvek( ugyan még csak az elsőnél tartok) jobbak, mint a netflix kreálmánya, amit muszáj volt nyugatosítaniuk.
Ez alapján amit írtál még inkább fogom hányni a keresztet ha végeztem a trilógiával.Egyébként ritka nálam, de most képtelen vagyok kivárni a következő évadig lévő időt, muszáj olvasnom, tudnom a végkifejletet.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Nordic
Közösségépítő
Sorozatjunkie fb-ról:
3 Body Problem valamennyi rész/évad berendelve. És ezzel kaszálva is a sorozat. (Egyelőre nem tudni, hogy hány részről van szó, de el fogják mesélni a könyveket. A készítők eredetileg 4 évadban gondolkodtak, hogy ez egy kettészedett, több részes 2. évadot jelent, vagy többet, nem tudni.)
Fordítás: jó eséllyel azt jelenti, hogy még tárgyalnak róla, a sorozat elég jól teljesített ahhoz, hogy folytassák, de annyira jól nem, hogy megtartsák a költségvetést.
Ennyit arról, hogy kelleni fog a pénz a többi évadra a látványhoz...Nem lesz pénz...
-
mephi666
nagyúr
...ez a stranger things érdekes egy cucc: kb mai tizenéves Stephen King rajongó rpg-sek fantáziálása a 80-as évekről sok újat nem ad, de jól keveri a stílusokat és az alapanyagot...
4. évadban azért bőven akad bullshit és üresjárat, valamint eltúlzottnak érzem ezeket a 80 perces részeket is, de ennek ellenére nem rossz...
amiben nekem ez a sorozat a legtöbbet adja: azok a zenék asszem ha végére érek, áttúrom, hogy az első évadtól kezdve miket használtak, majd ebből összerakok a júliusi olasz útra egy jókora tracklist-et (nem örülne a család, ha idén is loop-ban szólna a machine head - blackening album )
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bobalazs
nagyúr
3 Body Problem Renewed at Netflix
Kap új évadot. -
dellfanboy
őstag
sugar [link]
sima nyomozós sorinak indult azt a végére átmegy scifibe? kiv vok mit alkotnak az utolsó epizódban. én sokallom érte a 7,8-ateladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Nordic
Közösségépítő
House of the Dragon Season 2 | Official Trailer | Max Jöhetne már...
-
Nordic
Közösségépítő
Dune: Prophecy | Official Teaser | Max Na hoppá... ez mi ez?
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz radi8tor #76878 üzenetére
Az elsőben Sherlock + Kommandó köszönt vissza, megfűszerezve jóféle humorral, és az egész nem vette magát komolyan, illetve a helyszínnek is megvolt a maga miliője, ahogy a karaktereknek is a varázsa. Jó volt a duma, pár röhejes de vicces jelenettel, ahogy már modntam...Volt egyfajta sejtelmesség is a hősünk tekintetében, ami mindig erősíti a maszkulin vonalat, jobban beleéli magát a néző sztm.
A másodikban, kaptunk egy túltolt akciófilmet. Az első erősségeit pedig csak nyomokban véltem felfedezni benne. Megváltozott az egész, szerintem nem előnyére. De végignéztem.
Csak vannak jobbak, ha szimplán akciózni szeretnék."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz radi8tor #76876 üzenetére
az hagyján, a szakmaiság ezen része közel áll hozzám. De az első évadban teljesen más volt az egész alap. Kettőben minden több lett, aztán nekem oda is lett az egésznek a varázsa.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Only Murders in the Building - Season 4 Teaser
Augusztus 27 | Disney+
-
S e t h
nagyúr
válasz gyuromoj #76868 üzenetére
Miután a marvel sorozatok silánysága még a szomszédos galaxisból is látszik, így kíváncsi vagyok mi lehetett az elképzelés, hogy egy statisztának is gyenge karakterből, akinek képregényes alapjai sincsenek, majd sikeres, közérdeklődésre számot adó sorozatot készítenek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
myckey
veterán
válasz radi8tor #76864 üzenetére
Dehogyisugyanmá ! Nem békéltem meg teljesen a rasszokkal, karakterekkel illetve a sztorival, lassúsággal...
De egyébként elég jól visszaadta a világot, world building ott volt ! Tolkien mondjuk párszor biztos megfordult, de nem kell szigorúnak lenni, engedni kell a lore tekintetében.
A keményvonalasokat persze meg tudom érteni. Ellenben el kell kezdeni valahol azt, ami nehezen megfogható időszakban játszódik.A jó és a rossz, élet és halál, sötét oldal etc... jól ki lett hangsúlyozva, mert ez az egésznek az alapja. Elég sok dologra odafigyeltek, szépen, részletesen. Rohadt drága mulatság volt, de jó ránézni minden képkockájára. sztm. Jók a helyszínek, díszletek, városok, kosztümök...estb.
Aztán ott a zene is, ez is minőségi munka. Annyira nem mint a filmben ( de azt nehéz megugrani ), de azért van pár fülbemászó dallam.
NúmenorJó kis világot húztak fel nekünk, sztm elég aprólékosan és kellően odafigyelve, mivel is van dolguk. ( itt nem a szigorra gondolok, amit kis is fejtettem ) . Persze, sok idő és sok pénz volt.
Bízom benne, hogy a második évad, jobban beindul mint az első...Ez volt a felvezetés.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
The Lord of The Rings: The Rings of Power - Season 2 Official Teaser Trailer
Augusztus 29 | Prime Video“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Costner adott egy terjedelmes, de szerintem baromi érdekes interjút a Horizon sagával meg egyebekkel kapcsolatban és elég sokat beszélt a Yellowstone körüli balhéról is, kicsit új megvilágításba helyezve a dolgot.
TL;DR: leszerződtek vele, aztán átírták a szerződését, aztán össze-vissza tologatták a forgatás időpontját úgy, hogy még a script sem volt kéznél. Lehet ezek korábban is ismert infók voltak, nekem tök új, hogy ennyire töketlen banda kezében volt a sorozat.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
Bodkin (2024)
Hát, hogy a végén kezdjem, ez ilyen jól kivitelezett tucatáru. Szépen vagy fényképezve, többnyire jól van rendezve és eljátszva, és az írás is jó - legalábbis az elején. Az első 3 epizód laza és szórakoztató bűnügyi podcastos / nyomozós, de azért nem egy Only murders in the building. Ennek ellenére, ha egy feszesre írt 4. epizóddal lezárták volna az egészet, akkor egy korrekt 7-es lehetne - viszont szokás szerint a felénél kifutottak az érdekes mondanivalóból, és így két epizód kínlódás után kaptunk kettő totális katyvaszt lezárásnak, ahol még majdnem a szomszéd néni macskájának az élettörténetét is beleírták, csakhogy kiadja a 7 részt.
Ettől függetlenül egy megnézést megér - kis jóindulattal 6/10.#értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
paatrick
őstag
Az index cikkei mind határtalanul lelkesek miután megjött a zsíros támogatás a felsz...cikkért
Általában amit nagyon sztárolnak már el se kezdem, meg amúgy minden héten sikerül nekik megtalálni a "végre egy igazán jó sorozat", "legjobb sorozat amit idén láttunk" baromságokat.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
nagyúr
válasz koncsik #76846 üzenetére
Nekem pont folyamatban van, 5 résznél tartok. Nem rossz, de nem is osztom az indexes cikk határtalan lelkesedését.
Executive producerből annyi van, hogy igazából meglep, hogy csak egy amerikai ex-elnök bukkan fel"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
MODERÁTOR
válasz arcitec #76845 üzenetére
Még csak belenéztem, de jónak tűnik.
Meglepődtem: Barack and Michelle Obama are among the executive producers of the seven-part series about podcasters investigating a cold case in rural Ireland.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
arcitec
addikt
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Ellia
addikt
válasz dellfanboy #76829 üzenetére
Ezzel a tempóval kb. meg 10 évadna tartalom lesz.
-
Janaboy
Topikgazda
Doctor who első két rész
Haat nem csoda hogy rebootnak hívják, vagy mondhatnám úgyis, hogy jobb is..
Azt se tudom mi volt ez, mit csináltak ezzel a showalMindig is társadalom kritika volt ez a sorozat, de ami most megy.. Ah arra nincsenek szavak.
Janaboy
-
senior tag
válasz Rigormortiis #76836 üzenetére
Nekem is tetszettek a kritizált utolsó sorozatok. A szereplők korrekt lezárást kaptak, lehet hogy néhányan kaphattak volna kimunkáltabbat, de amikor hallgattam erről a véleményeket, szerintem sokan nem gondolták át, hogy olyan helyzetbe evezte magát az író, hogy onnan nehéz lesz neki kijutnia. A történetre értve.
A két nagy kedvencem Jorah és Sándor nemhogy méltó, de freskókra kívánkozó befejezést kaptak, és több dolog volt amit jól rendeztek el, mint amit nem. [ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
markknight
veterán
Egynek elment az utolsó évad, de sajnos nagyon szomorú ennek a franchise-nak a sorsa, amit még a saját írója is elhagyott.. Erővel meg pénzzel lett kinyomva a befejezés, ami inkább tűnik egy fanficnek mintsem egy szépen átgondolt végkifejletnek, szóval season 5 után nekem olyan mintha nagyon nem is történt volna semmi, a sorozat meg megy a be nem fejezett sztorik polcra a Berserk mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Nem azza volt a gond, hogy kifogytak a könyvekből. Én is élveztem a 7. évadot, annak ellenére, hogy gyorsabb volt a tempó. Viszont a 8. akkor is egy összecsapott katyvasz lett, és kb nyilt titok, hogy azért, mert siettek a "jómadarak", hogy Star Wars-t forgassanak, persze a 8évad visszhangja után onnan is repültek, amit cseppet sem sajnálok. Inkább adták volna le másnak, és csinálták volna 10 évadosra, ahogy az HBO is eredetileg akarta. Akkor talán a főszereplők nem 2-3 rész alatt változnak 180fokot, és talán értelmesebben meg lett volna alapozva a lezárásnak.
-
Rigormortiis
veterán
Mivel sajnos kényszerpihenőn vagyok, elkezdtem/elkezdtük újranézni a Trónok Harcát. Annyira, hogy már a hetedik évad második fele pörög
Komolyan nem értem a mai napig azt a gyűlöletet, ami az utolsó két évadot kísérte. Persze érezhető, mikor fogytak ki a könyvek alóluk, de még ez a két évad is kb igába tesz mindent az elmúlt évekből, az első 4-5 pedig okkal teszik az egész szériát a legjobbak legjobbjai közé. Látvány, zene, színészek, karakterek, sztori...
A mai napig pontosan annyira tényező, mint tíz éve.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
pècsimunkás
addikt
Nem volt rossz A híd első èvadja. Nem volt rossz, de nem volt hűha sem.
Ma elkezdtem a 2. èvadot, 7 rèsz után elmondhatom, hogy nagyon jó!
Jobb mint az első. A 2. èvadban eddig nem telefonoztam a filmek közben .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
myckey
veterán
válasz radi8tor #76831 üzenetére
mondom ránézek ezmiez...
első "kritika":
Ez egy nagy rakásfoshalmaz, woke-gender propaganda. Jó nők és gonosz férfiak!Lehet adok neki 1 esélyt
negyven2
pedig ilyesmit olvastam, hogy átkerül másokhoz és akkor jöhet a seq.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz myckey #76826 üzenetére
Kaszálta a Warner (Max), és nem lesz második évada. Cserébe leveszik a Max-ról (idehaza eleve nem is volt fent az HBO Max-on), és átkerül onnan a Netflix-re (US-ben, tehát nagy valószínűséggel ugyan úgy nem lesz elérhető itthonról).
-
-FreaK-
veterán
Special Ops: Lioness S2 berendelve [link]
-
dellfanboy
őstag
lepörgettem a két évadot az Invincible-ből. hát mit ne mondjak nemrossz, de nem lettem egy fan. lehet S3 skippelem ha úgy alakol.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
paatrick
őstag
Páran írtunk róla mikor megjelent, vissza tudod keresni
Akkor azt írtam gyorsan elfelejtem majd, hát így 4 hónappal később már így is van szóval nekem nem lett egy maradandó darab, de anno le is írtam miért lesz így.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
myckey
veterán
Néztétek a Scavengers Reign c. sorozatot?
Én nagyon kedvelem a rajzolt stílust, ráadásul úgy ovlastam, hogy Miyazaki, Kubrick etc is megelevenedik benne...
Megkapó világ, mély gondolatok/érzélmek jellemzik, ha igaz. Elméletileg átkerült máshova a következő évadnak a lehetősége.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
válasz -FreaK- #76824 üzenetére
Egyszerűen az emberek nagy része nem szereti az olyan sorozatokat, filmeket amiken túl sokat kell gondolkodni vagy nincs magyarázat.
Sajna a Constellation pont ilyen.
Azért kíváncsi lennék, hogy miről szólt volna a második évad, de sanszos hogy jobb nem lett volna.Janaboy
-
-FreaK-
veterán
Constellation kasza. Mondjuk nem lep meg. [link]
-
dokee78
félisten
Nyomozós sorozatot keresek a minőségibb fajtából!
Lehetőleg szinkronos legyen.Bron/Broen
The Killing
True DetectiveEzek megvoltak.
-
paatrick
őstag
válasz pècsimunkás #76818 üzenetére
apple tv
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
pècsimunkás
addikt
válasz Fitzgerald #76813 üzenetére
Melyik streaming adja?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
BitRider
senior tag
válasz Fitzgerald #76813 üzenetére
Igen, igen, már nagyon várós a 2. évad. Lényegesen jobb sorozat a Fallout-nál.
-
bobalazs
nagyúr
No, most értem Shogun végéhez, jobban lezárt sorozata számítottam.
Utánanéztem az imént, így néz ki hogy megrendelik a 2. évadot.
[link] -
Vladi
nagyúr
válasz Pro Koryak #76767 üzenetére
Ajánljál nyugodtan, én is keresem a jobb sorozatokat. Amcsi sorozatot évente 2-t nézek kb.
il sole non sorge più ad Est!
-
Fitzgerald
veterán
Silo S01
Akinek nem jött be a Fallout pronyósága, az inkább ezt nézze. Ezt a vörös svéd csajt régen nem igazán bírtam, de manapság kb. mindenben is ő játszik, az évek során megkedveltem. Tim Robbins meg Tim Robbins.
-
negyven2
veterán
The Outlaws - Official TrailerHBO Max-on elérhető nálunk is az eddig megjelent kettő évad 'Törvényen kívül' címen, szinkronnal és felirattal is. A harmadik évad május 31-én jön a Prime Video-ra (de az első kettő évadhoz hasonlóan valószínűleg a hazaira nem). Amúgy eredetileg egy BBC-s sorozat.
Tudom ajánlani, mert nekem most másfél nap alatt lement az eddigi 12 rész (részenként egy óra). Jó kis feelgood dramedy, amiben 7, közmunkára ítélt bűnelkövetőt követhetünk.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Mikor megláttam ezt, akkor el kellett gondolkodnom egy kicsit azon, hogy a Forever-ben mikor volt epizodikus heti nyomozós szál, hiszen én úgy emlékeztem, hogy az teljesen másról szól. Na jó ez így nem teljesen igaz, mert a hozzászólásod végére leeset, hogy te nem a 2018-as Forever-ről írtál, hanem a 2014-15 között leadott Forever-re.
-
k-adi
nagyúr
Animal Control (2024)
season 2 finaleAz előző évadhoz képest gyengült sajnos és az se volt annyira kiemelkedő. Sajnos lecsúszott a közepes aljára a szememben, a következő évadot már lehet kihagyom - ha lesz
-
k-adi
nagyúr
Mindörökké (Forever)
season 1 finaleKár, hogy kaszálták 1 évad után, mire megkedveltem a karaktert, vége. A sorozat amúgy egész jó is néha, kicsit mindenhonnan összelopkod dolgokat a többi nyomozós sorozatokból de legalább úgy, hogy működik is többnyire, így megbocsájtható. Minden epizód más-más ügy, szóval a szokásos heti nyomozós sorozat-kategóriába tökéletesen beleillik.
-
negyven2
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #76803 üzenetére
Ja de szerintem lesz valami csavar benne. Tuti nem spoilereztek volna el ekkora dolgot.
⭐ Stella
-
CharlieDrop
veterán
-
grizlisandor
veterán
Slow Horses S03
Hatalmas sorozat, Gary Oldman ELNÖK!
Jó volt látni Sope Dirisut, Gangs of London Eliotja volt ő.Kövi évad beharangozóját, csak saját felelősségre nézzétek, egyszerre vagyok szomorú és igazgatott.
-
myckey
veterán
[link] X-MEN '97
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest