Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz Narxis #52675 üzenetére

    Ez azért nem teljesen így működik, úgy érzem.
    Lehet világot teremteni, mely egyfajta mágikus realizmus mentén működik; tehát vannak szabályai, melyeket nem feltétlenül írnak le, de mégis ezek mentén funkcionál. Ha ez jól van kitalálva, eszedbe se jut kérdéseket feltenni. Ennek nagymestere Neil Gaiman például.

    De ha elhintett hülyeségekre próbálsz valamit építeni, pláne némi buta magyarázattal megtolva, az elkezd kérdéseket felvetni és bizony kínosakat.
    Megnéztem a többi elérhető részt is és jóval emészthetőbbek, mint az első (vagy legalább is némi magyarázattal szolgálnak rá), de a kínosan ostoba, egyfedelű világfelépítés változatlan. Azt is mondhatnám, hogy kikérem magamnak egy Scott szintű rendezőtől ezt az ócska kamuzást :U
    Nem beszélve az egész dizájnolásról, de ezt nehéz lenne spoiler nélkül; elég legyen annyi, hogy ami kb 1980-ban a StarTrekben ciki volt, azt indokolja, hogy 1980-ban készült és részben mindenképp ponyva. A 76-os StarWars pedig egy űroperett és nem lehet komolyan venni. Ma baszki 2020 van, Scott pedig sajnos gyomorfekélyesen komolyan veszi magát :W

    Valami pozitívumot is mondjak: az Anya nagyon-nagyon jól játszik, bár ez nem esik le elsőre, de három rész alatt már nyilvánvaló.

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák