Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz access_denied #6863 üzenetére
jaja,kijelölöd amit ki akarsz vágni, jobbklikk,delete, aztán ugye a kivágott(törölt) rész kijelölve marad, nyomsz egy ctrl+shift+f-et és voila
[ Szerkesztve ]
-
Daneeka
senior tag
válasz access_denied #2813 üzenetére
Én még megpróbálnám az FX-ek közül a radial blurt a helyedben. Egy csúszka meg egy választó, plusz középpont tologató, nem nagy cucc, ha nem jön be akkor is csak 30 másodpercet vesztettél.
-
BRinyo
aktív tag
válasz access_denied #2811 üzenetére
Ott van a feather paraméter, azzal tudod az átmenetet szabályozni.
-
BRinyo
aktív tag
válasz access_denied #2808 üzenetére
Valamilyen lyukasztással. Ha pl színben eltér kicsit, akkor megoldható chroma key-jel a maszk elkészítése. Illetve cookie cutter nevű dologgal is kivágható, ha nincs színbeli eltérés, de valami mértani forma szerint szeretnél kivágni.
Tehát a kivágás egy dolog. Egy másik pedig az, hogy hogyan is készül. 2 réteg kell. Az alsó rétegre kell tenni pl a blur-t, attól elmosottá válik a kép. A felső rétegre pedig a kilyukasztott képet, amin a kiemelés látható.
Vegas-szal még nem készítettem ilyen leírást, de az elmélete minden programnál ugyanaz:
http://brinyoweb.extra.hu/?p=12[ Szerkesztve ]
-
Daneeka
senior tag
válasz access_denied #2765 üzenetére
Igen
-
Daneeka
senior tag
válasz access_denied #2762 üzenetére
Összedobtam egy képet erről: [link]
-
Daneeka
senior tag
válasz access_denied #2760 üzenetére
"össze lehet nyomni időben 2 percre," ez alatt azt érted, hogy felgyorsítod?
Mert ha ez nem elég akkor kirenderelheted valami olyan formátumba a 4X-re gyorsítottat amit kezel a Vegas (pl. uncompressed avi, gigászi fájlméret!) és a kész fájlt megnyitod Vegassal és tovább "gyorsítod". Ha egy 4x-re gyorsítottat még 4x-re gyorsítod akkor 16x gyorsítást kapsz. -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz access_denied #2741 üzenetére
Az első kérdésre találsz választ a szignómban lévő oldalon. A második kérdést egyáltalán nem értem...
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
agyurma
csendes tag
válasz access_denied #1375 üzenetére
Menu Page Properties -> End Action -> Command: Loop.
-
jhony777
tag
válasz access_denied #1007 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehet, nekem még soha nem volt ilyen a renderelésnél. Pedig aztán pakolgatok ide-oda hangsávokat, szinkronizálgatok, állítgatok,stb.. Jó a Vegasod? Direct X-ek, stb.. Jó, mondjuk olyanokat nem csinálok mint K9. De ő ''ufo'' szerintem
Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz access_denied #1007 üzenetére
Üdv!
Hát igen, ha a Vegasnak van miben fejlődnie, az bizony a renderelés. Én az ilyen jellegű problémát út oldottam meg, hogy külön mentettem ki a hangot és a képet és virtualdubbal fűztem össze, illetve tömörítettem és úgy tökéletesen volt."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Árnyékos sarok
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- GTA VI
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OTP Bank topic
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- PC Játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics - beváltandó 2025.05.15-ig
- F-Secure Total 1 év / 1 eszköz Elektronikus, előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- World of Warcraft Battle Chest
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest