- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egy olasz cég védi ezentúl a MediaTek chipeket
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- C# programozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhony777
tag
Bigbadplayer, asszem te adtál itt valamikor régen egy linket ahonnan egy magyar kis videó tutoriált lehetett letölteni a Vegas alap dolgokhoz. Egy rokon kis srácnak kellene hogy ne nekem keljen elmagyarázni mindent Plíz ha megvan még a link írd le, vagy K9 adta, nem tudom már de hasznos lenne! Kösz előre is. BUÉK!!
Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
Nekem Pana nv 500-as Kamom van, de semmi gond nincs capture-lésnél Szereti a vegas
Nemrégen volt valami kábel gondom, de a szoft eddig remekül nyomja! Másik kamerám egyenlőre nincs az ez előtti is Pana volt. Asszem a 280-as széria. Szerettem azt is nagyon!
Kellemes New Year-t mindenkinek!!Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
ROEL,
a GEAR Pro Mastering Editionnál be lehet állítani hogy hány példányt csináljon mint pl a NERO-nál írás előtt megtudod adni hány darabot írjon, kész-tálcaki-uj DVD be,és már megy is. Itt nem láttam ilyen funkciót, de tuti van.
Help plííz
Kiírtam az anyagot Image file-ba rákkat, Gear Pro kinyitja és csak egy kópiát tudok beállítani, béna vagyok megint?Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #1556 üzenetére
Na, most meg nem jácca le a BS Player se Hagyom a fenébe, érdekes meg minden de valahogy mostanában nem akarok küzdeni állandóan uj dolgokkal
-
jhony777
tag
Srácok nézegetem ezt a H.264 Codeket. Most konvertáltam le elég húzós idő alatt egy 4 perces anyagot, avi-ból, kb 80-ad része lett, minőség állati! Nem is értem, csak a konvertálás idő hosszúú, de nagyon. Mire jó ez egyébként? Úgyértem bármelyik PC vagy Mac le tudja játszani? Úgy hallottam ez lesz a HD Mpeg2 tömörítője. Igaz ez? Ki-mit tud erről? Hátha mást is érdekel
-
jhony777
tag
Köszi az infót Nos akkor kezdhetem tanulni az Adobe Encoret! Meg is nézem majd a héten. Elsőre bonyi Az Architect egyszerűbbnek tűnt.
Tudsz esetleg adni valamilyen magyar tutoriált vagy ismertetőt az Encore-hoz? Először át kellene tanulmányozni mielőtt neki esek, szerintem
Tehát Pshoppal megcsinálom a menüt és kész is? Behívom, linkelem és ennyi? Tényleg? Tök jól hangzik!
Szal, kösz mégegyszerÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
ROEL,
Az Adobe Encore DVD 2.0 jobb mint a DVDA? Csak nem haragban áltok a Sony-val?
De most komolyan, miért jobb?Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
Ja ja köszi, szerintem kábel volt. Töredezettséget szinte 2 naponként csinálok, kell is
Az egész gép belassult de most megy megint, vírus nem hiszem pedig arra gondoltam, de az a gép még netet nem látott Nem is fog!! Mind1, a lényeg hogy most megint tuti
Hát.. szerintem nincs olyan másolásvédelem amit ne lehetne feltörni.. De én sok embert ismerek aki még audio CD-t sem tud átmásolni Szal van még reményÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
scenalyzer magyar tutoriált tud valaki? Tetszik a dolog de hirtelen túl sok infót látok és ilyesztő Nem tudom jobb e mint a Vegas de kipróbálnám csak nem szeretnék mindent előről kezdeni, ha valaki használja segítsen plíz mik az alap ill., javasolt beállítások, MiniDV kamról húznám be a videket, Most a Vegas Capture akadozni látszik, nem is értem, eddig ilyen nem volt!!!! Thanks in advance!
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #1530 üzenetére
bizony, bizony !!! Szerintem nem kerül sokba, ha szükséged van rá, támogasd a fejlesztőket és vedd meg!
De komolyan!Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz agyurma #1509 üzenetére
scenalyzer miért jobb szerinted? Nekem is megvan de még nem próbáltam ki soha. Jobb vagy gyorsabb vagy kényelmesebb mint a Vegas? Te ugye használod? Bár nekem eddig mondom a Vegas soha nem hibázott!! Ezért nem próbáltam ki eddig ezt a kis progit. De sokan dicsérik az biztos
-
jhony777
tag
Én pl azért javaslom a Vegast Capture-höz mer folyamatosan figyel és kulcsolja a hangot a képhez, amit nem sok progi tesz meg. A Premier sem. Nekem eddig megfelelő beállítások mellet nem volt soha bajom a Vegas Capture-rel Sőt profik is mondták a kulcsolás szinkron figyelés miatt hogy ez nagyon jó tulajdonsága, pl a 7 es ben ezt is tovább fejlesztették Én Panasonic 500 as Mini DV-vel nyomom. Vettem rá egy Rode profi dideo mikrofont és már jó is. De a beépített zoom mikije is kivállóó!!
Naggyonn jóó kis kami!
Procoder2-vel konvertálok általában és óriásian királyságos
[Szerkesztve]Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz Tpetike #1506 üzenetére
Hát akkor mindent bele, menni fog az csak sok fórumot olvassgas, és tanulsz sokat. Pl ezt itt:http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=mennyegzo&id=1092734225
az elejétől olvasd el! Rengeteg hasznos infót találsz majd benne. Amúgy meg azért vagyunk a fórumon, hogy segítsünk egymásnakÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz Tpetike #1500 üzenetére
Hát gratula, nagy mákod van nagyon jó a cucc!! Volt már kezemben. firewire kártya kell hozzá pár fillér sima OHCI és már nyomhatod is át. Ha HD ben veszel fel és azt akarod szerkeszteni ahoz erőmű kell, az 1 GB RAM nagyon kevés neki. De asszem választhatsz sima dv formátumot is. Gyönyörű lesz a képe. MIkrofonja viszont nem a legjobb. És elég sok fény kell neki a HD miatt, ami eszi a fényt nagyon, különben zajos lesz. De én is ilyet szeretnék majd egyszer ha nagy leszek
Ha vid digit kártya kell konvertáláshoz csakis az AVID MOJO 1700 vagy 2400 dolcsi Itt nézheted meg:http://www.avid.com/products/dna/Avid-Mojo-SDI.mov
jöhet szóba! Nem olcsó de onnan indul az iparÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
Azt hiszem ROEL-nek 2 proci van a gépben.
2X 3.6GH! Na az se lehet semmi Vajon hogy hűti? Jégkocka?Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz agyurma #1481 üzenetére
na a BIOS-ban volt egy olyan hogy gyárilag felkínálta az Overlocking-ot. Nekem Hyper Traidinges Prescott P4 es alapból 3.2Gh-es most 3.56Gh-en fut mint állat, stabilan, 10%-os túlhajtással! Mondjuk jobban melegszik a proci magja. De Vegasnál érezhetően gyorsabb lett!
Manuálban nem merem húzni!! Nem is ajánlom senkinek! Alapból még 10%-ot lehetne húzni de azt sem merem!
Elég ennyi
A 2 GB DDR Ram-mal már elég szépen renderelgetÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
aszongya a 3.2Gh P4 es procit 4000Gh ig lehet húzni Igenám de hogy? mondjuk 3.6 ig megpróbálám de a biosban nem tudom. Nincs olyan menü v én nem találom please help me
-
jhony777
tag
Sziasztok, ha 1 GB helyett 2 GB DDr RAM van a P4-es 3.2Ghz Dual Chanel memoriás gépben sokkal gyorsabb lesz? Egyáltalán a vegas meghálálja a plussz 1 GB Ram-ot? Mi lesz jobb? Hogy lehetne gyorsabb renderre fogni? Mert 400 ezerért nem tok venni kártyát, a ram sokkal olcsóbb asszem Köszi előre is
-
jhony777
tag
Avid Mojo
Ez az de ez 400 ezer forint szóval ez csupán fikció, valami egyéb ötlet?Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
Olyan külső digitalizáló kártyát vagy mit keresek ami bármilyen analóg jelet mpg méginkább rögtön avi-ba húz be firewire porton keresztül. USB2 esem van ADS Dvd Express de ez nem jó, mostmár rájöttem sok szenvedés után!! Láttam valahol az avid-nak van valami ilyenje. Tud valaki valamit esetleg? Köszi
-
jhony777
tag
Bocsi off de fontos lenne nekem: hogyan tudom az outlookExpress címjegyzéket ill leveleket beállításokat lementeni és áttenni egy másik gépre? Most lett egy másik PC-m és ezt meg elviszik. Eddig erről neteztem meg minden, és fontos lenne hogy ezek az Email-es dolgok meglegyenek, az uj gépen is! Tud vki tanácsot adni? Meg pl a Firefox könyvjelzők is!
-
jhony777
tag
Köszi mindenkinek, még gondolkodom, 230-250 ft körül van 1 LightScribe dvd alapanyag! Az nem olyan sok szerintem. Hát..még nemtudom. De azt hiszem LightScribe lesz a vétel!! Igényes szép grafikát lehet vele készíteni festék nem fogy, patron nem szárad be, stb ..
-
jhony777
tag
Hali mindenki,
Most szeretnék venni a gépbe valami jó kis DVD írót. Muszáj mert a régi haldoklik. Nem merek csak 4x esen írni vele hogy mindenhol olvasható legyen a DVD! Ha gyorsabban írom, jó nyersanyagra akkor a vége néha itt ott akadozik.
Mit vennétek ti? Ahogy láttam árak zuhannak lefelé rendesen!!
És a lájtszkráb-ról tudtok valamit? Érdemes ha az ember beruház egy újra?
Kösz előre is. Mindenkinek kellemes 7 végétÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #1393 üzenetére
Ja ja ja srácok, tényleg ne bántsuk itt egymást meg minden. Akinek van rá vegye, akinek meg nincs az úgyis megoldja valahogy, de erről ne itt beszélgessünk szerintem se! Hanem inkább a videó editingről
-
jhony777
tag
ROEL, egyetértek veled. Ez nem volt és nem lesz warez forum. A fordítás tényleg jó. Dícséret érte a készítőknek. És az ára sem sok. Csak tudod aki suliba jár ill. nincs saját keresete ezekben a ''nehéz'' időkben igencsak kuporgatja amije van Szerintem. És a magyar ember mint tudjuk ''leleményes'' Ezzel együtt, ha nem tudnék angolul és lenne pénzem rögtön vennék vagy kettőt, hogy támogassam a melótokat, mert nem semmi
-
jhony777
tag
Van egy haverom aki Premier-t használ. Átjött hogy vágjunk össze neki egy kis koncertfilmet. Most látott először Vegas-t működés közben. Nagyon ledöbbent hogy milyen király a progi. Szóval azthiszem átáll ő is. Nem az első aki otthagyja a Premier-t meg az Adobe termékeket. Tényleg jó ez a Vegas!!
Pl, az egyre növekvő hozzászólások száma is jelez valamit
-
jhony777
tag
Roel, most ezért nagyon hálás vagyok Ezt már régóta szerettem volna megcsinálni
Az nagyon tetszik,hogy kiírja a markerek neveit, a klipp eleje és vége nagyon frankó kék szinű jelzést kap, a kezdő és záró frame-nél, a többit még nem látom át, de úgytűnik gyorsabb lett a render motor
-
jhony777
tag
Az létezik vagy csak én látom úgy, hogy sokkal gyorsabb a render, meg a prívjú mint a 6-ban??!
És mégeggy dolog, tudja valaki hogyan lehetne úgy átállítani a munkaterületet ahogy pl a sony honlapján is van? Tehát hogy úgy nézzen ki a felület elhelyezésileg mint az Avid, Edius, stb..
Tehát a time line-t szeretném ha lenn lenne mint a képen, a többi felül. Na erre még nem jöttem rá sohase
-
jhony777
tag
K9, I've just sent a message for U! See it!
-
jhony777
tag
Tudja valaki, hogy honnan és mikortól lehet letölteni a Vegas 7 és DVDA.4 demo változatait? A sony honlapján még csak a coming in september olvasható, egy két leírással az új fícsörökről
Nem lesz rossz ez, ahogy nézem!Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz Karcsimester #1351 üzenetére
Én úgytudom az AMD-t nem nagyon szereti a Vegas! Pentium 4! És társai. De azért akkor is mennie kellene. Telepítsd újra, előtte szedd le rendesen, regystryből is, stb.. Hátha úgy megjavul. Minden egyéb kodeket is pucolj le a gépről ha vann fenn. Ace mega pack és társai, ha nagyon kell Klite pack!
Sok sikertÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
Na szóval kipróbáltam az Encodert. Fantasztikus. MPEG2-től kezdve igen sokminden lehet a végtermék formátuma. Szuper gyors. Nagyon éles. Nekem a 2 magos Pentium4 1 giga RAM Duál channel- szinte real time megy. Beállítása egyszerű. Olyasmi mint a CCE, vagy a Procoder2 Csak egyszerűbb de nagyon szép a minőség. Még tesztelem. 17Mb a progi. Lehet letölteni és használni, mert nagyon király!!!!!!! Egyre több helyen broadcasting-ra ezt használják. Kezdem érteni miért!
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #1342 üzenetére
Köszi az infót. Azt olvastam valahol hogy MPEG2-őt is konvertál és hogy milyen jó ez pl a HD kamerával dolgozóknak, meg hasonlók!
Engem igazából az MPEG2 izgatott volna, mivel DVD-re szoktam kiírni a cuccokat.
-
jhony777
tag
MainConcept.H.264.Encoder
tudtok erről valamit mondani? Jó? Mire is jó? MPG2-őt csinál vagy valami egész más dolog ez? mer hogy 500 dolcsi az encoder a bótba! Infót lécci, pleaseÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #1296 üzenetére
Ez nem az én gépem!! nekem Pentium 3 as van 500 as proci 800 ra húzva, azon netezek meg minden, ez a ''főnököm'' gépe, én is szertnék egy ilyet majd
Csak azt tudom hogy a proci rengeteget dob a Vegason, pláne a HyperT. Én most a vinyókkal szenvedek ebben a studiógépben, Meg az XP-vel! Utálom lassan ezt is mint a win98-at.
''Szal nincs mindenkinek pénze ilyen kofigra... Én csak az ő szemükkel látom a dolgot.'' egyetértek veled teljesenÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #1294 üzenetére
Ha .avi-val dolgozol, jó a winyó( töredezettségmentes), min 1GB memória, Pentium4 -3Ghz proci, már nem is gyenge a render, Ja és a legjobb ha a progik, vágandó anyag pl a C: meghajtón van a kész munka és a ''prepare folder'' pedig külön fizikai meghajtó. Csodákat tesz az ilyen konfig Próbáljátok ki. AMD procik itt nem jók, de ezt minden fórumon mondják, Azok a procik erre nem igazán alkalmasak. Saját tapasztalat is. Ez van
Capture előtt szigorúan mindíg töredezettség mentesíts!! Ez alap szabály!Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
-
jhony777
tag
Egyszer feltettem, megnéztem, soha többet nem használtam De nagyon vártam, hogy nekem is legyen Semmi újat nem ad, persze aki már megszokta az angolt annak még zavaró is. Szóval ha 1általán nem tudsz angolul és most ismerkedsz a Vegassal akkor javaslom, egyébként nem sok értelmét látom Amúgy szépen összehozták a fordítók.
-
jhony777
tag
-
jhony777
tag
K9 ment levél privibe, nézd meg kérlek, talán tucc segíteni Köszi
-
jhony777
tag
válasz lacibacsi #1228 üzenetére
Nos, nem szeretnélek elszomorítani, de szerintem ezen utólag már nem nagyon lehet segíteni, csak még több zajt kapsz, ha próbálkozol fényt adni a már felvett képhez.
Én is videóztam templomban és ha nem viszek legalább 1000W lámpát, előtte természetesen derítő!, akkor mivel kevés a fény, nem lesz túl jó a minőség. Sajnos
De azért ne add fel, ez csak az én személyes véleményem Hátha valaki tud még valami okosat mondani.
Ps: Megnéztem a kamerádat is, hát valami komolyabb kellene az ilyen ''szélsősőges'' helyzetekhez. Jó kis gép ez de, nem rosszul megvilágított helyre tervezték
-
jhony777
tag
Ja, ja, köszi, szóval rátettem de nem lett jobb, szerintem alapból a Main Concept meg a two pass a hibás a dologban és az a fura hogy a 10 képből csak az uccsó kettő remeg, de PC-n nem csak tv-én na mindegy, még küzdök egy kicsit. Kö szi a segítségeteket! A kész munkát avi-ba fogom eztután renderelni és utána Procoder-rel legyártom az MPEG2 -ket és azt húzom be a DVDA-be. Ez tuti lesz szerintem
-
jhony777
tag
válasz agyurma #1160 üzenetére
igen itt is jelenvagyok
Most kínomban azt találtam ki hogy rá eresztem az interlace flickert a kész anyagra és mégegyszer lerenderelem mpeg2-be. Hát nem tudom jó lessz e így. Ilyet nem csináltam még. Lehet hogy nem lessz célravezető, de egy próbát megér. Talán nem romlik a minőség szemmel láthatóan
Egy jó kis koncertet vettem fel, frankón filtereztem meg minden, tiszta ''napfényíze'' hatás,Koltai Lajos megirigyelné és itt szúrtam el, de mondom az állóképekkel eddig nem volt bajom soha, ez az első hogy belefutottam, pont a legrosszabbkor, sajna
-
jhony777
tag
reduce interlace flicker-t szerintetek mindíg be kell kapcsolni ha állóképekből csinál az ember valamit? Most beleszaladtam egy olyanba hogy egy két jpg remeg. Nem nagyon de remeg. Csupán 2 napos renderelésem ment tönkre emiatt asszem
Szal, vélemény be kell e kapcsolni az állóképekre vagy nem? Kösz mindenkiÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz franky boy #1119 üzenetére
Nekem is küldjél lécci Mert leszedtem én is és nézegetem is nagyon, de jó volna 1 kis infó még. Köszi
-
jhony777
tag
-
jhony777
tag
Elég kevés fontot ismer a Vegas, ahogy látom. Szerintetek lehet még hozzáadni, hogy felismerje és használható legyen? Pl szeretnék valami szép kézírásos vége főcímet kreálni de nincs ilyen font, amivel lehetne
Tipp?Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
Na jóó, ezt is beállítottam. Most már egybe is fel lehet tenni a videókat. Királyság.
There is no clipp, anyway!Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
Azt tudjátok, hol lehet v mit kell beállítani hogy Capturelésnél ne szabdalja szét a tuti kis anyagomat, éppen táncolnak és ugrik a kép akármit csinálok vele, pedig nem állítottam le a felvételt, nem tudom miért szedi szét, de ez így nagyon nem frankó. Segítsen valaki, mert ezzel most nagyon szívok ha nem lehet egyben bedigizni a kazit!! Ha esetleg a vegas nem tud ilyet, mással lehet úgy hogy ne szedje szét klippekre? Ez most így nagyon gáz!
-
jhony777
tag
ok, megvan!!
-
jhony777
tag
Hirtelen elakadtam, hol kell beállítani, hogy hova Capteröljön a Vegas? MOst hirtelen nem tom
KösziÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
Van a VTC által kiadott vegas tutorial CD-n olyan hogy a pasi megforditja (flippeli) a munkaterületet. Tök jó, én is szeretném de nem tudok rájönni hogy kell. Nem mondja csak hallom hogy pötyög a billentyűzeten valamit és hopp máris fenn van jobbra a privjú, mellete balra a dokk, ablak, alattuk pedig a time line. Tök állat nagyon jó volna ha valaki tudná hogy kell ezt. Thanks in advance
-
jhony777
tag
válasz access_denied #1007 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehet, nekem még soha nem volt ilyen a renderelésnél. Pedig aztán pakolgatok ide-oda hangsávokat, szinkronizálgatok, állítgatok,stb.. Jó a Vegasod? Direct X-ek, stb.. Jó, mondjuk olyanokat nem csinálok mint K9. De ő ''ufo'' szerintem
-
jhony777
tag
K9, csak azt áruld el mi késztet ilyen melóra? Hobby vagy megbízás? Vagy csak ennyi időd van? Mind1 akkor is királyság!! Hajrá
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #944 üzenetére
Subtitle Worshop-pal átkonvertáltam DVD subtitle-ba, de így sem eszi meg
Mindeggy, akkor nézem, hallgatom Englishül Legalább gyakorlom a nyelvet!
Most megint lámának érzem magamÉjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #942 üzenetére
Húzom én, húzom, de valamiért nem engedi, nem várt nem definiálható hiba üzenetet dob ki. Lehet h nem jó a sub file? Nem tudom. Na még gyakorolgatom, úgyis rájövök, csak tegnap hajnalban már nem volt kedvem szenvedni vele DVDA nagyon bejön ezt a funkciót nem ismertem eddig, szal mint mindíg ''gyakorlás a tudás annya'', vagy mi
-
jhony777
tag
Na most kezdem el unni az életem, szal van 2 db DivX fájlom, szeretném végre dvd-re kiírni a filmet de úgy hogy a subtitle-t alá teszem, legalább a magyart, de jó lenne ha választható lenne. Namost ezt bonyolultan már megtudom oldani a vegassal, meg majd talán az architechtel, de biztos van 1szerűbb megoldás is. Ilyet nem csináltam még, de most nagyon kéne. Kösz ha valaki tud valami gyors egyszerű megoldást a problémára
-
jhony777
tag
Szeva, ez nem igazán warez oldal
Szal, klikk a linkre amit kaptál, próba verzió le, aztán magadnak kell a megfelelő ''utat'' megtalálni
Sok sikert. Magyar nyelvű manuált még nem láttam, de ha sokat gyakorlod, menni fog az angol is. Nem olyan nehéz ?Éjjjen a VEGAS !! :-)
-
jhony777
tag
Hopp, elakadtam. Ha eljön Joe Black ( Meet Joe Black) hez subtitle-t vajh' honnan lehet letölteni? Magyart, úgyértem.. És hogy is kell ha esetleg van bepakolni alája? Aszthiszem az Architecht tud ilyet, csak még nem próbáltam, mert nem kellet.
-
jhony777
tag
Nekem az 1giga RAM-tól gyorsult be a renderelés, de azt is éreztem amikor betettem az új vinyót és a C-n van az op meg a Vegas, és az E-re renderelek! Minden más leállítva. Még az alap megjelenés is puritánra véve, mintha win 98 SE lenne! Így nem is olyan rossz! Ja és jó hűtésem van, de még így is izzad a proci 3.2 gigás Pentium 4. Hyper tr.
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #883 üzenetére
Úgytudom 5000+áfa
Nekem megvan a vegas, de meg kell mondjam, nem használom, mert zavar nagyon a magyar nyelv pár lappal ezelőtt be is írtam honnan lehet letölteni) (free of charge)
Meg a renderelés helyett, nem akarok pl ''olvasztani'' stb..
A másikat azért megnézném, milyen...
-
jhony777
tag
Nézegetem ezt a Prerender funkciót a tools ( Shift-M), menüben, de nem értem mire jó. Segítene valaki? Nem teljesen vágom mire is jó ez. Biztos jó lehet vmire Köszi
-
jhony777
tag
szevasztok, .ape kiterjesztésű fájlokat hogy lehet megnyitni, kiírni? Iso Busterral próbáltam, de nem tudja. A fájl megvan és jó is szerintem de nem tudom hogyan kell a Nero számára értelmezhetővé tenni. Amúgy egy opera audio CD-ről van szó!
-
jhony777
tag
válasz BigBadPlaYeR #843 üzenetére
Köszi a válaszokat Még átgondolom ezt a manővert Nem egyszerű ez a vindóz, mondom én mindíg
-
jhony777
tag
Bocsi, tudom ez nem idevág, de annyi okos emberke van itt hátha tudtok segíteni. Szal, a C meghajtón levő FAT32 -őt szeretném NTFS-re formázni, úgy hogy természetesen megmaradjon rajta minden,használhatóan.Ugyanis ujra húztam egy gépet win 2000-ről XP-re, de ezt nem mertem bántani, valami parancsra emléxem. convert c: /fs:ntfs
De nem merem mert nem tudom ez jó e, lehet e egyáltalán,így? Mert ha elvesznek az adatok, nekem annyi Segítsen valaki ha tud! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest