Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz maxika2004 #3920 üzenetére
Kicsit alkottam tegnap. Most rendereltem le két videót. Az egyikben semmi kavarás, csak egy fade in/out + zenét tettem alá, a másik meg 3 video és 2 audio sávon tele van effektezve alaposan.
A feladatkezelő szerint mindkettő renderelése során a processzor kihasználtság 65-85% között ugrált, míg a memória kihasználtságom nem érte el a 200 MB-ot.
Az egyszerűbb videó 10 perc hosszú, ezt 2 perc 10 mp alatt (!!) készítette el. Az összetettebb 14,5 perc hosszú, ez kb. 22 percig készült.
Tudom, hogy ezzel (sem) nem oldottam meg a te problémád, de gondoltam leírom...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
Sajnos nem igazán tudok jól ánglikusul, de itt fejtegetik ezt a témát. Ahogy nézem, nem igazán lehet egy művelettel elérni a nagyobb kihasználtságot, de lehet, hogy csak rosszul értelmezem a dolgokat...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Első körben arra tippelnék, hogy nem használja ki a Vegas az összes processzor magot. De így legalább renderelés közben is tudsz COD-ozni
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest