Új hozzászólás Aktív témák
-
K9
tag
válasz BigBadPlaYeR #1184 üzenetére
classic media polayerell vagy vlc vagy mplayerel is megnézted?
Mert igazából ezek szeretik az x264et.
Komolyabb anyagot még nem mentettem le x264el. Csak ugy 20seceset. Nem láttam hang vagy kép csúszást. Régebbi x264-el pont ilyet tapasztaltam, ezért is felejtettem el a codecet.
De az újabbal nem volt ilyen problémám. X264 belül érdemes piszkálni a beállításokat, mert nagyon sokat lehet javítani a minőségen még, persze a tömörítési idő is félelemetesen nő vele.
De a lényeg ha nem nyúlsz hozzá, vagy hozzá nyúlsz, akkor sem szabad ilyen problémának lennie.
ffdshow meg a többi hülyeséget is frissítsed.
Ő ha a hangot a videoval együtt tömörítetted akkor szerintem ne tegyed. Csak egy tipp, mert én így csináltam hogy elöszőr videó tömörítés, majd amikor kész akkor a hang. Hangnál a lame mp3 codecet használtam.
Nagyon régi x264 videoknál is lehet látni ilyet amit írsz hibát(own-age) a mostani ujabbaknál nem.
Jah még kérdés hagytad békében a gépet amikor tömörített?
(nem tudom megnézni hogy bsplayerrel meg wmp hogy játsza le nálam, mert nekem nincs egyiksem)
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics - beváltandó 2025.05.15-ig
- F-Secure Total 1 év / 1 eszköz Elektronikus, előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- World of Warcraft Battle Chest
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- PC játékok 800Ft/db
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest