Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knight666
aktív tag
Pont 25K-ért vettem egy TV-t másfél éve . Persze az egy különlegesebb típus 2009-ből, amire mindig is vágytam, szóval nem releváns.
Viszont 5 évnél idősebb tévét venni streaming szolgáltatásokhoz tényleg nem tűnik jó ötletnek. -
Knight666
aktív tag
válasz Vhiktor #69521 üzenetére
Emlékszem, mikor 2009-ben megvettük a 40"-es "szélesvásznú" Sony LCD-t, beraktuk a nappaliba és mindenkinek az volt az érzése, hogy "te jó ég, milyen hatalmas képe van". Még mindig használatban van a szülőknél, de ha meglátom, már az jut eszembe, hogy "milyen csinos kistévé ez a korához képest" .
-
Knight666
aktív tag
válasz hegylako01 #68663 üzenetére
Egyébként nem kell feltétlenül támogatott TV: a támogatott Sony telefonokon is elérhető .
-
Knight666
aktív tag
-
Knight666
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régi, megbízható TV a családban (KDL-40Z5500). A napokban raktam rendet a fájljaim között, és találtam hozzá egy újabb firmware-t, amit annak idején letöltöttem, de elfelejtettem felrakni. Egyébként semmi gond nincs a TV-vel, és mivel már 13 éves így nyilván semmilyen garancia / támogatás nincs hozzá, ezért úgy gondoltam felesleges kockáztatni a frissítéssel. Azért kíváncsiságból rákérdezek, ha van más is aki használja még ugyanezt a modellt: milyen szoftver fut most rajta, esetleg emlékszik-e korábbi hibajelenségre, amit javítottak, vagy bármi más említésre méltóra. A frissítés nálam így nézne ki amúgy: 750EA -> 752EA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest