-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galopp
tag
válasz SzaboZ #66634 üzenetére
Én tegnap tettem fel. Korábban zavart, hogy a főképernyőn reklámozza magát ezerrel, így letiltottam. így az ajánlatok is eltűntek.
Most viszont előfizettem, így kellett.
engedélyeztem, futtattam volna, kérte, hogy frissítsem. Rányomtam, jött a hibaüzenet. ezt eljátszottuk néhányszor. Feladatkezelőből kilőttem, újra elindítottam, és sikerült a frissítés.
De mikor elindult, jött a "homokóra" csak ment a karika körben megállás nélkül. Kilőttem, újra elindítottam, ugyanaz. TV újraindít, próba: ugyanaz.
Ami megoldás lett:
Beállítások-alkalmazásoknál a app minden adatát töröltettem. Még volt talán olyan opció is, hogy a gyári adatok törlése (az appnál, nem a TV egészénél). Furán hangzott a menüpont, de azt is megcsináltam, és máris szépen indult, lehetett bejelentkezni, majd használni ügyesen.Lehet segíthet ilyesmi nálad is.
-
Galopp
tag
Üdv Urak és Hölgyek!
Valaki foglalkozott már a témával, hogy mi a különbség az X80J és az X81J között?
Van, ahol árban együtt vannak, van, hol a 81-es drágább, de szembeötlő különbséget nem sikerült találnom..Ha valaki már átrágta magát a kérdésen, kérem, ne tartsa magában az infót.
Köszi!
-
Galopp
tag
válasz Ati bá #38241 üzenetére
Igaz, nekem csak 49"-es TV-m van, de ezt használom hozzá:
https://edigital.hu/fali-konzol-tarto-allvany/stell-sho-2050-kihuzhato-sima-lcd-tv-tarto-25-50-p408426De ez magában van vagy 3Kg. A hozzá adott csavarokkal téglafalra szerelve olyan stabil, hogy szerintem 55" meg sem kottyan neki még a komolyabbnak tekinthető forgatónyomatékkal sem. Mert amúgy 40Kg teherbírású. A TV-d 17kilóját észre sem veszi, és mivel két karú, így stabil, mikor kihúzod is..
Vesa 400x400 a max, amit tud.[ Szerkesztve ]
-
Galopp
tag
válasz headhunter #34134 üzenetére
Home-Beállítások-TV-szekció-Külső bemenetek-TV gomb testreszabása
-
Galopp
tag
Az egy évvel korábbi TV-mhez ezt használom:
https://edigital.hu/vezetek-nelkuli-billentyuzet/rapoo-e6700-touch-bluetooth-billentyuzet-feher-p311878Bekapcsolás után úgy 1 perc mire tényleg él a kapcsolat, és lehet használni, és akkor szépen teszi a dolgát.
Van ennél olcsóbb megoldás is természetesen, csak azért írtam, hogy a BT-s megoldás is szépen működik.[ Szerkesztve ]
-
Galopp
tag
Én egy Rapoo E6700-at használok.
azért esett a választás a BT-os csatlkozásra, mert nem kell azon agyalnom, hogy fogja-e kezelni az USB-s vevőegységet a TV. A BT meg amúgy is be van kapcsolva, így egyel kevesebb eszköz szórja a jelét, így talán kevesebb az interferencia.
Én ezért... -
Galopp
tag
válasz magyarl #26774 üzenetére
Nálam a HDMI-vel csinál hasonlót (számítógépre kötve). TV kikapcsolva (ami ugye csak alvás), és a gépen úgy villódzik a kép, mint mikor kihúzom vagy bedugom a hdmi kábelt. Van, hogy percenként csinálja. Egyelőre megoldottam úgy, hogy ha nm mozizok, kihúzom a gépből...
-
Galopp
tag
válasz lugomon #26667 üzenetére
Nem figyeltem az előzményeket, így nem tudom, hol vetted. Minden esetre az eddig meglátogatott webshopok ászf-jét átböngésztem anno TV vásárlás előtt, és úgy rémlik, minden helyen azt írták, elálláskor a fizetéssel megegyező módon kaphatja vissza az ember a vételárat, amitől csak speckó esetben és csakis közös megegyezéssel lehet eltérni...
--
Egyébként én 2-3 hónapja vettem meg a tavalyi 50X80C TV-t, és kezdésnek jól meghajtottam valós 4K tartalommal. Icipicit nyúltam bele a képi beállításokba, de az állam leesett. A TVadás (nekem még jó kis analóg kábelem van otthon) egy fos. De nem is számítottam jobbra. Vettem digitális antennát, hogy az Olimpia alatt teszteljem az adást. Az már egészen elfogadható volt (M5HD). Feleségem sírt is nemrég, hogy milyen fos a képe az adásnak, és nem akarta elfogadni, hogy egy 200E Ft-os TV-nek ilyen a képe. Megmutattam neki a Sony vízalatti 4K demóját, és rájött, hogy miért is kellett lecserélnui a 10éves HDReady 32"-os Samsungot.. :-)
Majd ha egyszer jó kedvem lesz, és valóban sokat nézek TV-adást, benevezek valami digitális csomagra, de arra, hogy a PaprikaTV mejnen az üres szobában, ez a mostani is megfelel.Anno agyaltam sokat, hogy megvárjam az XD szériát, de ugyanabban a méretben +100E Ft-ot már kicsit sokalltam. Persze itt sokan mondják, hogy az általam megvett modell mozgásmegjelenítése nem az igazi, de nekem 1,5m-ről nézve a 4K-s Deadpool-t nem igazán jött le. Szóval én örülök a választásomnak...
-
Galopp
tag
válasz blakey #24440 üzenetére
Értem. Valójában az esetek nagy többségében számítógépről küldöm majd rá az anyagot, nagyritkán TV-ként is üzemelni fog persze. ezt csak azért írom, hogy ha a smart része a gyenge, az még nem feltétlenül probléma, csak a képe legyen szép. Bár ahogy nézem nem trillium-os. Más kérdés, hogy az annyival jobb-e... :-)
-
Galopp
tag
Hali mindenki!
Kinéztem ezt: Sony KD49X8005CBAEP
Jól értelmezem, hogy ez "tavalyi" model? X helyett XD-t kell keresnem az idei modellekért?
Vagy csak félreértelmeztem valamit?És ha már írok.. Tapasztalata van valakinek ezzel a Tv-vel kapcsolatban? Jó vétel lehet 200E-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Sweet.tv - internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- Ütésálló teszten is átment a Poco X7, bírja az alámerülést is
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Androidos fejegységek
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest