-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
Na megjött az akciós 50w828b. Azt kell hogy mondjam legnagyobb sajnálatomra, hogy a képminősége csalódás az 5-6 éves Samsung A656-omhoz képest. Legalább két órája nyüstölöm a kép beállításokat, hogy (számomra) megfelelő színbeállítást kreáljak, de egyszerűen nem tudom sehogy sem elérni a kívánt hatást. Mintha hiányozna a sárga szín, kavargatja, de hol pirossal, hol fehérrel helyettesíti. Nem tudok egy szép homogén narancssárgás naplementét kikeverni... Nemrég vettem led égőket a lakásba is, és ott is megfigyeltem, hogy a fény spektruma, hiába "meleg" fehéret rendel az ember, valahogy mintha egy szűkebb sávban mozogna. Szóval esélyes, hogy ez technológiai korlát és a jó képminőség a többi led-es tévéhez képest értendő. Nyilván meg fogom szokni idővel és nem lesz ennyire zavaró, ha nem egymás mellett nézem a kettőt.
A képjavító eljárásai tényleg fejlettebbek összességében nem érzem visszalépésnek, de jó lett volna, ha ez minden téren elmondható lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest