- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
nagyon várom már, hogy tényleg legyen az a euronics akció
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
SG3rg0
őstag
válasz Joe_Muad_Dib #6691 üzenetére
Szia!
Mennyiért vetted?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Joe_Muad_Dib #6691 üzenetére
Nem vagyok otthon így nem tudom neked megmondani pontosan hol van, de időnél tudtommal van automatikus beállítás. PS3-ra meg be lehetett állítani a TV-t hogyha bekapcsoltam a konzolt átváltott rá, szóval UPC boxnál is be lehet szerintem, de látatlanba nem tudok segíteni most...:/
Bekapcsolás után meg igen várni kell egy kicsit, ezt szokd meg...
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz flyer12 #6689 üzenetére
Sziasztok! Vettem egy 50W815-öt és lenne egy-két kérdésem.
Wifin vagyok és minden egyes szoftverfrissítés után az órát lenullázza és a dátumot 2014. 01. 01.-re állítja. Van ez ellen valami megoldás, amit én nem vettem észre?
Van esetleg olyasmi beállítás, hogy ha bekapcsolom a HDMI-s UPC boxot akkor a TV automatikusan átváltson erre a bemenetre? Szerintem ez nem lehetséges, de hátha.
A tévétek nektek is bekapcsolás után 5 másodperccel kábé 20 másodpercig nem reagál semmire?
Nagyon szépen köszönöm! Imádom a tévémet egyébként, főleg hogy egyszerre nézhetek két tartalmat is a tévén.
-
flyer12
tag
Sziasztok!
A hétvégén vettem egy 42W706B-t.Létezik hogy nem "kezeli" a HDMI-s (nem Sony)eszközöket?A BD lejátszóm panasonic(DMP-BDT360) és ha bekapcsolom nem "érzékeli" a TV.. ami volt 5 éves samsung Tv-m ilyenkor magától bekapcsolt vagy átváltott erre a HDMI csatornára...flyer
-
Tegla80
addikt
Nah masodikra sikerul ujat kapni.....
Igaz csak par oram maradt este osszerakni/tesztelni/nezni ,de eddig ugy tunik,h ez marad is...
(Tobb ev lcd utan a 2 het 51cm crt-n ps4 nelkul,hat hogy is mondjam..... xar volt . ,de ma este mar lesz )Sony® & PlayStation®
-
L4mie
veterán
Srácok mi is van ezekkel a Hz-ekkel? Led topicban megint megy a homályosítás, 50-100-200 O.o na most hogy is van mi is van? Találni valahol értelmes adatbázist ezekről, mint mondjuk az input lagokról volt?
-
amadeus11
senior tag
Lg-t semmikép se vegyél a szürkés fekete / gyenge kontraszt miatt . 200 alatt az általad írt Sony és a Samsung UE-48H6400 a legjobb választás . Nem akarok flémelni , de én még jó LG tv-t nem láttam . Négy évvel ezelőtt , mikor első lapos tévémet vettem , akkor is ugyanezzel a betegséggel küzdött (a többi gyártó addigra kinőtte) , most meg ugye az IPS panel miatt szintén ugyanez a helyzet , bár ez egy átlag vásárlónál nem szempont . Ha az eladásokat nézzük az LG jól teljesít . A Sharp tévékről alig találni valamit az interneten , azért nem mertem megvenni én sem .
There is a star
-
Nevil2
tag
Üdv!
Az MM-ben most 17 havi 0%THM-re lehet vásárolni. Az asszonnyal benéztünk, mert a 37"-es LG tévénk már 8 éves és kezedenek megjelenni a sötét foltok a képernyőn...
Szeretnénk 50" és 200k környékén tévét, a 3D és a SMART nem fotos (na jó, kicsit érkel, de első szempont) - persze a páromnak a szép, vékony káva, meg az esztétikus "bútordarab" is fontos.
Elsősorban tévézünk (IPTV/HD) és PC-ről mozizunk (HD).
Elérhető árban a következőt láttuk készleten:Sony KLD48W605 - 219.990,-
LG 47LB679 - 229.990,-Bejött még egy lehetőség (nem MM): Sharp LC50LE756EN - 179.990,-
Nagyjából átnéztem a fórumot (teszteket nem sokat találok ezekről), de nem lettem sokkal okosabb ...
Csupán néhány véleményt várok. Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
A most kiadott .232EUA frissítés:
Javítja a felvételi funkciók teljesítményét
Az eddigi hasznos funkció(k) megmarad(nak) ennél a verziónál is:
Kizárólag 4K tévékészülékekhez: Javítja a Twin Tuner funkciót
Kizárólag 4K tévékészülékekhez: Elérhetővé teszi a Twin Tuner funkciót, amelynek segítéségével egy időben két csatornát nézhet és rögzíthet, ha azt a műsorszolgáltatója lehetővé teszi.Ezen felül gyorsabb menü rendszer és most már nem fagy le a tv ha UHD videót indítunk el egy NEM UHD-s modellen.
-
L4mie
veterán
Sony centerben van árgarancia
Média Marktban pedig azt mondta a SONY-s csaj, hogy hétvégén a SONY-kra a mostani árra még jön majd 15% kedvezmény. szóval ott is 230 körül lesz a 800 as széria 50" ból
Mindenhol elég felhozni, hogy az euronicsben a héten elvileg 224 lesz a 828 és kapásból kiderülnek a leendő akciók :3Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
SzlobiG
félisten
Akarnám aktiválni a TV-t, de sehol se tudok rámenni a Sony Entertainment Networkra. Hol a viharban van ez?
Leírás azt írja a Home gomb, majd navigáljak a Sony Entertainment Networkra. De sehol nem tudok rámenni nem találom az istenért se.
-
Lefty
addikt
A W805B 3D-je mennyire mondható jónak? Milyen?
-
szutyis
tag
Szasztok
Most vettem egy KDL-50W815B és egy HT-CT370 hangprojektort. HDMI-vel kapcsolnám össze. A négy közül melyikbe kell dugni? Ékezetet ,hogy tudok írni? Megéri a 18 ropit a plusz távirányító?
Üdv[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
L4mie
veterán
korábban beszélt 50w828 ami zoziuser-nek bedobott okt. 8-14-ig tartó euronics-es újságban volt feltüntetve.
Na igen a + gart azt már valszin centerben intézném, csak nem tudom az hogy működik, ha nem ott veszem a TV-t de 5 év garra pályázok.szóval a menetrend, ha aktiválják HA! azt a kedvezményt ami zozi újságjában van, akkor elmegyek euronicsbe megrendelem /esetleg weben rendelem/ a 828-at és ha ott nem tudják ugyanazt az 5 éves garanciát hozzáadni mint a sonycenterben / de miért ne tudnák/ akkor TV megérkezése után át a westenbe és ott iratom majd a TV-hez,
utána fali-konzol vétel meg HDMI etc. örömbodottá. Ha nem lesz akciós akkor újragondolom és még gyűjtök, vagy várok hasonló akcióra.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
akkor rendelem majd mármint ha tényleg frankó a sony akció a euronicsben
Cetelem kártyát lehet kihagyom, mert fene tudja soha nem bíztam a hitelekben....
centerből jó lenne szimpatikusabb bolt sokkal mint a euronics,
de 260 vs 224 azért elég nyomós ok, a különbözetből meglenne a fali konzol a HDMI kábelek meg egy jobbfajta elosztó.[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
huh már várom a szerdát - csütörtököt
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Vennék egy sony telefont (Z1 compact) is a meglévő sony w805 tévém mellé.
A kérdésem, hogy NFC vel képernyő tükrözésnél a telefon felbontásának megfelelő felbontásban továbbítja továbbítja tovább a képet?
Teszem azt készítek fényképeket telefonnal és azokat a tévén szeretném megnézni. Akkor azt 1920x1080 ban jelenik majd meg? Vagy a Z1 compact képernyő felbontásában 1280x720?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
SG3rg0
őstag
USB billentyű egeret felismeri a Sony már.
-
L4mie
veterán
válasz tibtib62 #6644 üzenetére
ellenben ha jól sejtem cetelem kártyával 200 körül elvihető, azt viszont bele kell számolni, hogy a kártya díja 6k ha jól sejtem más költséggel nem jár - javítsatok ki ha tévedek - így az azzal nyert pénzből lehet jóféle garanciakiterjesztést venni ^_^ legalábbis én így tervezem.
-
Mezoo
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Sony tv-k mennyire kompatibilisek külső HDD-vel?
Hallottam olyat,hogy Sony csak Sony termékkel, ez mennyire valós információ?HDMI-vel könnyen csatlakoztatható a géppel?
Valamint van esetleg köztetek olyan aki használ R470A-s modellt? Tudnátok nekem róla véleményt mondani?
HD tartalmak és sport lenne rajta nézve.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tibtib62
csendes tag
Én szerdán hoztam el az Euronicsból az akciósan vásárolt 828-as tvt. Bontatlan dobozban volt, egy bő hét alatt szállították le az általam kért üzletbe és adták hozzá a HTCT 60BT hangszórót is. Teljesen korrektek voltak, a garancia jegy is rendben van.A Sony Westend üzletében vettem még hozzá a plusz öt éves garit 20000 forintért.
A kép és a hang baromira jó a tv-n. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Ez egy szuper készülék. -
zoziuser
csendes tag
Szóval megnéztem, október 08-tól -14-ig,
az azért furcsa, hogy a boltban azt akarták beadni ez szeptemberben volt, biztos kevés van készleten !! -
Tegla80
addikt
Idezem egy altalam megirt pm bol....
"Mindenbol....... Pl keznyomos volt az egesz kijelzo.nameg karcos is. Zacsibol minden kiveve szettepos modszerrel,csavarokon is latszot a csavarhuzo nyoma,fem talpon,h osszevolt mar epitve, semmi ragasztas a kereten,energiacimke sem volt csak begyurve a dobozba..... no komment ,euronics. En meg ugy kezdtem,h bontatlan kell.... Jah,mostmar azt mondta a mokus,h bontatlant sose tudna adni,mert atvetelkor kibontjak...."
Szo nelkul vettek vissza amugy.... tudtak Ők is a boltban,h "sarosak"Jah,pl a.samu kivulre rakja a garipapirt.
Ennel nem is neztem ,h hol lenne...(van e kulso tasak a dobozon ,mint samunal)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Most is azert lenne ennyi (ha mostani az ujsag),mert -10% a cetelem karival....persze ezt az arat irjak ki nagy betukkel.....alatta a rendes ar es athuzva a 299e eredeti....
Plusz ha nezitek kozben a honlapon a keszletet is,akkor lathatjatok ,h 2 bemutato darabjuk lenne....necces,h valakinek azt probalnak kiadni.....(mint nekem is kb 2hete....amit kaptak is vissza...azota sincs tv-m. ovatosan az euronics el .....plusz ragaszkodni a bontatlanhoz!!!)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Lefty
addikt
705B-hez kepest a 805B csak a 3D-vel tobb? Illetve milyen a 3D-je? Vallalhato?
-
SzlobiG
félisten
Nagyon jó akciók lettek most sonyba aki teheti rohanjon.
-
Lefty
addikt
A KDL42W705BBAEP sem rossz 160k-ért.
-
zoziuser
csendes tag
Ja és első oldalon írják, hogy további 10 % cetelemre !!!
-
zoziuser
csendes tag
Oké, sikerült !!!
-
zoziuser
csendes tag
-
zoziuser
csendes tag
Hogyan tudok képet beilleszteni ide??
Itt van előttem az a szülinapi extra kiadványuk és 223.999,- !!!!! -
L4mie
veterán
hát az euronics netes újság hátlapján ezt találtam
szóval 234 cetelemmel ahogy mondtátok korábban is. ha évi 6k a kártya díja és nincs + költség akkor megáll 240 ben a TV. kérdéses, hogy euronicsban lehet-e 5 éves garanciával venni ugye a szokásos díjjakkal.
-
Steel Lord
csendes tag
W706B-m van. (ugyanaz, csak ezüst)
A tv smart része, menüben lépegetés, youtube nézegetés stb.. gyors, de egy pár napja kijött egy frissítés, amitől mintha még gyorsabb lenne. Hozzáteszem én a hozzáadott normál kapcsolóval kattintgatok, tehát nem vettem meg hozzá az érintős távkapcsot. Főleg a youtube-ot nyüstölöm egyébként. (zenehallgatás, ottani stb) Lehet, te nagyon körülményesnek és emiatt lassúnak találnád, én pár belejöttem a nyomkodásba. Ezt neked kell eldöntened.
A tv képe nagyon szép, és nem csak a képe, hanem maga a tv is nagyon szép. Hozzátartozik a szoba dekorációjához. Szerintem menj el egy Sony üzletbe, vagy valamelyik áruházba és nézd meg magad is.
-
tomsky
csendes tag
Üdv!
Első bekapcsolásnál,mindig szoftvert frissít a tv?
Kell ez?
Van jelentősége?
Válaszokat előre is köszönöm!
w805b[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Tegnap beállítottam az epg-ben két mai műsorra is emlékeztetőt. Most nézem, hogy már nem jelöli az epg-ben a kék vekkerrel, hogy az a két műsor be van állítva. Ha újra be akarom állítani, akkor azt írja, hogy átfedi egy már beállított eseményt. Más időpontra tudok időzíteni, és ott meg is jelöli a kék vekkerrel, valamint az időzítés törlését is felkínálja.
Ez másnál is ilyenszarbugos?[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
zoziuser
csendes tag
Sajna nem tudok belinkelni, de 223.999,- a ma bedobott újságjukban hátsó oldalon ( és hitelkártya dolgoz se látok bár apró betűs lehet valahol)
-
superg
senior tag
válasz daniel2121 #6600 üzenetére
itt A Bp-i üzltekben azt írja 260e , euronics hitelkártyával 234e .Márcsak azt kéne tudni mi az a euronics hitelkártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest