-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
abrtom87
tag
válasz
F-ECT$ #65936 üzenetére
Nem, nem vált át. Ez a fö baj. Vagy marad sima Standard módban vagy HDR de akkor rosszabb a kép mint nélküle. DV módot nem láttam még sehol kiírva. Mindenféle release-t beszereztem, de hiába.
Ger_man: köszi, az a baj, hogy hiába tettem fel a Plexet a Sony Androidra vagy a Telekom Box Androidra és onnan töltöttem be a pc-n lévö szervert, úgy sem jó. Egyrészt szaggatnak a jobb minöségü filmek (2160p HDR v DV legnagyobb méretü verzió) hiába kapcsolom át a refresh rate switchinget (tipikusan amiatti a szaggatás). Amúgy a net stabil 2000 Mbit, hozza is.
Gondolkodom, hogy a szórakozás helyett vennék egy Shield Pro-t vagy Dune 4K-t. Csak fogalmam sincs melyik lenne jobb. Ha vennék, akkor kellene rá Netflix, HBO Max, Plex, Disney+. És mindegyik menjen szórakozás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- 5.0 hangfal szett SVS Ultra Evolution
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest