-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
válasz
kolosszus87 #65555 üzenetére
2 éve mikor még megvettem az XF9005 tévét, azt gondoltam jó vétel volt, most már nem ezt gondolom! Mindennek alaposan utánajártam 2 hónapig néztem teszteket és adott üzletekben tesztanyaggal érkeztem, és képileg meggyőzött! Akkor hogy kiadták az Oreot rá gondoltam na kapja ez a frissítéseket is... 1 dolog derült ki a megvétel után, ami valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy 3-4 évig ugyanazt az elavult hárdvert pakolják bele, így hamar időn belül nem kap már semmit a tv. Még egy android Pie rendszer ki lett erőszakolva, mert mindenki fel volt háborodva miért nem frissül a tv, de android 9-cel kapott a tv egy olyan hibát, hogy dv tartalmaknál szarul jelenik meg a bőrszín, süt az arcszín, vagy ugrál a fényerő! A hibáról tudnak de nem foglalkoznak vele...
Én többet Sonyt nem veszek, kínlódás, más márkákra HIsense vagy TCl rendesen jönnek frissítések, vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest