Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz DJosef #62147 üzenetére

    Na, egy utolso probalkozas es aztan ne untassuk a kollegakat, mert nekem lesz kellemetlen :) (es mar korabban meg is kaptuk, hogy unalmas a tema).

    Szoval!

    En ezt ugy ertelmezem es ugy gondolom, hogy:

    Mikor megjelent a TV, kapott egy muszaki specifikaciot es ezen felul volt vele egy terv, ami reszet kepezte tobbek kozott egy olyan jovobeni firmware frissites, ami meghozza majd az igert fejlodeseket. Ezek voltak a 4k@120Hz, a VRR es ALLM. Ebbol az elso tavaly megjott, DE!

    A hangsuly a jovobenin van.
    Mivel gyarilag NEM ezzel a firmwarrel kerulnek forgalomba a TV-k (most attol tekintsunk el, hogy esetleg a legutolsok a gyartosorrol mar akar igen - ezt nem tudom, a lenyeg abban van, hogy barhol lehet egy beragadt keszlet - sot!), ezert nem valtoztathatjak es nem is valtoztatjak meg mar soha a hivatalos termeklapon a muszaki specifikaciokat, annak ellere, hogy azota mar jott egy fw frissites, ami hozott 4k@120Hz-et. A lenyeg, hogy out-of-box allapotaban te nem rendelkezel ezen a TV-n a 4k@120Hz-cel es ez ott a Sony oldalan mar soha nem is fog maskepp kinezni, meg ha meg is jon valaha tokeletes es hibatlan minosegben, akar a VRR es ALLM, ez ott a parametereinel mar igy marad orokre.

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák