-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5528 üzenetére
Nekem asrock alaplapi hangkártyának van rendesen zaja ha nem hdmit használok, hdmin meg csak szimplán kételkedem hogy képes megfelelően feldolgozni a jeleket. Most a pc a tv-re van kötve és úgy megy az erősítőbe, nem is az igazi a hang de csak játszom pc-n ahol nem vagyok finnyás. Majd kipróbálom hogy közvetlenül erősítőre kötöm rá a pc-t is (ahogy médialejátszót), gondolom úgy jobb lesz.
A 3d-t emeltem ki mint probléma, nem tudom, téged vagy nem vonz egyáltalán, vagy szerencsés vagy hogy sosem volt vele gondod. Nekem több felállásban is csak problémák jöttek elő pc-n vele, hol ment hol nem, hol szétcsúszott. (nem a tv-vel volt a gond)
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest