Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz #16820480 #54284 üzenetére

    Régen, amikor még volt elsötétített "házimozi szoba" a Media Markt-ban, akkor ezt is jó volt tesztelni. (Kár, hogy erre manapság már nem adnak!)

    Azóta marad az eladótér. A lényeget megtudom ebből is. Azért kellő rutinom van már ahhoz, hogy a helyén tudjam kezelni, bármit látok. ;) Azt is, hogy ott a boltban, az adott kontraszt, és fekete szint mellett, mit várhatok teljesen elsötétített szobában.

    A falraszereléssel az a probléma, hogy gyönyörű új a festés a falon. Nem akarom "szétrombolni".
    Rádásul a fal vastag, tömör tégla; nagyon mélyen kellene beültetni a tartó-tipliket. És maga a fúrás is kritikus, mert ezek a régi téglák repednek, széttörhetnek.

    Nekem megfelelő fúróm, szerszámom nincsen ehhez. (Az elmúlt hónapok, és évek tapasztalatai alapján pedig elegem lett a "mesteremberekből".)

    És fentieknek megfelelően a bútorzatot is úgy rendeztük el, az egész lakberendezés a TV asztalos megoldásnak megfelelően lett kivitelezve.

    Azért - bár egy ideje mindig a min. 80 colban gondolkodtam - a 75 colos képátló is remek lesz. Legalább lesz hová fejleszteni 5-6 év múlva. Jöhet a 100 colos tévé, vagy a 120 colos Hisense lézer tévé. :D

    Az előny pedig az, hogy az árakat elnézve... 85, vagy 82 colos, nekem megfelelő tévé soha nem lesz fél millió forint alatti áron. (Q60-as 82 colos Samsung, vagy hasonló kaliber kikerülne ennyiből, de annál a szintnél viszont jobb képminőséget keresek.)

    Szóval akkor inkább maradok a 75 colos készüléknél. :K

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák